עבור לתוכן

ג' יפית, עובדת או לא?

Featured Replies

פורסם

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

:errrr: :errrr: :errrr: :puke: :puke: :bash: :bash: :s07: :s07: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

יש לך מחשב, יש לך אינטרנט. אני אישית רואה טלויזיה פעם בשבוע, יום שבת. שיש האוס.

חוץ מזה, אני רואה הכל בסטרימינג באינטרנט.

*סדרות טובות יותר

*איכות טובה ה-ר-ב-ה יותר

*מסך רחב כמו שאמור להיות. בטלויזיה חותכים שוליים בשביל להתאים ל 4:3

*מה שאני רוצה, מתי שאני רותה

אני מציע לכל מי שיש לו אינטרנט עם downstream של 1.5mbps או יותר פשוט לעזוב את הטלויזיה.

-אפילו שיש פרסומות, אף אחד עדיין לא מכריח אותך לצפות בהן. קום ללכת לשתות משהו בדיוק שיש פרסומת.

אם כבר אז אני רואה במחשב בגלל תכני ה High Definition שבארץ אפילו לא קורבים לכך עדיין

סטרימינג זה איכות מגעילה

• תגובות 47
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניסת את STAGE6? על תלכלך על סטרימינג לפני שאתה מנסה את האתר הזה

פורסם

יש לך מחשב, יש לך אינטרנט. אני אישית רואה טלויזיה פעם בשבוע, יום שבת. שיש האוס.

חוץ מזה, אני רואה הכל בסטרימינג באינטרנט.

*סדרות טובות יותר

*איכות טובה ה-ר-ב-ה יותר

*מסך רחב כמו שאמור להיות. בטלויזיה חותכים שוליים בשביל להתאים ל 4:3

*מה שאני רוצה, מתי שאני רותה

אני מציע לכל מי שיש לו אינטרנט עם downstream של 1.5mbps או יותר פשוט לעזוב את הטלויזיה.

-אפילו שיש פרסומות, אף אחד עדיין לא מכריח אותך לצפות בהן. קום ללכת לשתות משהו בדיוק שיש פרסומת.

אני עוקב אחרי 8 סדרות... ועדיין אין מה לראות

וזה מעצבן שכל דבר צריך להוריד, כי הSATGE6 מעפן והורידו משם את כל התוכניות השוות

פורסם

אני יגיד לכם למה אני כועס עליה.

אי אפשר להגיד "זאת העבודה שלה. לא נעים לך - אל תצפה!"

הפירסומות שלה הן באמת באמת עלבון לאינטלגנציה, וזה עוד יותר מחריד אותי לדעת שיש אנשים שמשתכנעים ממנה! זה מה שמטריף אותי.

היא חלק קטן אבל נכבד מהתרבות בארץ בגלל שהיא ידועה. כלומר היא באיזשהו מקום מייצגת פיסה קטנה של התרבות שלנו. ואם זאת התרבות שלנו אני מעדיף ללכת לסודן :smile1:

נ.ב. התמונה הערוכה שלה עם ה GTX הרגה אותי !!

"גם אני ניסיתי במחשב שלי, התקנתי בעצמי רואים? מה את חושבת על זה {השם של גיסתה} ? זה כדאי!!!"

וגם גויאבה הרגב אותי מצחוק :lol:

פורסם

אולי עכשיו אולי (בבקשה?!?!?!) מישהו יעשה משהו כנגד היצור הזה :<

omfgjq9.jpg

תצחק תצחק אבל כבר ראיתי בעיתון תמונה של מרגול על פרסומת לאיזו חנות מחשבים. בקרוב גם ג' בטח תכנס לזה.

פורסם

קבלונה....

[attachment deleted by admin]

פורסם

תצחק תצחק אבל כבר ראיתי בעיתון תמונה של מרגול על פרסומת לאיזו חנות מחשבים. בקרוב גם ג' בטח תכנס לזה.

לינק? תמונה?

פורסם

חחחחחחחחחחח גם אני ראיתי תפירסומת הזאת. :screwy: :screwy: :lol::screwy: :screwy:

פורסם

אם כבר אז אני רואה במחשב בגלל תכני ה High Definition שבארץ אפילו לא קורבים לכך עדיין

סטרימינג זה איכות מגעילה

WORD! אני גם בקושי רואה טלויזיה, רק כמה סדרות שאני נותן למקס להקליט אותן.

פורסם

אתה רציני? :S

מעניין לאיזה קהל יעד הם ניסו לפנות :bash:

פורסם

סטרימינג זה איכות מגעילה

דבר ראשון, Stage6. (למקרה שמישהו תוהה, לא הורידו משם את רוב מה שאני אוהב לראות, ככה שיש לי שם בעצם תוכן אינסופי)

דבר שני, לא הכל אני רואה בסטרימינג, הרבה מאוד אני גם מוריד מן הסתם. וגם אם לא ב HD- בד"כ ברזולוציה של DVD בביטרייט של 1500-2000kbps

שזה ביטרייט ואיכות גבוהה בהרבה ממה ששידורי הטלויזיה נותנים.

זה סוף הסיפור, מחשב>טלויזיה.

פורסם

מה אתה אוהב לראות?

תמליץ...

לדוגמא הורידו את כל הפרקים של the office

פורסם

אבל להוריד למחשב את כל הפרקים של The Office יקח לי לילה אחד, ואני אקבל איכות יותר טובה מהשידורים בטלויזיה ומ-Stage6...

פורסם

מאיפה בדיוק? מTL? מה שיש בTL וstage6 הם אותה איכות ::)

פורסם

TL SUCKS... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים