פורסם 2007 ביולי 418 שנים כי אנחנו אופנה כפויה של התאגידים ואתה גבר-גבר counter-culture, נכון?בוא נגיד שאין לי כסף ספייר לשטויות כמו אולסטאר וכל החרטא שסביבווגם אני לא אוהב ללכת כמו כולם
פורסם 2007 ביולי 418 שנים הן באמת לא יפות... והורסות רגליים חופשי.אני את שלי קניתי ב200 איפושהו בעפולה ועל הדגמים ה"צבועים" ביקשו איזה 400, fkn ripoffמה שהאופנה עושה לאנשיםלפעמים...
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר אני בניגוד לרוב האנשים הולך כבר איזה 10 שנים עם אולסטר ולא מאתמול כי זה מה שעכשיו באופנההבעיה היא בגלל שלא יודע מי החליט שזה שיא באופנה עכשיו אז מותר לבקש פי 2-3 עליהם
פורסם 2007 ביולי 418 שנים בוא נגיד שאין לי כסף ספייר לשטויות כמו אולסטאר וכל החרטא שסביבווגם אני לא אוהב ללכת כמו כולםאולסטאר מזויפות עולות 50-100 שקל תראה לי נעל נורמלית יותר זולה.ואם אתה לא איזה DIY פאנק אתה הולך כמו כולם גם ככה אתה קונה חולצה שבאותו פס ייצור שהיא עברה עברו עוד 100000 חולצות כמוהה ואם אתה סתם לובש בגדים של סבא שך אתה סתם נראה מוזר.בו תעשה לנו טובה תעלה תמונה של הבגדים שלך נראה כמה את לא fashion whore... או כמה אתה ילד בן 15 מתלהב שמשאיר את העקרונות שלו במילים בלבד
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אין לי מצלמה ואין לי פלאפון עם מצלמה כי אני לא חושב שצריכים את השטויות האלה מצלמה אני מצלם בפילים חולצות TSHIRT ולא את החולצות הערסיות המפגרות מכנסים לא גינסים אני לובש רק מכנסים עד הברכים נעלים סנדלים או נעלי ספורט של דיאדורה גרבים לבנות בדרך כלל, לא ספורט או כל שטות אחרת תחתונים בוקסר אמריקאים שיהיה לו מקום אין אצלי שום דבר אופנתי אני מנותק מהעדר לגמרי שומע רק מטאל דט מטאל סימפוניק מטאל וגוטיק מטאל אין אצלי שום סממנים שיכולים להגיד מה אני או מי אני הא ואמא שלי מנסה להפוך אותי לערס שמה לי גל שונא את החומר המגעיל הזה
פורסם 2007 ביולי 418 שנים הא ואמא שלי מנסה להפוך אותי לערס שמה לי גל שונה את החומר המגעיל הזה הייתי חייב...
פורסם 2007 ביולי 418 שנים חחח באמת מפיל :lol: אז מה? גם אני לא שם ג'ל ודברים כימיים מוזרים על הראש 8)
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר קיצר חפירה....למי איכפת איך אתה מתלבש ומה אתה שומעוד"א אתה הכי בעדר שיכול להיות אתה פשוט בעדר של הפריקיםגם אני היתי כזה פעם וזה עובר
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אם אתה שואל אותי, לא אכפת לי איך אתה מתלבש מה אתה עושה, ואפילו יותר מזה...לא אכפת לי מכולם, מצידי שכולם יעלו באש (טוב, אולי אכפת לי קצת מהמשפחה אבל לא יותר מזה).איש הישר בעיניו יעשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.