פורסם 2007 ביולי 518 שנים הותקפת ע"י ווירוס בשםwin32.yourrunningvista.lolהדרך היחידה להעיף את הווירוס זה למחוק את וויסטה ולהתקין XP
פורסם 2007 ביולי 518 שנים גם אצלי ,לא כל 15 דקות זה הפלאש 8\9 או java1.6 אני גם מחפש פיתרוןהתגובה הקודמת מאוד בוגרת
פורסם 2007 ביולי 518 שנים הותקפת ע"י ווירוס בשםwin32.yourrunningvista.lolהדרך היחידה להעיף את הווירוס זה למחוק את וויסטה ולהתקין XPLOL חח אבל יש עוד וירוס לא ידוע WINU32.RIPVISTAFOREVER.PHENOM זה וירוס שמונע ממך לעשות הכל, למעט לקבור את VISTA לתמיד(לפחות עד שייתקנו את החרא שבה).תעברו לפיירפוקס, ובאשר לEXPLORER תעשו WINDOWS UPDATE אולי יעזור, אני לא התנסיתי ב7 אז אין לי מושג איך החרא הזה עובד.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים תכנס לtoolsinternet optionsprogramsmanage addonsdownloaded activex תבצע DELETE לכול מה שקשור לMacromedia וSunזה יגרום להתקין מחדש activex כאשר תגלושפיתרון ביניים
פורסם 2007 ביולי 518 שנים בעעע אני שונא את פיירפוקס, רבע שעה עד שהוא טוען את התמונותממש לא, הFIREFOX מהיר משמעותית הIE ועדיך עליו בכל אספקט אפשרי, חוץ מזה אין דפדפן שיכול להציע את אותם התוספות כמו לFIREFOX שלא לדבר על הIE שבקושי יש לו דברים חיונים, פיירפוקס הוא דפדפן חובה!!!
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר תכנס לtoolsinternet optionsprogramsmanage addonsdownloaded activex תבצע DELETE לכול מה שקשור לMacromedia וSunזה יגרום להתקין מחדש activex כאשר תגלושפיתרון בינייםSo far so goodTNX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.