פורסם 2007 ביולי 418 שנים הביאו לי 2 מחשביםאז באחד ההארד דיסק בא דפוק אז זרקתי אותואז רציתי להעביר את ה HD בין המחשב הישן יותר לחדש יותרהקטע הוא שכדי להוציא אותו אני הייתי צריך לפרק את הכל כי היה בורג שאי אפשר להגיע אליו מהצד הפתוחאז בקיצור פירקתיאני הרכבתי אותו עכשיו שובעם הHD (בעיה במחשב החדש יותר)ואופ המחשב לא נדלקאני חיברתי את הכלHD כונן כונן Aחיברתי את ה20 פינים ללוח אםחיברתי את ה IDEים של כולםועדיין לא עובדאז מה לעשות!?!?!?!(אין לי איך לצלם....)
פורסם 2007 ביולי 418 שנים 1. בדוק אם כבל 12v מחובר ללוח.2. מעבד יושב טוב בסוקט.3. אפס ביוס ע"י ג'ימפר או שליפת סוללה.4. נתק את הספק כוח לגמרי מהמתח, והמתן 5-10 דקות.5. נתק את כל חיבורי IDE/sata מהמחשב, שלוף כרטיסים לצורך בדיקה.6. נסה לחבר ספק כוח אחר למחשב.7. בדוק אם חיברת נכון את חוטי ההפעלה מהלחצן ללוח, נסה להעזר בספר של הלוח אם יש?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר אין ספר של הלוח אם1.איזה קבל זה?2.לא נגעתי בו והוא עבד לפני הפירוק3.מזה ג'ימפר ואיפה הבטריה4.נותק ועדיין לא עובד5.את הכל? כולל זיכרון?6.ניסיתי לא עובד7.אין לי ספר וחוטי ההפעלה זה הכחול לבן וכו'?איך אני בודק איזה לוח אם יש לי?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אתה צריך ללמוד איך להסביר את עצמך יותר טוב, פשוט אני הלכתי לאיבוד בקטע של הבורג לא משנה, אבל תמונה הייתה עוזר במקרה הזה מאוד עריכה: 5".את הכל? כולל זיכרון?" כן אתה הכל אבל תנסה להשאיר זכרון אחד עדיין מחובר, אם יש שניים אז תנסה אחד אחר כל פעם. "איך אני בודק איזה לוח אם יש לי?" על כל לוח כתוב של איזה חברה הוא וגם איזה דגם (בדרך כלל זה באותיות גדולות יותר מן השאר על הלוח). כפי שאמרתי מקודם תמונה באמת תעזור, ככה נוכל להראות (או יותר נכון להצביע) לך בדיוק איפה הבטרייה וכו'.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר המגש שעליו הHD מחובר אז הוא היה במצב שהבורג בצד השני קרוב ללוח אם וככה אי אפשר להכניס מברג ולהוציא אותו
פורסם 2007 ביולי 418 שנים המגש שעליו הHD מחובר אז הוא היה במצב שהבורג בצד השני קרוב ללוח אם וככה אי אפשר להכניס מברג ולהוציא אותובמחשב הישן או החדש הייתה את הבעיה הזאת??ואם ביישן אז מה עשיתה בדיוק כדי להוציא אותו?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר הHD היה בישןרציתי לחבר לחדש אבל החדש גם לא נדלק...אז החזרתי לישןולא נדלקאני ניתקתי את הכל מהלוח אם והחזרתי היוםועדיין לא פועל אפילו בלי HD כונן כרטיס מסך הוא לא נדלק שלוחצים אין או והמאורר לא פועל
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר אמרתי כברהוצאתי את הלוח אם ואת הצד השני ועכשיו הוא כאילו פתוח משני הצדדיםוהמגש היה תקוע מתחת לכונן דיסקטים----------איך בודקים בלי תוכנה איזה לוח אם יש לי?!?!!?!!?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר לא משנה אח שלי הצליח להפעיל הוא מצא מדריך של הלוח אםתודה בכל מקרה!!!אולי יהיו עוד בעיות לא לנעול בבקשה!
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אם המחשב לא פועל ואין לך מוסג איפה זה כתוב אז אני חושש שאתה חייב שלו ולהראות תמונה של הלוח כדי שנמשיך לעזור לך אחי
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר אני יודע שהוא של ASUSיש לו 3 מקומות לזיכרוןוזהואיפה אמור להיות כתוב עליו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.