פורסם 2007 ביולי 418 שנים הייאני מחפש לקנות אול סטאר חדשותאני לא מבין את העיניין אבל לפני כמה שנים שקניתי את הזוג הראשון שלי זה עלה לי בערך 90שחהיום רוצים בכל חנות שהיתי בן 200-250שח לנעליים הנמוכות ואני חושב שזה פשוט חוצפה וגנבה רק בגלל שזה חזר לאופנהרציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות (עדיף בחיפה) שמתמחרת את הנעליים האלו במחיר הוגן?ועל איזה צבע היתם הולכים? אני עד עכשיו היה לי שחור אבל דיי נמאס לי חשבתי על אדום (או בורדו) או אולי ירוקמה דעתכם?
פורסם 2007 ביולי 418 שנים בחייאת דינק... לוקחים היום 250 שקל על אולסטאר?!קניתי את שלי לפני 4-5 שנים... באיזה 70-80 שקל...
פורסם 2007 ביולי 418 שנים כי היום זה באופנה כפרעעעע!!!11]חח עלק קפרעע חחבאופנה זה מכוער אני בחיים לא יקנה כאלו עדיף לקנות כבר איזה ספק חדש או עכבר למחשב
פורסם 2007 ביולי 418 שנים ] חח עלק קפרעע חח באופנה זה מכוער אני בחיים לא יקנה כאלו עדיף לקנות כבר איזה ספק חדש או עכבר למחשב אני פשוט מעדיף לחסוך את זה לדברים אחרים, בדיוק כמוך, רק כבר לא לחלקי מחשב אלא לצילום, ספרים וסתם דברים קטנים שאני מוצא אותם מעניינים
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר אוווו אפשר נראה לי להכתיר את הדיון הזה כבעל הכי הרבה תגובות לא רלוונתיות לנושא
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אוווו אפשר נראה לי להכתיר את הדיון הזה כבעל הכי הרבה תגובות לא רלוונתיות לנושאגם אתה רושם אחת כזאת עכשיולא משנה לנושא:בוא לשוק ראש העין(אין שוק חיפה נכון?) מוכרים שם זיופים אבל עם לוגו מקורי של אולסטאר ממש אותו דבר 50 שקל
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אותו דבר חוץ מהעובדה שאתה מזיע כמו סוס איתם והם הורסים לך את כף הרגללמה?אני קונה בשוק והרגל שלי עדיין נורמאלית (מידה 47)הנעלים מאוד נוחות של השוק אותו דבר
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מה שהלהיב אותי בשווקים האלה שיש דברים מקוריים גנובים... אבל אף פעם לא יצא לי לקנות/לראות כאלה זה קצת לא מוסרי :
פורסם 2007 ביולי 418 שנים באופנה זה מכוער אני בחיים לא יקנה כאלו עדיף לקנות כבר איזה ספק חדש או עכבר למחשב גבר, צא דחוף לבחוץ כבר שנים שלא ראית שמש. זה לכל הפחות שווה ציטוט לחתימה
פורסם 2007 ביולי 418 שנים גבר, צא דחוף לבחוץ כבר שנים שלא ראית שמש. זה לכל הפחות שווה ציטוט לחתימה אני מסתובב כל יום לא מבין מה אתה רוצה אני פשוט לא מחובר לעדר המפגר הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.