פורסם 2007 ביולי 418 שנים יאאאא גמני משתמש באוונט!!(עם IE6) הדפדפן המושלם! :yelclap: :yelclap: אחלה דפדפן, היה לי קשה להפרד ממנו אבל רציתי להיות "כמו כולם" (אני מודה) ולעבור לFF היו לי חבלי לידה קשים שהחזירו אותי לאוונט אבל לאחר כמה זמן נכנעתי ועברתי, היום אני מאושר ;D
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מה זאת אומרת הכול תן לי דוגמא שאני יבין מה זה הכול..אני מתכוון באמת להכללינקיםתמונותפייבורטיםתיקיותכל לחצן שמביא אותך לדף אחר
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אני מתכוון באמת להכל לינקים תמונות פייבורטים תיקיות כל לחצן שמביא אותך לדף אחר יפה לא ידעתי.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים הדבר היחיד שעיצבן אותי בFF זה שאם יש לי תיקיה עם מועדפים ואני בוחר לפתוח את כולם ביחד, אז זה דורס את כל הטאבים שפתוחים
פורסם 2007 ביולי 418 שנים IE7 הוא בסדר גמור חוץ מזה שהוא עושה הרבה חלונות עם שגיאה ולא מחזיר אותי בחזרה לאותה נקודת גלישה כמו FF
פורסם 2007 ביולי 518 שנים IE7 ,כבד מדי,מסורבל,חרא ממשק.שימוש לא נוח בטאבים.אני בנתיים משתמש בMaxthon ונהנה מכל שניה.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אני מתכוון באמת להכל לינקים תמונות פייבורטים תיקיות כל לחצן שמביא אותך לדף אחר וואלה תודה על המידע כנראה שעכשיו אני אנצל יותר את הגלגלת..
פורסם 2007 ביולי 518 שנים IE7 ,כבד מדי,מסורבל,חרא ממשק.שימוש לא נוח בטאבים.אני בנתיים משתמש בMaxthon ונהנה מכל שניה.יש משהו שמאוד מעצבן אותי במקסטון (גם גרסא 1 וגם 2)משומה מאוד קשה לי להעביר שפות אני שעה לוחץ על הקיצור ולרוב שומדבר לא קורה
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אני משתמש ב-Maxthon מבוסס IE6 על Windows XP SP2 (לפעמים גם ב-Firefox 2), ואין לי שום כוונה להשתמש ב-IE7 שהוא בבחינת מעט מדי ומאוחר מדי.מצאתי קישור להורדה ישירה של IE7 ממיקרוסופט:http://download.microsoft.com/download/3/8/8/38889dc1-848c-4bf2-8335-86c573ad86d9/IE7-WindowsXP-x86-enu.exeהשאלה שלי היא האם מישהו ניסה להתקין את IE7 בהצלחה על עותק לא חוקי של Windows XP (בלי להיכנס לשאלה האם העותק של Windows XP שברשותי הוא חוקי או לא).השאלה היותר חשובה שלי היא האם Maxthon, ודפדפנים אחרים המבוססים על מנוע של IE6, עובדים בלי בעיות גם לאחר התקנה של IE7, והאם התקנה של IE7 תורמת או גורעת מהביצועים שלהם.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים יש משהו שמאוד מעצבן אותי במקסטון (גם גרסא 1 וגם 2)משומה מאוד קשה לי להעביר שפות אני שעה לוחץ על הקיצור ולרוב שומדבר לא קורהלהעביר מעברית לאנגלית?אתה מתכוון ל - Alt +Shift?כי לי אין בעיה להעביר שפות אם לזה אתה מתכוון.הגרסא 2 היא באט,מלאה באגים,שיגעה לי את המחשב.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אני מישתמש בויסטה שהגיע אם IE7 מותקן ואני לא רואה צורך בכלל לישתמש אם IE7 FF מאוד נוח לי ורק שיש אתרים שלא תומכים בFF ואני מדבר על כאלה שלא תומכים גם בIE TEB אז אני פותח את IE7 ואני לא חושב שזה קשור לחוקי לא חוקי FF פשוט מאוד טובה אם כל הגמישות שלה אפשר להוסיף לחיפוש בה המון אתרי מינסטרים ככה שאתה אפילו לא חיב לפתוח אתר להתחיל חיפוש מחפש טורנט חדש של נארוטו שופידן? יש תבת חיפוש מחפש תמונה בגוגל תמונות? יש תבת חיפוש וכו וכו
פורסם 2007 ביולי 518 שנים כבר מזמן אפשר להתקין IE7 על ווינדאוס לא חוקי בלי בעיות.אין לי מושג למה אנשים לי עוברים עדיין, או אם זה נכון בכלל, אבל אני ספציפית עברתי לגרסה 7 רק לפני חודש וחצי בגלל שהיא נראתה לי יותר גרועה, ובכל אופן אני משתמש בפיירפוקס אז לא שינה הרבה.תלמד אותי אחי אני חייייבזה עובר את הבדיקה של החוקיות אבל פשוט לא מתקיםן שעה מריץ תעידכונים והמחשב 100% מנוצל (בטקסמנגר)ואם מחקתי לגמרה תאקספלורר מהמחשב אי אפשר להתקין אווסט לדוגמא?כי זה גם לא עובד לי...
פורסם 2007 ביולי 518 שנים השאלה שלי היא האם מישהו ניסה להתקין את IE7 בהצלחה על עותק לא חוקי של Windows XP (בלי להיכנס לשאלה האם העותק של Windows XP שברשותי הוא חוקי או לא).אי אפשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.