עבור לתוכן

LG 1970HR / L1900J / 1900R 19 אינטצ'

Featured Replies

פורסם

אהלן,

הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המסכים הללו, ואיזה עדיף מבין השלושה (כולם סביב אותו מחיר).

האם יש מסך אחר אולי שתוכלו להמליץ בסביבות המחיר הזה ?

תודה.

פורסם

ה 1970HR ישן, סדרת ה L1900 מאוד לא מומלצת כפי שתוכל לקרוא בביקורת באתר.

אם אתה מוכרח ללכת על 19" בפחות מ 1600 ש"ח עדיף ה 932B של סאמסונג או ה L1960TR של LG.

כמובן שאתה יכול לנסות לחפש את ה XG91D של זירוקס שמגיע עם פאנל איכותי ואמור לעלות ~1400 ש"ח

קשה יותר להשיג אותו וכמובן שאם התקציב מאפשר VP930 בהחלט יכול להיות אפשרות מוצלחת יותר מכל המסכים שציינתי

כאשר מחירו כיום הוא 1600 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

Bagheera - תודה על התשובה.

בגדול, התקציב הוא לא מוגדר, אין בעיה להוסיף קצת בשביל לקבל משהו באמת טוב.

ות'אמת, חברים אומרים לי שכדאי לי אולי לקנות איזה מסך של 20-22 אינטצ'..... הבעיה היא שאני לא בטוח שאני רוצה את ה - Wide Screen, כי אני לא הולך לראות סרטים על המסך (המחשב מחובר לטלוויזיה) - מה דעתכם ?

ובכל זאת לגבי ה - 19 אינטצ', אם לא ה - LG, יש לכם מסך אחר טוב שאתם ממליצים עליו ?

תודה רבה !

פורסם

כפי שציינתי תוספת לתקציב של 1600-1700 תביא אותך לרמה הבאה של מסכי ה 19" אשר בעלי

ארגונומיה טובה יותר ופאנלים איכותיים יותר. שני דוגמאות למסכים שכאלו הם:

1. VP930 שניתן למצוא היום ב 1600 ש"ח ומתאים להכל ממשחקים ועד עבודה משרדית.

2. 971P של סאמסונג שעולה 1700 ש"ח ואיטי יותר מה VP930 ולכן פחות מומלץ למשחקים אך בעל צבעים יותר מכוילים שהופל

אותו למסך עדיף לשימושי גרפיקה, ניתן לראות את המסך בהשוואה למסכי 19 פשוטים בעלי TN ברוב סניפי אופיס דיפו

וניתן בהחלט להיתרשם מזויות הצפיה, צבעים והעיצוב מיוחד של המסך.

מעל המסכים הללו הקפיצה הבאה היא לסביבות ה 2200 ש"ח בשביל מסך 20" איכותי רחב או לא רחב של דל כגון ה 2007.

ומעבר לכך הקפיצה הבאה היא 4000 ש"ח בשביל ה 2407 של דל, מסך 24" רחב.

אין מסכי 22" עם פאנלים איכותיים ואין מסך 20" איכותי זול יותר מ 2007 של דל.

פורסם

כפי שציינתי תוספת לתקציב של 1600-1700 תביא אותך לרמה הבאה של מסכי ה 19" אשר בעלי

ארגונומיה טובה יותר ופאנלים איכותיים יותר. שני דוגמאות למסכים שכאלו הם:

1. VP930 שניתן למצוא היום ב 1600 ש"ח ומתאים להכל ממשחקים ועד עבודה משרדית.

2. 971P של סאמסונג שעולה 1700 ש"ח ואיטי יותר מה VP930 ולכן פחות מומלץ למשחקים אך בעל צבעים יותר מכוילים שהופל

אותו למסך עדיף לשימושי גרפיקה, ניתן לראות את המסך בהשוואה למסכי 19 פשוטים בעלי TN ברוב סניפי אופיס דיפו

וניתן בהחלט להיתרשם מזויות הצפיה, צבעים והעיצוב מיוחד של המסך.

מעל המסכים הללו הקפיצה הבאה היא לסביבות ה 2200 ש"ח בשביל מסך 20" איכותי רחב או לא רחב של דל כגון ה 2007.

ומעבר לכך הקפיצה הבאה היא 4000 ש"ח בשביל ה 2407 של דל, מסך 24" רחב.

למה הvs מהיר יותר אם הוא 8ms והסמסונג 6ms והvs מאפור לאפור הוא 20ms ולסמסונג לא מצאתי את הנתון זה בגלל שהספירה היא שונה ?

פורסם

אני מסתמך על הדברים הבאים כשאני אומר שה VP930 יותר מהיר.

1. האתר Behardware צילם את המריחות של שני המסכים וה VP930 היה טיפה יותר טוב.

2. האתר SvetHardware בדק את שני המסכים עם אוסיליסקופ וחיישן פוטואלקטרי וגילה שזמן התגובה של הסאמסונג

בחלק מהמעברים הוא מעל ל 100ms בעוד שה VP930 לא עבר את ה 25ms.

3. מהסתכלות סוביקטיבית ועבודה עם שני המסכים הללו ( ;)) אני יכול לומר לך שה VP930 יותר מהיר אבל בשבילי אפילו במשחקים

מהירים לא מצאתי מריחות או בעיות אחרות בשני המסכים ושניהם תפקדו מצוין, ה 971P מעוצב יפה וה VP930 סולידי אבל פחות מדויק

בצבעים.

פורסם

אני מסתמך על הדברים הבאים כשאני אומר שה VP930 יותר מהיר.

1. האתר Behardware צילם את המריחות של שני המסכים וה VP930 היה טיפה יותר טוב.

2. האתר SvetHardware בדק את שני המסכים עם אוסיליסקופ וחיישן פוטואלקטרי וגילה שזמן התגובה של הסאמסונג

בחלק מהמעברים הוא מעל ל 100ms בעוד שה VP930 לא עבר את ה 25ms.

3. מהסתכלות סוביקטיבית ועבודה עם שני המסכים הללו ( ;)) אני יכול לומר לך שה VP930 יותר מהיר אבל בשבילי אפילו במשחקים

מהירים לא מצאתי מריחות או בעיות אחרות בשני המסכים ושניהם תפקדו מצוין, ה 971P מעוצב יפה וה VP930 סולידי אבל פחות מדויק

בצבעים.

בסדר אחי אפשר קישור לביקורות?

ועוד שאלה 971p יריץ טוב cs 1.6 כי זה המשחק היחיד בעצם שאני משחק בו.

פורסם

1.ביקורת של Behardware כאן, צילומי מריחות של ה VP930 תוכל למצוא במיני ביקורת כאן.

2. הנתונים מ svet hardware נמצאים כאן, דיון על איך להבין את הגרף כאן.

3. בזמנו שיחקתי CS ו HL 2 על ה VP930 ולא היו לי שום מריחות, בנוסף המסכים הללו עם יחס הניגודיות הסטטי הגבוה שלהם בהחלט

תורמים רבות לאיכות התצוגה במשחקים וסרטים.

פורסם

1.ביקורת של Behardware כאן, צילומי מריחות של ה VP930 תוכל למצוא במיני ביקורת כאן.

2. הנתונים מ svet hardware נמצאים כאן, דיון על איך להבין את הגרף כאן.

3. בזמנו שיחקתי CS ו HL 2 על ה VP930 ולא היו לי שום מריחות, בנוסף המסכים הללו עם יחס הניגודיות הסטטי הגבוה שלהם בהחלט

תורמים רבות לאיכות התצוגה במשחקים וסרטים.

קראתי בעיון רב והשכלתי עכשיו ראיתי שאמור לצאת דגם חדש יותר של 971p נכון ?

או לקנות מחר 971p מksp.

ובואנה זה מטורף כל המריחות האלה בכל מסך אה

פורסם
  • מחבר

Bagheera, תודה רבה על התשובות המפורטות !!! ממש עזרת.

האם יש לך אולי המלצה על מסכי 22 אינטצ' טובים במחיר סביר (2000 - 2500) ?

שוב, תודה רבה !

פורסם

Bagheera, תודה רבה על התשובות המפורטות !!! ממש עזרת.

האם יש לך אולי המלצה על מסכי 22 אינטצ' טובים במחיר סביר (2000 - 2500) ?

שוב, תודה רבה !

קרא שוב למעלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים