עבור לתוכן

ביל גייטס הוא כבר לא האיש העשיר בעולם!

Featured Replies

  • תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת שכן. אמרו גם שעד 2012 שלדון אריסון יהיה האדם העשיר בעולם. בכל מקרה - ביל גייטס תרם המון לנזקקים באפריקה, אז זאת לא חוכמה.

פורסם

זה בגלל שהממשל המושחת לקח לו חצי מהונו.

פורסם
  • מחבר

האמת שכן. אמרו גם שעד 2012 שלדון אריסון יהיה האדם העשיר בעולם. בכל מקרה - ביל גייטס תרם המון לנזקקים באפריקה, אז זאת לא חוכמה.

תורם חחחחח

זאת הוצאה מוכרת במס

במקום לשלם מס למדינה הוא תורם את זה, מה זה משנה?

פורסם

תודה לאל, מייקרוסופט מפשלת, אז הוא כבר לא הכי העשיר...

פורסם

האיש הכי עשיר בעולם ערבי :s07:

פורסם

לא נורא ביל אתה תקבל דמי כיס מההורים :lol:

פורסם

יש גבול לציניות. גם באפט מתחשבן עם מס ההכנסה? ביל גייטס אמר שהוא ייתן לכל אחד מילדיו 10 מיליון דולר. את השאר הוא יתרום. עם כל הכבוד לשנאה למיקרוסופט - ויש שנאה - ביל גייטס הבנאדם צריך להיות מופרד ממנה.

פורסם

שיהיו בריאים הכי חשוב

פורסם
  • מחבר

יש גבול לציניות. גם באפט מתחשבן עם מס ההכנסה? ביל גייטס אמר שהוא ייתן לכל אחד מילדיו 10 מיליון דולר. את השאר הוא יתרום. עם כל הכבוד לשנאה למיקרוסופט - ויש שנאה - ביל גייטס הבנאדם צריך להיות מופרד ממנה.

אני ממש לא שונא את מייקרוסופט

הם יצרו את הXP והווינדאוס 98

המקלדת והעכבר שלי הם ממיקרוסופט ועוד המון דברים

אין לי שום דבר נגדם...

פורסם

בלי התרומות של ביל גייטס העולם יהיה מקום עצוב... (יותר ממה שהוא עכשיו)

והוא לא ערבי הוא מקסיקני...

פורסם

שיהיה לו במזל טוב! :xyxthumbs:

אבל אני מעריך שביל גייטס יחזור בקרוב... אגב אהבתי לקרוא שם את ההודעות של המשתמשים לא ראיתי אנשים שרושמים וואי איזה כלב שיתרום לעניים... או וואי שיתרום קצת זה לא טוב שהעולם ככה שיש עשירים כאלה... וכו... :silly:

הבן אדם עשה כסף עם הראש שיהנה עכשיו :xyxthumbs:

פורסם

בליבי, ביל גייטס תמיד יהיה האיש העשיר בעולם.

פורסם

ביל גיטס לא יחזור - כי בכוונתו בסופו של דבר לתרום את כל הונו לפילנטרופיה (בסופו של דבר, לפי דבריו).

ולכל החמולוגים שחושבים שהוא עושה את זה על חשבון ניקוי מס':

1. הכסף שאתה תורם אכן נקי ממס הכנסה - אבל הוא לא יכול להוריד את את המיסים בשיעור שאפילו קרוב לכמות התרומה. תרמת שקל - אז לא ימסו אותך עליו בחצי שקל (נגיגד שהשקל במדרגה של 50% מס') אבל עדיין הפסדת חצי שקל. וכיוון שמיסים הולכים במדרגות מדרגה אחת ממוסה בנפרד - גם אין מצב שתתרום כדי להוריד את עצמך מדרגת מס' ולהרוויח מכך.

2. הוא לא תורם כסף שחייב במס' - הוא תורם כסף שנמצא כבר בחשבונות, מניות וכו' - כסף שכבר עבר מס'. להיפך - הדבר היחיד שהוא עושה - זה גם להפסיד את הריבית שהוא היה עושה על הכסף אם לא היה תורם אותו.

פורסם

הבנאדם הזה עשיר רק משחיתות. אני לא אומר שהוא לא מוכשר בעסקים אבל במציאות נוצר מצב שבתכלס הוא הבעלים של מקסיקו. כל מה שתקנה במקסיקו הכסף יגיע אליו. והשחיתות במקסיקו חוגגת יותר מכל מקום אחר בעולם כרגע. צריך לזכור גם שמדינה נורמלית לשום בנאדם פרטי לא יהיו כל כך הרבה עסקים שהם מונופולים כמו שלבחור הזה יש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים