פורסם 2007 ביולי 418 שנים מישהו יודע מאיפה אני יכול להשכיר רכב פאר כאילו כמו מרצידס במוו וכאלה ?? איזה חברות נותנות את זה בארץ??
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אם אתה עדיין ילד (נהג צעיר עד גיל 24) אז אתה יכול לשכוח את מזה ... אף חברת השכרה נורמלית לא תביא מכונית יוקרה שמאות אלפי שקלים לילד שרק קיבל רישיון ורוצה לעשות איתה צלחות ושאר דאוו'ינים
פורסם 2007 ביולי 518 שנים לא יהיה עליך ביטוחזה אומר שאם תהיה תאונה אתה תמשכן את עצמך ואת כל מה שיש לך כדי לשלם לחברה
פורסם 2007 ביולי 518 שנים לא יהיה עליך ביטוחזה אומר שאם תהיה תאונה אתה תמשכן את עצמך ואת כל מה שיש לך כדי לשלם לחברה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:
פורסם 2007 ביולי 518 שנים זה עוד במקרה הטוב... אם הוא יפגע במישהו אז הוא יוכל למשכן את הנשמה שלו כמה גילגולים קדימה וזה לא יעזור לו
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מה לא היה מובן בזה שאתה לא יכול להשכיר אותו כזה.. גם אם משיהו ישכיר בשבילך...אין לך ביטוח עליו.. גם אם לא איכפת לך...אתה יכול להשכיר האמר באלדן...
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מה לא היה מובן בזה שאתה לא יכול להשכיר אוטו כזה.. גם אם מישהו ישכיר בשבילך...אין לך ביטוח עליו.. גם אם לא איכפת לך...אתה יכול להשכיר האמר באלדן... *תיקון פותח התראד, זה פשוט ביזבוז כסף להשכיר רכבי יוקרה. לפי מה שאני חושב אתה רוצה להשכיר רכב בשביל לעשות פוזה על איזו בחורה?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר תאמת לא אני יוצא עם חברה שלי חחחחחחחח אז סתם ככה משהו בשביל הכיף אין בעיה עם הכסף אז זה בסדר
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר בינתיים יש לי מזדה 3 .. אבל אני חושב לקנות BMW 330 או AUDI TT נראה מה יקרה
פורסם 2007 ביולי 618 שנים בינתיים יש לי מזדה 3 .. אבל אני חושב לקנות BMW 330 או AUDI TT נראה מה יקרהמה רע לעזאזל במזדה 3?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.