עבור לתוכן

תגידו איזה מזגן הכי יפה מבין אלה:

Featured Replies

פורסם

1.

p52114b.jpg

2.

p52103b.jpg

3.

38995.jpg

4.

c10_183.jpg

סליחה שהגודל לא בדיוק מתאים

פורסם

1

פורסם

1

פורסם

2

פורסם

1

פורסם

1

פורסם

מזגן לא צרייך להיות יפה, צרייך להיות פונקציונאלי. צרייך לקרר/לחמם ולנסות להיות כמה שיותר חסכוני בחשמל.

זה כמו הבנות הללו שקונות מחשב כי "וואי, יש כזה בורוד! אני רוצה!".

פורסם

ראיתי את התגובה שלך באינדקס ואמרתי לעצמי "דריה מגיבה עם תגובה כמו כולם ובוחרת מזגן? אין מצצבבב"

ואכן צדקתי ;D

פורסם

המזגן הראשון נראה כמו מסך ארוך של מחשב רק בלי המסך רק עם מסגרת :lol: :lol: :lol:

פורסם

מזגן לא צרייך להיות יפה, צרייך להיות פונקציונאלי. צרייך לקרר/לחמם ולנסות להיות כמה שיותר חסכוני בחשמל.

זה כמו הבנות הללו שקונות מחשב כי "וואי, יש כזה בורוד! אני רוצה!".

אני מניח שהבחור כבר ביצע את סקר השוק. זה לא חדש מה שאת אומרת.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את התגובה שלך באינדקס ואמרתי לעצמי "דריה מגיבה עם תגובה כמו כולם ובוחרת מזגן? אין מצצבבב"

ואכן צדקתי ;D

?? על מי אתה מדבר?

אני מניח שהבחור כבר ביצע את סקר השוק. זה לא חדש מה שאת אומרת.

מילה במילה^^

ובכל מקרה בחרתי תמזגן סתם מעניין אותי לדעת מה חושבים על העיצוב שלו

פורסם

2 הכי יפה, ככה עם לונג של יפה מתחתיו

פורסם

הם גם שקטים, המזגנים הללו?

אם כך, אז אני חושבת ש-1 נראה מאד מוקפד ויפה, אבל צרייך גם להתאים את זה לריהוט וצבע הקירות בבית. עיצוב פנים, אתה יודע. לפעמים אתה בא לבתים של אנשים ויש שם חפצים ורהיטים שהם דיי יפים, בנפרד. אבל קח את החפצים הללו ושים אותם ביחד וקיבלת קומפוזיציה שכאילו הורכבה ע"י עיוורי צבעים בחושך. זה נסלח אם מדובר באנשים שאין להם כסף ולוקחים מה שנשאר על המדרכה, ואז אין להם אפשרות להתחשב ל"האם הכורסא יד חמישית הזאת מתאימה לשטיח שהדודה בלומה הורישה לי?", אבל באמת, מעט מאד אנשים מקדישים מחשבה לאיך הבית נראה. שלא תבינו לא נכון, אני לא כזאת שטחית (אני סובלת מבעיית ה"כלום לא מתאים לכלום" בעצמי). בית שנראה מאורגן והכל משתלב בו גורם לתחושה נעימה יותר.

פורסם

הראשון ארוך לא מעוצב משהו השני מאוד יפה אבל מתאים יותר למקומות מאוד מסויימים השלישי הכי יפה,קומפקטי, מעוצב טוב.כל זה בקשר לעיצוב.

אבל מעבר לזה, לדעתי לא קונים מזגן בגלל המראה אלא בגלל תכונות וביצועים.

Vitnir אני רואה שאת לא מוותרת על הפילוסופיה גם כשזה קשור למזגנים ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים