פורסם 2007 ביולי 418 שנים למה אנשים בפורום עדיין משתמשים בIE6? יכול להיות שהOS לא חוקית אז אין להם אישור לIE7?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים כבר מזמן אפשר להתקין IE7 על ווינדאוס לא חוקי בלי בעיות.אין לי מושג למה אנשים לי עוברים עדיין, או אם זה נכון בכלל, אבל אני ספציפית עברתי לגרסה 7 רק לפני חודש וחצי בגלל שהיא נראתה לי יותר גרועה, ובכל אופן אני משתמש בפיירפוקס אז לא שינה הרבה.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר למה שמישהו ירצה לעבור ל-IE7 ?היא יותר מאובטחת.לגלישה בפורום היא עדיפה על הFF כיוון שהיא מראה את הדפים יותר גדול ויותר בהיר/ברור.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים טאבים?ה-Avant שאני משתמש בו תומך בטאבים עוד מיום הוולדו, לפני משהו כמו 7 שנים.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר ה-Avant שאני משתמש בו תומך בטאבים עוד מיום הוולדו, לפני משהו כמו 7 שנים. אבל אתה משתמש בIE6? וזה גם תוקע תמחשב. לוקח יותר משאבים מסאן אנדריאס לרוב החברה פה יש מחשב מספיק חזק שהם לא ירגישו.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים למה שמישהו ירצה לעבור ל-IE7 ?ההבדל בין גירסה 7 ל-6 הוא כמו ההבדל בין ווינדווס 95 ל-XP.בגלל שאני עברתי מ-IE7 ל-FF, אני לא מרגיש שהפירפוקס כל כך יותר טוב מאינטרנט אקספלורר (אני משתמש בו רק בגלל התוספים שלו, שניהם מהירים אצלי באותה מידה).
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אי שם מימין מסומן MSIE 6.0, לכן הוא התבלבל לי עצמי יש 6, ואני לא רוצה לעבור לשבע, פשוט כי אני מרוצה משש.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים רק שתדעו שאני השתמשתי בשניהם ואני אומר לכם בוודאות שה IE7 מהיר יותרה IE6 נתקע הרבה הרבה הרבה יותר ממנו ותופס יותר משאבים ממנו ומהפיירפוקסה IE7 תופס זיכרון בידיוק כמו הגרסה החדשה של הפיירפוקס.. אני משתמש בו על מחשב מאוד חלש והוא עובד מצויין
פורסם 2007 ביולי 418 שנים לא, אני משתמש ב-Avant.אה... ומה אתה חושב שזה בדיוק?זה ie6 - זה אותו מנוע. זה מספיק גרוע גם ככה - גם עם ה UI יותר סבבה.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר אי שם מימין מסומן MSIE 6.0' date=' לכן הוא התבלבל [/quote'] נכון. אני רוצה להבין, אתה משתמש באבנט והאתר מזהה אותא כIE6? אופרה הכי טוב, רק שהוא באנגלית ואין לי כח לזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.