עבור לתוכן

השכרת רכב ..

Featured Replies

פורסם

ל-TT החדשה

פורסם

בהשוואה ל TT היא :-\

נכון אבל אם היה לי מזדה 3 אני לא ממש רואה את עצמי עושה כ"כ הרבה בלאגן כדי להשכיר איזה bmw ליום אחד.... אם הוא רוצה לקנות אז סבבה למרות שבTT לא יכולים להכנס 5 אנשים בנוח אז קח את זה בחשבון.....

למרות ש......לא נהגתי במזדה אבל זה מה שאני וחברים מגדירים כאחת המכוניות שאין לה חויית נהיגה כאילו זה יותר מידי אוטו מנהלים שאמור להיות נוח מאשר אוטו שאתה אמור להנות מהנהיגה והם עושים את זה כמו שצריך וזה לעומת הTT שהיא גם אוטו ספורט ובנויה לפי זה ויש לה גיר ידני

פורסם

ממתי מזדה 3 הפכה להיות רכב מנהלים ?

ואם באמת יש לך כסף לקנות רחב כמו BMW או TT אז אתה יכול ללכת ליבואן ולקחת נסיעת מבחן

פורסם

נכון אבל אם היה לי מזדה 3 אני לא ממש רואה את עצמי עושה כ"כ הרבה בלאגן כדי להשכיר איזה bmw ליום אחד.... אם הוא רוצה לקנות אז סבבה למרות שבTT לא יכולים להכנס 5 אנשים בנוח אז קח את זה בחשבון.....

למרות ש......לא נהגתי במזדה אבל זה מה שאני וחברים מגדירים כאחת המכוניות שאין לה חויית נהיגה כאילו זה יותר מידי אוטו מנהלים שאמור להיות נוח מאשר אוטו שאתה אמור להנות מהנהיגה והם עושים את זה כמו שצריך וזה לעומת הTT שהיא גם אוטו ספורט ובנויה לפי זה ויש לה גיר ידני

א. היא מכונית משפחתית (סגמנט C)

ב. היא נחשבת לאחת המכוניות הכי מהנות לנהיגה בסגמנט הזה (אם לא הכי מהנה, היא היחידה \ אחת היחידות שעדיין עם הגה הידראולי ולא חשמלי \ אלקטרו הידראולי שזה יתרון עצום להנאה מנהיגה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים