פורסם 2007 ביולי 318 שנים אז למי שלא יודע, אתמול [השני ליולי] להקת הת'ראש מטאל Megadeth חזרו להופעה בארץ, אחרי ההופעה ב"מטאליסט" לפני שנתיים בה הם הופסקו לאחר ארבעה שירים מכיוון שהקהל שבר את גדרות ההפרדה בינו לבין הבמה.ההופעה אתמול הייתה אדירה, אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שנהניתי ככה. אחלה חימום של Betzefer [הם ניגנו כולה שני שירים, אני חושב שהם באו לשמוע את Megadeth יותר מאשר להופיע בעצמם], מלא קלאסיקות [symphony of destrution, A tout le monde, Holy wars], כמה שירים מצויינים מהאלבום החדש [sleepwalker, Washington is next!, Never walk alone], קטעי הדיבור של מאסטיין היו בדיוק במקום.עכשיו נשארתי רק עם תחושת באסה מטורפת, בלי קול, שמיעה ותחושה ברגלים. נקווה שיחזרו שנה הבאה.אז- מי היה? יש לכם תמונות, קטעי וידאו? שתפו חוויות.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים חברים שלי ראפרים לא רצו לבוא אז לא הלכתי גם הבנות פקאצות מדי בשביל זה ORPHANED LAND ב 18.7 וNIGHTWISH באוקטובר תתכוננו
פורסם 2007 ביולי 418 שנים גם אני הייתי - והיה מצויין אחלה ביצועים ואנרגיות מהלהקה... ואפילו יצא כמעט שווה את מחיר הכניסה! (וזה לא קורה הרבה).
פורסם 2007 ביולי 418 שנים בהחלט היה לא רע, חוץ מהפלייליסט שאותי קצת איכזב (האלבום החדש בהחלט לא מייצג את מה שהם היו לפני עשור וחצי)נ.בכמה לדעתכם אפשר לקבל באיביי על 'גלויה' של הלהקה, חתומה על ידם ? ;D
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אם זה מההופעה האחרונה- 20 דולר.אם זה מלפני 10 שנים או יותר- כפול 10 ויותר מזה.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים הופעה ראשונה שאני בה, והיה די כיף. לא מת על השירים החדשים, אבל מבחינתי לבוא ולשמוע חלק מהשירים הישנים שלהם זה העיקר. צילמתי המון תמונות, אם למישהו יש אתר נורמלי שלא עושה בעיות ומאפשר להקטין את התמונות, תביאו לי לינק ואני אעלה עוד (imageshack מאוד איטי).
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר התמונה השניה מוצלחת. זה היה די מצחיק כשהם התחילו לנגן אחד על הגיטרה של השני.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אני רק מקווה ששום דבר לא יקרה לאורפנד וההופעה תהיה כמו שצריך (פיספסתי את הקודמת ולא סלחתי לעצמי...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.