פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים כאשר אני מפעיל לא משנה איזה תוכנה מאופייס אחרי שאני סוגר אותה מופיעה לי הודעה שאומרת שהמירקו נמצאים במצב של דיסאיבל וצריך להפוך אותם לאינאיבל האם משהוא יודע איך עושים את זה תודה מראש.
פורסם 2003 בפברואר 1922 שנים מחבר זאת ההודעה שאני מקבל the macros in this project are disabled. please refer to the online help or documentation of thehost application to determine how to enable macrosוזאת ההודעה שאני מקבל ושוב תודה מראש על העזרה
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים אתה מנסה לפתח קובץ שיש בו מאקרויים (MACRO ) אלה אפשרויות אוטומטיות שרצות בתוך מסמכי האופיס (שיוכולות להכי גם וירוסים)אז אתה מקבל הודעה שיש מאקרויים במסמך ומה אתה רוצה לעשות איתם המלצה שלי אל תפתח אותם כי זה די מסוכןחוץ מזה אם אתה מקבל דואר עם מאקורים יכול להיות שהם לא יהיו מצורפים למסמך או שאם אתה פותח מסמך עם מאקרויים אז האנטי וירוס שלךחוסם את ההפעלה שלהם ואז יכול להיות שהמיסמך לא יפתח.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים מחבר איך אני עושה שהמקרו יהיה מסוגל להיפתח באופן עצמי ולא שכל פעם אני אצתרך לאשר את זה מחדש?
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים יש לציין שההודעות האלו נובעות מהתקנת winfax pro 10 כאשר מותקנת חבילת office xp ,ה-winfax שותל 2 פקודות מאקרו ללאחתימה דיגיטלית ב-excel וב-word לכן מתקבלת ההודעה הזו לכן כמו שאמר בני פשוט להוריד את רמת האבטחה של בדיקת פקודותמאקרו,אם יש לך אנטיוירוס מעודכן אין לך מה לחשוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.