עבור לתוכן

פירסומת מזעזעת נגד העישון!!

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחלה פרסומת, מציגה את האמת בלי שום יפיוף ובלי סיסמאות פרסומאיות מחליאות כמו בישראל('אם אתה שותה אתה מחבל מתאבד!%!%!").

פורסם

שישימו אותה בערוץ 2.

פורסם
  • מחבר

בהחלט פירסומת טובה, תגידו סתימת עורקים בלב זה קורה גם ביגלל העישון? או סתם בישביל להפחיד?

נ.ב

עוד מעט התאריך 07\07\07 והשעה 07:07:07, איזה מגניב.

פורסם

האם אפשר להוריד אותה למחשב?

פורסם

יופי...אני שמח ..

שעשו אותו דבר על סמים !

פורסם

זה לא חדש, כבר לפני כמה חודשים ראיתי את זה.

ואכן מזעזע.

פורסם

לא רק בערוץ 2 בכל הערוצים כל 5 דקות

פורסם

מזעזע . אפילו עלתה לי המחשבה להפסיק לעשן, אבל אני אוהב לעשן אני לא יכול בלי . בנתיים אני מעשן 6 שנים ואני רק בן 16 . אין מה לעשות שלא היה לי שכל שהיתי קטן, והתחלתי לעשן . כמובן שזה לא היה עד כך רציני לא קופסא ביום אלה כמה סיגריות רק מאיזה גיל 13 זה נהיה יותר רציני בערך 12 סיגריות ביום .

בקיצור כל מי שעוד לא ניכנס לחרא הזה גם אל תיכנסו , אני אומר לכם מתאהבים בחרא הזה . חוץ מכל הצורך של הניקוטין וכל זה גם אחרי תקופה ארוכה קשה לתאר את עצמך בלי סיגריה נגיד אחרי אוכל או בבוקר . קיצר סתם חפרתי אגב כמו שכבר אמרו פה צריך לשים את הפרסומת(אם אפשר לקרוא לזה ככה) הזאת בערוצים ישראלים ערוץ 2,ערוץ 10. אני בטוח שלהרבה אנשים יפול אסימון ,ברגע שיראו את הפרסומת .

פורסם

כאחד, שפעם היה מעשן פה ושם עם חברים סיגריה, וכמעט השתדרגתי, אני שמח שהיסטורית העישון שלי לא יותר מ5 סגריות, ושאני שמח עם זה, שלא המשכתי, ושלא נגרם לי נזק ארוך טווח, כול מי שחושב להתחיל, כבר מעשן פשוט תפסיקו, זה חור בכיס, זה לא בריא.

פורסם

התחלתי לעשן בקטנה לפני שלושה שבועות, נדמה לי שאני אצא מהחרא הזה לפני שיהיה מאוחר מדי :-X.

פורסם

^^ בן כמה אתה ?

פורסם

בנתיים אני מעשן 6 שנים ואני רק בן 16

התחלת לעשן בגיל 10... ?

פורסם

כן ואני אומר את זה לא בעניין של פוזה או משהו , זאת היתה טעות שאני עד עכשיו מצטער עליה .

פורסם

אל תצטער, תפסיק. בקצב הזה אתה לא תגיע ל40

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים