פורסם 2007 ביולי 518 שנים בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי כרטיס מסך חדש X1950 Pro 512MB שעות שישבתי וחשבתי מה לקות אותו או את ה-8600GTS והחלטתי ללכת עליוהכרטיס יגיע ב"ה ביום ראשון או שני קניתי אותו מנועה.יש פה אנשים שיש להם ת'כרטיס שיכולים להגיד לי יתרונות וחסרונות עד שהוא מגיע... ;D (הכוונה באיזה משחקים הוא תותח יותר ובאיזה פחות...)
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מה המטרה פתיחת דיון לאחר מעשה ?אני הייתי ממליץ לך על כרטיס אחר אם אתה יכול לבטל את ההזמנה.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מה המטרה פתיחת דיון לאחר מעשה ? אני הייתי ממליץ לך על כרטיס אחר אם אתה יכול לבטל את ההזמנה. :lol:
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מה המטרה פתיחת דיון לאחר מעשה ? אני הייתי ממליץ לך על כרטיס אחר אם אתה יכול לבטל את ההזמנה. חח איזה בן אדם מבאס אתה. בטווח מחירים של 900-1200 הוא וגירסת ה XT יתנו לך את הביצועים הכי טובים. יש לו רק חסרון אחד - הוא לא תומך DX10.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים לפי המפרט שלך רכשת את הכרטיס הבא, אני צודק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7217 ואם כן אז עשית בחירה מצוינת
פורסם 2007 ביולי 518 שנים היתה יכול לחסוך 100 ש"ח בלקחת את גירסת ה256MB של הכרטיס (אין הבדל מורגש) בכל מקרה תתחדש
פורסם 2007 ביולי 518 שנים דניס אתה יכול ללכת אתה סתם רוסי שאוהב לבאס... אתה מקבל אזהרה על שימוש בשפה לא נאותה וזלזול, זוהי האזהרה הראשונה שלך בשלישית אתה תורחק/תושתק. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.