פורסם 2007 ביולי 518 שנים http://www.iopanel.net/forum/thread4111.html אני ראיתי את הסרט אתמול....הסרט מצוין הרבה אפקטים והרבה אקשן. מומלץ
פורסם 2007 ביולי 518 שנים הבנתי שאין שימוש בכלל באפקטים של מחשב בסרט..... ובגלל זה הכפיל של ברוס וויליס נפצע קשה כשהוא נפל מ8 מטר צריך להיות מעניין. אבל לא דחוף לי כל כך לראות עכשיו סרט אמריקאי.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אפשר לראות את זה בלי לראות את שאר הסרטים בסדרה?כלומר-הוא יכול לעמוד לבד בלי שום ידע מראש על הטרילוגיה שקדמה לו?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים הסרט מאד טוב, תלוי מה אתה רוצה ומתכוון לראות.אם בא לך אקשן- זה הסרט בשבילך. האולם היה מלא ועדיין לא היו מספיק אצבעות לספור את כמות המכוניות שעפו באוויר.הסרט הזה, בדומה לקודמים בסדרה, מלא באקשן וזה בעצם כל התכלית שלו. כדורים, מכוניות ומכות. נורא כיף לראות, ועדיף לראות בקולנוע- אין כמו להרגיש את הסאונד של אלפי הכדורים השורקים מרטיט לך את עור התוף.מה שכן, הייתי ממליץ לראות לפחות אחד מהקודמים לפני שרואים את 4.0. בסרט לא חסר הומור עצמי, שאם לא תראה את הקודמים תרגיש קצת פיספוס.מומלץ!
פורסם 2007 ביולי 518 שנים בתור חובב של הסידרה לדעתי הואלא מאכזב ונתן תמורה טובה לכסף אם כיהוא לא מוצלח כמו הסרט הקודם בסדרה.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר נישמע כמו סרט טוב ראיתי את הקודמים ופשוט אני רוצה יותר מאותו הדבר כולל היפיקיהי או איך שכותבים את זה
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מעניין למה המפיצים בארץ החליטו לקרוא לו מת לחיות 4.0 , למישהו יש מושג?כי זה רק הבטה ;D
פורסם 2007 ביולי 518 שנים ראיתי אותו לפני שעתיים ולדעתי זה סרט מצויין.לא נראה לי שראיתי אחד מהקודמים אבל זה לא הפריע לי בזמן הצפייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.