עבור לתוכן

באסה של החיים .

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב קיצר עבר סבבה אבל אמרו שאני לא יעשן יותר . איזה באסה תיכננתי שאני כבר יתחיל לעשן בבית בחופשיות חח !

הריחו עלי מלא פעמים אבל תמיד היתי מביא תירוץ וזה והיו מאמינים לי

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם בטח כבר ידעו על זה מזמן.

מה אתה חושב, 6 שנים אתה מעשן והם לא יודעים?!

אתה חיי בסרט אחי, הם בטוח יודעים את זה כבר... אם תדבר איתם הם בטח יגידו לך ידענו מהיום שהתחלת.

אני מאוד מקווה שאתה טועה ... הורים לילד בן 10 שיודעים שהוא מעשן ולא עושים כלום?!

פורסם

ההורים תפסו אותי , על סיגריות , ואני לא אפס . אני בכלל לא פוחד מההורים שלי או משהו כזה אבל זה יותר עניין של כבוד הם היו סומכים עליי וכאלה ועכשיו כאילו ירקתי להם בפרצוף .

תיקון: אתה ירקת להם בפנים בכל פעם שעישנת בשש השנים האחרונות.

הריחו עלי מלא פעמים אבל תמיד היתי מביא תירוץ וזה והיו מאמינים לי

ומה שעצוב יותר זה ששיקרת להם כל השנים האלה.

פורסם
  • מחבר

כה אני יודע שאני לא בסדר . טוב בגלל שכל כך כל לעבוד על ההורים שלי, אז המשכתי לשקר ואמרתי שזה היה חד פעמי . אבל מצד שני,אני כבר רוצה להגיד שזה לא חד פעמי. ולהתחיל לעשן בבית . אבל אם אני יתחיל לעשן בבית אני יעשן בהרבה יותר וכניראה אם אני יגיד להם את זה אני כבר לא יקבל כסף , בגלל שהם ידעו שזה לסיגריות .

פורסם

אתה צריך לשמוח שהם תפסו אותך. אם בושה תעודד אותך לעשות פחות או להפסיק - אז הרווחת.

פורסם

כה אני יודע שאני לא בסדר . טוב בגלל שכל כך כל לעבוד על ההורים שלי, אז המשכתי לשקר ואמרתי שזה היה חד פעמי . אבל מצד שני,אני כבר רוצה להגיד שזה לא חד פעמי. ולהתחיל לעשן בבית . אבל אם אני יתחיל לעשן בבית אני יעשן בהרבה יותר וכניראה אם אני יגיד להם את זה אני כבר לא יקבל כסף , בגלל שהם ידעו שזה לסיגריות .

מצחיק עוד שאתה רושם מתחת לאווטר שלך

המילה שלך זה הדבר הכי חשוב שלך

::)

פורסם
  • מחבר

הקטע עם המילה , עם הורים לדעתי זה שונה . וגם לא הבאתי לאף אחד מילה, שאני לא יעשן יותר. אני פשוט לא מספר להם את האמת , על זה שאני מעשן קבוע .

פורסם

זה שהתחלת לעשן בגיל 10 זה ממש בושה. אם חשבת שאתה גבר כי אתה מעשן אתה ממש טועה!

ואם לא איכפת לך מה ההורים שלך חושבים אתה ממש בבעיה רצינית.

פורסם
  • מחבר

זה שהתחלת לעשן בגיל 10 זה ממש בושה. אם חשבת שאתה גבר כי אתה מעשן אתה ממש טועה!

ואם לא איכפת לך מה ההורים שלך חושבים אתה ממש בבעיה רצינית.

נכון אחי אתה צודק מתחילים בגלל פוזה. וזה כימעט תמיד ככה שמדובר בילדים . אבל עכשיו זה כבר לא עניין של פוזה . ולא הבנתי את הקטע שאמרת על ההורים למה לא אכפת לי ?

פורסם

כי הם אמרו לך להפסיק לעשן ואתה חושב איך לגרום להם לאפשר לך לעשן בבית.

פורסם

אתה עוד צעיר אל תעשן בבית!

אני מעשן נרגילה ואני עושה את זה רק בחוץ במרפסת(טוב גם בחדר אבל שההורים לא בבית)

ושאני בחוץ ההורים שלי לפעמים יושבים איתי ועם חברים שלי

כי הם יודעים שזה אני והם לא ישנו את זה אלה רק אני!

פורסם
  • מחבר

נרגילה אני מעשן בבית . אבל לא יוצא לי לעשן הרבה נגיד כל יום. אני מעשן פעם ב , שבאים אליי חברים . כי משעמם לעשן לבד לפתוח ראש ו סיבוך. סיגריה הדלקת וזהו.

פורסם

אני לא מבין

עשיתה משהו רע

ואתה מצפה לצאת בסדר?

פורסם

מה אתה בוכה? אני בטוח שעלייך לפחות לא מאיים עולם הפשע בדקירה או כדור בראש כשאתה עוד לא בן 18, עוד לא ראית את החיים ויש עוד אינסוף דברים שבא לך לעשות...

תמיד, לא משנה כמה רע לך, תחשוב על זה שתמיד יכול להיות יותר גרוע... באמת!

אחי, אני יודע שאתה לא בא להשוות את עצמך לאחרים, אם כי כולה ביקשת עצה או מילה חמה, אבל את זה אמרתי בכללי... תחשוב על זה.

כולכם בעצם. יום טוב.

פורסם

חחח תגידו,מה אתם מזיינים את השכל? :kopfpatsch:

"שיקרת להורים שלך"

"ירקת להם בפרצוף"

כאילו שבחיים שלכם לא עשיתם משהו אסור מאחורי הגב של ההורים שלכם,וכאילו שבחיים לא שיקרתם להם.

אז תפסיקו להיות מתחסדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים