פורסם 2007 ביולי 518 שנים פשוט כוכביקו אין טעם להביע את ההנאה שלי ממנו כי אני לא אפסיק עד מחר. 2007WFP למי שהתבלבל.. מסך מעולה. מזל שעצרתם אותי מלקנות TN. תודה! D: מי שמתכנן לקנות TN שישאר עם המסך שיש לו חח עדיף לשלם 1700 ש"ח על ה VIEWSONIC 930 או 2300 על ה DELL שכמובן עדיף בהתחלה חשבתי שזה היה מופרז להשקיע כמעט 2300 ש"ח על מסך, במקום לקנות מסך ב 1000 ולשפר את המחשב או משהו, אבל אני ממש לא מתחרט, יש מענה לכל שקל ושקל, אף אחד לא מקופח תודה על כל העזרה לכל מי שעזר לי! מי שלא זוכר זה היה לפני חודש בערך... לפני שבוע הזמנתי ושילשום הוא היה אצלי..
פורסם 2007 ביולי 518 שנים ניראה פצצה אחי.. במיוחד עם הרקע הזה חח.תחדש, דרך אגב אני רואה שיש לך ATP3 איך הם אחי אתה מרוצה?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים הלוואי עליי שולחן כזה.. (הרבה מקום) לי יש מקום רק למקלדת (עכבר או מקדימה או מאחורי המקלדת)ותתחדש..
פורסם 2007 ביולי 518 שנים היברכות על המסך ! נראה מצויין !נסיתה כבר משיקים וסרטים ? איך זה ?כמו כן מה קורה עם אתה יושב הרבה זמו מולו וקורא למשל מסכי PDF או דפי אינטרנט ?העניים מתעייפות ? איך רואים טקסט ?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים טוב אני לא יכול ליראות מפה איכות תמונה אבל לפחות מבחינת עיצוב הPW201 מכסח לדל שלך תתחת ;D ;D ;D
פורסם 2007 ביולי 618 שנים עוד לצרכן שהולך להיות מרוצה, ובצדק!!תיתחדש!!אחלה סביבה,זה 22 אינצ'?עם אני לא טועה 20.1"
פורסם 2007 ביולי 618 שנים הצהרה נעוזת :2gunsfiring: האם יש לך תמונה להוכיח קירין? למה יש את גוגל תמונות?- במציאות הוא ניראה יותר טוב כי הפלסטיק מבריק כזה והתמונה הזאת לא עושה לו צדק יש לו בעיה שהוא מיתלכלך מאוד מהר ולא כולם אוהבים ציפוי גלוסי אבל אני מאוד מאוד אוהב תעיצוב וזה מתחבר אם עכבר 510MX כחול כהה ומקלדת לוגיטק שחורה מצוין
פורסם 2007 ביולי 618 שנים באופן כללי אתה צודק רזיאל רק שהVS לא רחב ולכן פחות ארגונומי או יותר נכון הרחב ארגונומי, הפאנל של דל IPS מאמץ פחות את העיניים, במשחקים וסרטים "מרגישים" במיוחד את הרוחב עלפני הגובהה, גם באופיס בפיווט יש יתרון לרחב בנוסף לעבודה בריבוי חלונות במצב הרגיל...[אחרי שבדקתי את המסכים השונים בכמה חניות היתרון של רחב בולט ואפילו הרגיל נראה לך מוזר פתאום אבל זה כבר עניין של הרגשה]
פורסם 2007 ביולי 718 שנים יפה תתחדש! נראה שאתה משקיע גם בציוד היקפי כל הכבוד... אחאח.... אם היה לי 10,000 שקל עכשיו מה הייתי עושה איתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.