עבור לתוכן

תוכנות הגנה חינמיות - מאמר מעניין שמצאתי

Featured Replies

פורסם

יש לי תכנאי מחשבים גנב. אבא שלי מתעקש לקחת כל פעם אותו. מי אני שאגיד משהו? אצתרך לשלם לתכנאי אחר.

אז כמובן שאין לי WIN חוקי, גם ה-NOD שלי מריח כמו שהוא נשמע וגם גורם למחשב לזחול כאילו היה 386. לאורך השנים ניסיתי מלא תוכנות הגנה חינמיות ודיי התאכזבתי. חצי מהן נודניקיות - כל שטות ישר קופץ משהו. חוסם כל דבר כיפי והרבה פעמים לא פחות גרוע מ-spyware. אני מקווה שהתוכנות המומלצות בכתבה לא יאכזבו.

תרשמי שם של טכנאי+מספר טלפון שנדע ממי להזהר

טכנאי מחשב גנבים היום זה ממש מכה

תדאגי להתנקם - אל תוותרי לאף אחד

מחקו לי את כל המחשב כולל חומר לאוניברסיטה בגלל טכנאי אידיוט (עשה את זה בכוונה) אחרת היה מקבל רק חצי מהכסף, בגלל שהי חסר לו ידע)

בסוף נכנסתי לתפוז שאלתי שם, 5 דקות הבעיה נפתרה

פורסם

לא בדברים כאלה, בטח לא לאורך זמן

הווינדוס שלך חוקי?

אצלי חוקי. לא רק מערכת ההפעלה, הכל. ככה זה כשמחנכים אותך לא לגנוב.

פורסם

שכל תמיד עדיף, תוכל לפרט?

הכוונה הייתה שלא תחלק את הסיסמא שלך או דברים כאלה. כשהייתי בכיתה ו', אהבתי להשתמש בידיעה שאחרים לא משתמשים בשכל...
פורסם

תרשמי שם של טכנאי+מספר טלפון שנדע ממי להזהר

טכנאי מחשב גנבים היום זה ממש מכה

תדאגי להתנקם - אל תוותרי לאף אחד

מחקו לי את כל המחשב כולל חומר לאוניברסיטה בגלל טכנאי אידיוט (עשה את זה בכוונה) אחרת היה מקבל רק חצי מהכסף, בגלל שהי חסר לו ידע)

בסוף נכנסתי לתפוז שאלתי שם, 5 דקות הבעיה נפתרה

אתה לא תיתקל בטכנאי הזה מהסיבה הפשוטה שהחברה שלו קידמה אותו והוא עכשיו בארה"ב. הוא חבר של אבא שלי והוא עלה מאותה העיר שאני עליתי.

לכל הטכנאים הזקנים הרוסים הללו אני קוראת "מאפיית המחשבים הרוסית". הם יודעים את התיאוריה, אבל בפועל, הם מתקנים משהו אחד ומשהו אחר נדפק או סתם מתקינים תוכנות לא חוקיות. אני תוהה אם הם עושים את זה כי הם סתומים או כדי שתצתרך לקרוא להם עוד פעם ולשלם עוד פעם על משהו שהם הרסו.

זה כמו לשים על וישר של אוטו פלייר שאומר "צמיגים במבצע" ואז לנקב לו את הגלגל.

פורסם

את סתם משמיצה >:( יש טכנאים זקנים רוסים טובים, ויש צברים דפוקים

אם לא היה לך מזל עם אחד או עם 10 , זה עדיין לא אומר על כולם!

פורסם

אני מדברת על אלו שתואמים את הסטריאוטיפ. אין לי מה להשמיץ, אני בעצמי רוסיה. הבעיה במרבית הזקנים זה שאין להם ראש פתוח והם מעדיפים פתרונות ישנים לבעיות חדשות. וגם הזייפנות הזאת כמעט בכל חנות מחשבים בבעלות רוסית. חיפשתי משחק מחשב ולא מצאתי (אזל במלאי כנראה). מצאתי אותו בחנויות רוסיות בלבד וגם זה - צרוב, על 5 דיסקים במקום על 2, ואני רציתי תכנה חוקית לשחק ברשת. בסוף הביאו לי מתנה מחו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים