פורסם 2007 ביולי 418 שנים שלום ...אני רוצה לפתוח מקום למכירת מחשבים עכשיו אני רוצה ממכם עזרה .. מאיפה אפשר להביא חלקים למחשבים ואיך זה נעשה?? וכל הקטע על הרווח ואיך משלמים ודברים כאלה מי שיודע שיעזור ...תודהה
פורסם 2007 ביולי 418 שנים בקיצור, אתה רוצה לפתוח חנות.נתחיל בכמה שאלות-1- יש לך 18 בכלל? S:2- יש לך הרבה כסף להשקיע?3- יש לך ידע מספיק? (אתה יודע להרכיב מחשב ב 10 דקות, יודע לטפל ולאבחן בעיות כמו שצריך, ויודע לענות על שאלות של קהל?)אם אתה אפילו לא בטוח לגבי אחד מהסעיפים, אתה יכול לשכוח מזה.חוץ מזה, אין דבר כזה "מקום למכירת מחשבים". חנות היא חנות, על כל היבטיה. אם אתה מוכר- תצטרך לתת אחריות.אם אתה נותן אחריות- תצטרך גם לטפל, כלומר, תצטרך מעבדה.תצטרך הנהלת חשבונות ורישום חוקי+תשלום כחוק למס הכנסה.אם אתה לא מעוניין בכל זה ורק רוצה למכור, תשאל בחנויות שונות לגבי להפוך לדילר.עריכה- גם העצה בפוסט שמעליי בכלל לא רעה.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים קודם כל אתה צריך כסף ובטחונות בבנק אף יבואן לא יתן לך אשראי בלי הסכמה של הבנק שלך לאחר מכן תפנה ליבואנים תקבל מהם תנאי אשראי ומחירונים צור קשר עם חברת אשראי שדרכה תוכל לבצע סליקה של כרטיסי אשראי בקשר לרווח זה תלוי בכמה תתמכר את המוצרים שלך ללקוח הסופי סתם לידע כללי בשביל להיות תחרותי בשוק אתה לא יכול לקחת יותר מ-10% רווח הרווחים בענף הזה הם מזעריים ובשביל לעשות כסף אתה צריך למכור בכמויות בהצלחה!
פורסם 2007 ביולי 418 שנים חשבת לנסות לעבוד בחנות כלשהי? ככה תוכל לראות ולהבין פחות או יותר איך העסק מתנהל.בקשר לתחרות ורווחים - אתה ממש לא חייב למכור בזול, תמיד יש כאלה שלא מודעים לתחרות ולא ממש אכפת להם לשלם כמה שקלים יותר.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים קודם כל תתחיל לעבוד בחנות לתקופה מסויימת ואז תיראה אם אתה מסוגל להתמודד עם כמות כאבי הראש של הלקוחות, לשלם לספקים בזמן על סחורה, לשלם ארנונה, לשלם לעובדים, לשלם לשלם לשלם...אם אתה חושב שאתה מסוגל להתמודד עם כל זה בעצמך אז בבקשה.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר תראו מבחינת מקום החנות וההשכרה אין בעיה זה מקום פרטי כאילו שלי אני לא אשלם ומבחינת עובדים אני וחבר שלי נהיה שם אז לא צריך עובדים ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.