פורסם 2007 ביולי 518 שנים מעניין למה המפיצים בארץ החליטו לקרוא לו מת לחיות 4.0 , למישהו יש מושג?זה לא המפיצים בארץ זה בכל העולם חוץ בארצות הברית ששמה קוראים לו live free or die hard מסיבות "פטריוטיות".
פורסם 2007 ביולי 618 שנים אכן סרט מצויין, אבל חוץ מהאקשן המטורף שיש שם גם המשחק של ברוס וויליס מוסיף. הדיאולוגים שלו גדולים בכלל הדמות ג'ון מקליין חזקה סרט טוב ;D
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר טוב אני מחדש תדיון למרות שהוא כבר ישן כי ראיתי הרגע אני חייב להגיד בהתחלה שהתחילו אם המחשוב חשבתי שזה יהיה מסוג הסרטים המשעממים האלו אם הרבה בולשיט ממוחשב ודיבורים וכאילו מתח וטיפה פעולה אני מאוד שמח שטעיתי ובגדול הסרט מצוין לסוגו וברמה של 300 המון פעולה לאורך כל הדרך ופעולה מגניבה ומגוונת במילים אחרות הרבה יותר מגוון מסירטי סטיבן סיגל\ואן דאם וכו שהכול אותו דבר בסרטים שלהם האפקטים מגניבים חלק מהדברים ניראים כאילו לקחו אותם מאנימה ועשו אותם מציאותים כמו האיש קוף הזה בקיצור סרט כימאת מושלם לזאנר כמה זוגות שדיים בשלות היו אופכים אותו למצוין וזה הדבר היחיד שהיה חסר 95 מתוך 100 בסולם קרירין
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים גם אני לא ראיתי אותם, (ראיתי אחרי זה) לפני שראיתי אותו והבנתי אותו מצויין, בהחלט אפשר להבין אותו בלי לראות אותם!0
פורסם 2007 באוגוסט 1118 שנים מחבר עדיף לכם לראות לפי הסדר לכל סרט יש תקסם שלו למרות שהקודמים בטח מאוד מיושנים היום זה לא כמו סרטי רוקי שהם חצי סרטי דרמה אז הם עדיין מחזיקים טוב אבל זה בטח עדיף על מה שיש בטלוויזיה
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים להרבה נשמות בסרט פג התוקף, מלא באקשן ופיצוצים וסרטי די מענייין לפי דעתי מתעלה על רובוטריקים אבל פחות טוב מBOURNE ULTIMATUM
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים סרט סבבה, אבל עדיין, 2 ו-3 היו הרבה יותר טובים. דווקא מ-3 למשהו פחות התלהבתי. 4 היה בהחלט מצוין. למזלי לא הייתי צריך ללכת לראות בקולנוע ונהנתי מצפייה של ה-DVD במערכת, בלי דיבורים/פיצוחים/פופקורן/פלאפונים שנהוגים כל כך בקולנוע הישראלי Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.