עבור לתוכן

האם זה הזמן למחשב חדש ?

Featured Replies

פורסם

לי יש מחשב:

Pentium 4 2.4GHZ

ASUS P4P800

512MB DDR 400

GeForce FX 5200 128MB

לאחותי הקטנה יש מחשב:

Pentium 3 800MHZ

מעט RAM

כרטיס מסך 32MB ישן

עד עכשיו אני הייתי קונה כל 3 שנים מחשב חדש ואת הנוכחי מביא לאחותי.

עכשיו אחותי צריכה מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות.

האם זה הזמן לקנות מחשב חדש לי ?

לדוגמא:

Core 2 Due Q6600

OCZ 2GB RAM

GeForce 8800GTS 640MB

או לקנות מחשב חדש לאחותי, משהו הרבה יותר פשוט מזה ?

מה שהכי מדאיג אותי זה משחקי ה-DX10. אני רוצה לוודא שאם אני קונה מחשב חדש עכשיו ומביא את הנוכחי לאחותי, המחשב שלי יריץ בלי שום בעיות משחקי DX10 כמו CRYSIS. כמו שאתם יודעים CRYSIS, או כל משחק DX10 עוד לא יצא, ולכן אין ביקורות.

אז מה אתם אומרים ?

לחכות שיצאו משחקי DX10, לקרוא ביקורות ולהחליט איזה מחשב לקנות (זה בטח יקרה עוד כמה חודשים..) ולקנות עכשיו לאחותי מחשב פשוט באיזה 2500 ש"ח

או לקנות כבר עכשיו משהו כמו המפרט הנ"ל באיזה 5000 ש"ח ולקוות שלא יהיו בעיות עם משחקי DX10

אני צריך תשובה :)

פורסם

המפרט הנ"ל יעלה לך הרבה יותר מ5K.

תוסיף תקציב לכותרת או שהתרד ינעל.

אם אתה לא רוצה מפרט אלא רק מתעניין אם זה זמן טוב, אני בשמחה אעביר את התרד לפורום כללי.

פורסם

אני מאמין שהמחשב שיש לך עכשיו מריץ את המשחק באיכות גרועה. השאלה היא אתה יכול להחזיק עוד מעמד, אם לא דחוף לך. אם לא, קנה לאחותך משהו פשוט ותחכה מעט באמת למבחנים של משחקי הDX10 (קרייסיס לדוגמא יוצא ב11.9). גם עד אז כבר נקבל תמונה (אני מקווה) יותר ברורה של המעבדים של AMD ותוכל להחליט גם בכיוון הזה. בכל מקרה, גם אחרי הירידת מחירים המפרט יעלה לך משהו כמו 6K.

פורסם

בנוגע ל Crysis - אמור לרוץ ללא בעיות על 8800GTX ו E6600, כך אומרים.

יש גם סרטי משחק שרצים על 8800GTX ללא בעיות. אני משער שגם ה GTS 640 יריץ אותו סביר על הגדרות די גבוהות בהנחה שאתה לא משחק ברזולוציות גבוהות מאוד.

תחשוב אם אתה רוצה את ה Q6600 (המחיר שלו יירד בסוף החודש) או את ה E6600.

אם אתה מחכה עוד כמה חודשים, מעבדים חדשים ייצאו (למקרה שאתה מעוניין) וכרטיסי מסך חדשים צפויים לצאת בסביבות נובמבר.

מקווה שיעזור לך להחליט.

פורסם
  • מחבר

אבל זה שתמיד מעבדים חדשים יצאו, וכרטיסי מסך חדשים יפותחו, ובשוק המחשבים כל יום אפשר להגיד "חכה עוד מעט יוצא משהו חדש...".

תמיד יוצאים דברים חדשים, השאלה היא מתי אומרים די ! וקונים.

לכן השאלה שלי.

אני לא מחפש הצעה למפרט (זה כבר יש לי בת'רד אחר).

אני רק שואל את דעתכם עם המפרטים שכתבתי למעלה, אני צריך לקנות מחשב חדש, השאלה היא האם הוא יהיה מחשב חדש שלי (תותח) או לאחותי (בינוני) ובעוד חודש-חודשיים אז מחשב לי.

תחשבו שזה 2 הוצאות כספיות לעומת אחת ! אם אני קונה מחשב חדש לעצמי אחותי מקבלת את הנוכחי והכל מעולה. אבל אם זה לא הזמן לקנות מחשב אלא לחכות ליציאה של CRYSIS ולמבחנים שלו אז זה אומר מחשב אחד עכשיו ומחשב אחד בעוד חודשיים.

?

פורסם

קרייסיס ירוץ על הגדרות גבוהות גם על 8800GTS 320 ופילטרים. קנה לך עכשיו מחשב בראש שקט, אולי אפילו חכה ל22.7 וקח Q אם זה יכנס בתקציב.

פורסם

אם אתה לא מחפש לקנות מפרט בתקציב ספציפי, מפרטים הוא לא הפורום הנכון.

הועבר לכללי.

פורסם

חכה עוד איזה חצי שנה יהיו כבר כרטיסי DX10 מספיק חזקים, בדור הזה שלנו הכרטיסי מסך הם פשוט על הפנים :/

פורסם

אם אתה לא חייב אל תקנה. זה כלל האצבע שלי בכל מקרה בכל מה שקשור במחשבים.

פורסם

אף אחד לא אמר לך כבר שבמחשבים כמו במחשבים אין דבר כזה זמן טוב לקנות... כל חודש המחירים יורדים וצצים דברים חדישים יותר , מהירים יותר, וגדולים יותר

פורסם
  • מחבר

pain_killer12 אמר:

קרייסיס ירוץ על הגדרות גבוהות גם על 8800GTS 320 ופילטרים. קנה לך עכשיו מחשב בראש שקט, אולי אפילו חכה ל22.7 וקח Q אם זה יכנס בתקציב.

Mesatla אמר:

חכה עוד איזה חצי שנה יהיו כבר כרטיסי DX10 מספיק חזקים, בדור הזה שלנו הכרטיסי מסך הם פשוט על הפנים :/

אז מה יהיה ???

אפשר לקנות עכשיו בראש שקט שיריץ CRYSIS או לא ?!

פורסם

תקרא שוב את התגובה הקודמת שלי - רשמתי על סמך מאמרים שקראתי וכו.

אני לא מבין מדוע מישהו חושב שהכרטיסי מסך הקיימים פשוט על הפנים... תפרט?

פורסם

אז מה יהיה ???

אפשר לקנות עכשיו בראש שקט שיריץ CRYSIS או לא ?!

אם אתה מסתדר עם המחשב שלך אין טעם לקנות חדש, קנה לאחותך חדש, ב2K תוכל לקנות לה מחשב יותר חזק משלך

פורסם
  • מחבר

אני מסתדר כמו שהסתדרתי עד עכשיו אבל אני לא יכול להגיד שאני לא רוצה מחשב חדש :)

יש כבר כמה משחקים בהמתנה שאני מת לשחק בהם ואני לא יכול....למשל SPIDERMAN או PRAY..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים