פורסם 2007 ביולי 718 שנים לאורך כל ההופעה בלונדון היה איזה דפוק אחד שנפנף בדגל ישראל ממש ליד הבמה :-\נכון, והקטע עם הנגנים (כינור וגיטרה) שנראים כמו הומלסים היה הזוי לגמרי.למי שצריך, דרך הלינק שצרפתי למעלה תוכלו לראות שידורים חוזרים.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים לאורך כל ההופעה בלונדון היה איזה דפוק אחד שנפנף בדגל ישראל ממש ליד הבמה :-\,מה אכפת לך?! כל הכבוד לו. הלוואי שכולם היו מרימים שם דגל שלנוץ
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אוף אי אפשר לראות את ההופעה שמתקיימת כרגע ביפן.יותר נכון אי אפשר לשמוע. עוד מישהו שם לב לבעיות האלה(כאילו זה MUTE)?זה משעשע בIE אין את הבעיות האלה.לא... זה חזר...
פורסם 2007 ביולי 818 שנים זה בכלל לא היה מופע מסריח. ההופעה הראשונה באנגליה הייתה מצוינת, ככה גם עוד איזה 2-3 הופעות באמצע שאני לא יודע איזה מספר הם היו וגם ההופעה האחרונה (של מדונה).האהבתי את כל המופעים שראיתי באוסטרליה ואת רוב המופעים בגרמניה. ביפן מדי פעם היה איזה מופע מעניין.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אילו להקות כבר יש ביפן? :s05:מישהו יודע איפה אפשר לראות באיכות טובה את ההופעות?
פורסם 2007 ביולי 918 שנים ושוב אני שואל, מישהו יודע אם יצא DVD למופע הקודם? ואם ייצא לזה?וממה שראיתי, הקהל האוסטרלי היה הכי טוב, במיוחד עם crowded house.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אהבתי את זה והורדתי 2007.07.07_-_Live_Earth__La_isla_Bonita_.rar עריכה:לא נירא לי שזה ווארז =l אז למי שרוצה http://rapidshare.com/files/41628088/2007.07.07_-_Live_Earth__La_isla_Bonita_.rar stegi stegi stegi die
פורסם 2007 ביולי 918 שנים כל ההופעות יצאו ל-DVDביפן הופיעו ראיתי Linkin Park והם זייפו! (אני בכלל לא אוהב אותם גם)
פורסם 2007 ביולי 918 שנים למען האמת,כל האנרגייה שמשקיעים בהפקה של המופע הזה\צפייה של זה בטלויזיה (כלומר,שימוש בפחם,הרבה פחם) רק פוגעת בכדור הארץ.לדעתי זה לא מה שיעזור לנו לשפר פה את המצב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.