עבור לתוכן

המלצות לאופה לחם

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אופה לחם, לא מתמצא בשוק אז אין בדיוק תקציב מוגדר

תודה מראש

פורסם

גם אני לא מתמצא בנושא, אבל דע לך שברוב המכשירים הלחם הוא מאוד קטן יחסית.

פורסם

רק אני חשבתי שהוא מחפש עובד שאופה לחם למאפיה\חנות שלו? :screwy:

פורסם

רק אתה...

פורסם

אופה לחם ביתי זה בנזונה של דבר, אבל זה לא פופולארי פה. חבל. לדעתי לאפות בבית עם מכשיר כזה קטן זה יותר משתלם.

הלחם יוצא קטן וחמוד ואתה מסיים אותו מהר, ואין מצב שמסתובבת לך חצי כיכר לחם יבשה. בבית אתה יכול לעשות לך לחם דגנים/מלא/קל/זיתים/בצל/תירס וכל השטויות שבקונדיטוריה יגזלו ממך איזה 15 שקל.

מה כן, באירופה זה יותר פופולארי מכאן, בארץ לא ראיתי אופה לחם אצל אף אחד. אין לזה דרישה גבוהה בשוק לכן לא תראה הרבה דגמים בשוק.

תראה בזאפ כאן: http://zap.co.il/models.asp?sog=E-Baker

לבחור שכבר יש לו אופה לחם, תגיד - גם אצלכם הוא יוצא עם חור למטה בגלל המקדחה? או שיש כאלו שאפשר לשלוף מהם את המקדחה כשזה מסיים לערבב את החומרים?

פורסם

אופה לחם ביתי זה בנזונה של דבר, אבל זה לא פופולארי פה. חבל. לדעתי לאפות בבית עם מכשיר כזה קטן זה יותר משתלם.

הלחם יוצא קטן וחמוד ואתה מסיים אותו מהר, ואין מצב שמסתובבת לך חצי כיכר לחם יבשה. בבית אתה יכול לעשות לך לחם דגנים/מלא/קל/זיתים/בצל/תירס וכל השטויות שבקונדיטוריה יגזלו ממך איזה 15 שקל.

מה כן, באירופה זה יותר פופולארי מכאן, בארץ לא ראיתי אופה לחם אצל אף אחד. אין לזה דרישה גבוהה בשוק לכן לא תראה הרבה דגמים בשוק.

תראה בזאפ כאן: http://zap.co.il/models.asp?sog=E-Baker

לבחור שכבר יש לו אופה לחם, תגיד - גם אצלכם הוא יוצא עם חור למטה בגלל המקדחה? או שיש כאלו שאפשר לשלוף מהם את המקדחה כשזה מסיים לערבב את החומרים?

הלחם תמיד יוצא עם חור בגלל הלהב לישה. אבל את יכולה לנסות לשלוף את הלהב אחרי שהוא מסיים לערבב. :lol:

משהו שמאפיין הרבה אופיי לחם של Morphy richards זה שהלהב לישה לפעמים יוצא עם הלחם החוצה.

וזה סיפור שלם להוציא אותו מתוך הלחם (מניסיון :lol:).

פורסם

יצא לי לפגוש רק אופה לחם אחד בחיים שלי, כשהייתי בגרמניה, ותמיד להב הלישה היה נתקע בפנים. הלחם היה יוצא דיי קטן ואז עם החור שיש לך מלהב הלישה, זובי אתה הולך לעשות מזה סנוויצ'ים ולחתוך לפרוסות, כי החור היה בעצם בור! זה לא קל כשיש לך 2 ילדים להכין להם כריכים לבי"ס ובסוף כמו מפגר אתה דוהר על האופניים ב-6 בבוקר למאפיה. מילא אם רק אתה אוכל את זה, אז זין על האסטטיקה, אבל כשצרייך להכין כריך או סתם למרוח עליו חמאה וריבה בבוקר?

אין דגמים שבהם אפשר באמת להוציא את להב הלישה בטרם תחילת תהליך האפיה?

מה שאהבתי, זה שאפשר לא רק להשעות את זמן האפיה לבדיוק מתי שאתה צרייך שיהיה מוכן, אלא אפשר גם לדרג עד כמה שחום אתה אוהב את הלחם שלך.

פורסם

וואי נראה בן זונה של דבר, אז אם אני קונה את זה, אני רק צריך לקנות קמח תופח, לשים מים, וקיצר להכין בצק לבד?

זה מסובך להכין בצק?

פורסם

לא רק אתה .. ;D

פורסם

באופיי לחם של היום להב הלישה אינו מחובר לאופה לחם, ככה שאין בעייה להוציא אותו לפני תהליך האפייה.

בקטע של האסטטיקה את צודקת. אין מה לעשות באופה לחם את לא תקבלי לחם שנראה בדיוק כמו במאפיה, בגלל הצורה של התבנית. (מלבנית)

אמא שלי בעיקר משתמשת בו להכנת לחם "בריאות" עם סובין, חיטה, שיבולת שועל וכ'ו.

זה יוצא לה יותר זול מאשר לקנות את הלחמים האלו ב 12-20 ש"ח מהמאפיה.

פורסם

לא רק אתה :|

פורסם

באופיי לחם של היום להב הלישה אינו מחובר לאופה לחם, ככה שאין בעייה להוציא אותו לפני תהליך האפייה.

בקטע של האסטטיקה את צודקת. אין מה לעשות באופה לחם את לא תקבלי לחם שנראה בדיוק כמו במאפיה, בגלל הצורה של התבנית. (מלבנית)

אמא שלי בעיקר משתמשת בו להכנת לחם "בריאות" עם סובין, חיטה, שיבולת שועל וכ'ו.

זה יוצא לה יותר זול מאשר לקנות את הלחמים האלו ב 12-20 ש"ח מהמאפיה.

אין לי בעיה עם הצורה, יש לי בעיה עם להב הלישה שנשאר בתוך הלחם. אם אפשר לשלוף את זה בתרם הוא מתחיל לאפות, סבבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים