עבור לתוכן

מחפש את האתר עם התרגילים לזיפו

Featured Replies

פורסם

היה פעם אתר שמלמד כל מיני טריקים עם מצתי זיפו.

למישהו יש תכתובת?

מצאתי :P

http://lightertricks.com/index.php

תודה בכל מקרה

פורסם

פעם התאמנתי איזה 20 שעות על תרגילים מהאתר הזה... :)(לא רצוף כמובן)

אני עדיין זוכרא איזה 10 טרקיקים מגניבים..

ואפילו יוצאים לי מידיי פעם הטריקים הכי קשים..! WHO's DA MAAAN? :P

פורסם
  • מחבר

לא יודע.. אני לא ממש מצליח את הקומבוים

גם היו 2 לי זיפו מקוריים כאלה פשוטים, ושניהם נדפקו לי מהתרגיל שמחזיקים את המכסה ומעיפים את המצית ואז היא נפתחת.. עכשיו קניתי זיפו זיוף ב25 שקל, יפה דווקא.

אני לא רוצה שהוא יהרס לי.. אז אני מנסה דברים שלא הורסים.

הקטע הוא שהידיים שלי גם חלשות מדי ורכות וקשה/כואב לי לעשות דברים כמו הדלקה בזבנג או החלקה על כף היד

עלק אני עושה למוכר יש לך זיפו שנדלק ישר שפותחים אותו? הוא עושה לי "לא המציאו דבר כזה". לך תישן על האף :s05:

תביא איזה וידיאו שלך :P

פורסם

לעשות עם כזה שהוא לא מקורי זה ממש קשה..

הם נוקשים כאלה וקשה להדליק ולפתוח אותם....

הכי באסה זה בגלל שאני נמוך(168) אז יש לי ידיים קטנות וזה ממש מקשה עליי לעשות טריקים עם עטים, צ'יפים של פוקר וזיפויים.

אין לי וידאו שלי.. אם יהיה לי כח, אני אצלם קצת...

פורסם
  • מחבר

תראה אז סרטונים שאתה מצליח לפחות.. שננסה גם :P

באתר שהבאתי הקומבוים מהירים מאוד והאיכות לא משהו אז קשה ללמוד, חבל שאין אתר איכותי אחר ללמידה.

הנה כמה תמונות של המצית שלי, מצטער על האיכות אבל זה מה שיש :|

כל המצתים היו ממש מכוערים שם (הזיופים) כל מיני דגלים של USA ולינקולן ונשר וקיצר כל מיני שטויות.

זה היה הכי נורמלי, רק חבל שזה מודבק למצית ונראה כאילו זה יפול מתישהוא, אבל נראה לי שעד אז אני אעבור לאחרת.

תמונה שעל המצית זה האקדח M586

586vf-3.jpg

כמה זמן לוקח למצית להגמר וצריך למלא אותה מחדש?

[attachment deleted by admin]

פורסם

זיוף מכוער ב 20 שקל WOW, אפשר גם?

פורסם
  • מחבר

רוצה שקל? או כאפה?

אמרתי שזה זיוף

פורסם

טוב נו לא התאפקתי..

יש לי תמונות מלפני שנתיים בערך שצילמתי של כל המצתים שלי.... (מאז התווספו איזה 30 מצתים)

זהירות, רזולוציה גבוהה:

http://www.planetnana.co.il/dimax/lighters/PC29000fdh4.JPG

הטורוביים(הכי אני אוהב זה את התחתונה משמאל- טריפל טורבו שווה):

http://www.planetnana.co.il/dimax/lighters/PC290002.JPG

הטריפל טורבו פתוחה:

pc290011mediumzl7.th.jpg

לינק אליה: http://magic25filter.com/nibo-space-series-13916.html

הזיפוים שמאז הצטרפו עוד איזה 2-3...(הימני לא זיפו אבל נחמד)

pa06000customlk4.th.jpg

pa060001im6.th.jpg

פורסם

אני רוצה לקנות זיפו בקרוב, מה הטווח מחירים של המיציתים הפשוטים ביותר בלי שום חרטיה או ציור, רק צבע כסף מראתי ( ניקל כזה), שחור או זהב?

תודה לעזורים :) גם לינקים להסברים על איך להחליף פתיל,אבן ונפט יהיו ברכה.

עריכה: חיפשתי קצת בזאפ והמחירים היו מאוד מבלבלים, מצית זיפו כסוף עולה בחנות אחת 75 שקל, ובחנות אחרת 150! בחנויות רגילות המחירים מתחילים רק ב200 ( לפי מה שהבנחתי בתצוגות), ומטפסים גבוהה גבוהה!

מה פשר הדבר!

פורסם
  • מחבר

בתחנה מרכזית תוכל לרכוש זיפוים מקוריים ב100 שקל.

דימה - וואוו!

כמה כסף אתה מוציא על התחביבים האלה?

וואי אני מת על מציתי טורבו

הדבר הכי חזק שיש

פורסם

וואלה כעיקרון, זה האוסף שלי ושל אבא שלי, והרוב בא מחו"ל או מתנות.. אנחנו בעצמנו קונים רק פעם ב... כשרואים משהו באמת מיוחד...

המציתים הרגילים עולים מקסימום 20 שקל והטורבו גם לא הרבה.. לרוב בין 20 ל45... אם יש משהו ממש ממש מיוחד אז הוא יכול להגיע גם עד 100...

זיפוים אחד מתנה(זה עם ההקדשה לאבא שלי - לאוניד ועם העיטורים המדהימים), זה עם הדגים זה מתנה לי - אני מזל דגים... וUS NAVY זה סתם זיוף ב20 שקל.. :)

להחליף פתיל זה פשוט: אתה מוציא את הספוג והצמר גפן, מנוציא את הקפיץ עם הבורג ואז אתה מושך את הפתיל החוצה ומחזיר הכל וגוזר...

להחליף אבן זה גם פשוט: אתה מוציא את הקפיץ עםה אבן השחוקה הישנה, כשהזיפו מוטת כלפי מטה, אתה מכניס אבן חדשה לצינור הזה ואז מכניס מהר את הקפיץ כדי שהאבן לא תיפול....

למלא בדלק(תקנה רק מקורי של זיפו! הזיופים הזולים הם מסריחים ברמות וכל הכיס שלך יהיה אח"כ בריח סולר) זה גם פשוט: אתה מקבל את הספוג כלפי מעלה כשהזיפו מוטית כלפי מטה ואז אתה ממלא לאט לאט עד שאתה מרגיש שההצמר גפן ספוג טוב טוב. אתה שוטף ידיים, שם את הזיפו ל15 דק' בשכיבה, ואז היא מונכה לעבודה! :)

בנחויות רגילות אפשר לקנות זיפו ב120 שקל.. מקורי ובלי שום דבר מיוחד... יש יותר יקרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים