עבור לתוכן

כמה זה 609000� בשקלים?

Featured Replies

פורסם

תיראו יש לכם פה בחור יוקרתי שאיפות שרק בודדים יכולים לישאוף תיראו מה אני מראה לכם מה זה חיים טובים! יאללה תתחילו לשנות כיוון אני רק מראה לכם את זה כי הבורג שלכם לא חושב כמוני אבל הגיע הזמן לחשוב וזה רק דוגמא היאכטה הזאת.

כדי להראות לכם "יוקרה פאר ואיכות" זה מה שיעלה חיוך על פניכם.

בכל מקרה ישראל היא מדינה דיי קטנה אבל היא צריכה ליהיות מדינה איכותית יוקרתית ומפוארת. וצריך לישאוף לזה לא רק הבודדים.

ושלא תחשבו שזה לא אפשרי זה אפשרי ועוד איך ואני יום אחד יזכה להשכיר יאכטה כזאת וינסע במכונית יוקרה רק כדי להראות לכם את זה וזה יגיע בשנים הקרובות ואני מבטיח ליהיות הדוגמא שלכם רק שתצליחו כי כל אדם בישראל אם היה לו אתם יודעים מקו" היוקרה פאר והאיכות" היה משמח אותו ומעלה לו חיוך לכל החיים.

שיהיה לכם ערב מצויין ויום ניפלא.. ;)

אין לך חיים כאלה, רד מהעץ!

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובאיזו עבודה מכניסה במיוחד אתה עובד כך שאתה יכול להרשות לעצמך כאלו דברים?

פורסם

אל תשללו דברים לפני שאתם יודעים באמת כמה יש לו....

פורסם

אני חושב שהגישה של BMW טובה, אבל אסור בשום פנים ואופן לבנות על זה, צריך להתפלל לאלוקים שבשמיים שיביא את העושר והאושר.

אם אני אהייה עשיר לא קטן, אני מבטיח לקנות למי שיש לו מחשב זבל, מחשב חדש, מפורום HWzone וגם לפתח את HWzone אם יירשו לי ::)

כמובן צריך להינות מהכסף ובנוסף גם לתת לאנשים שצריכים.

פורסם

הוא כולה בן 16 :kopfpatsch:

פורסם

תיראו יש לכם פה בחור יוקרתי שאיפות שרק בודדים יכולים לישאוף תיראו מה אני מראה לכם מה זה חיים טובים! יאללה תתחילו לשנות כיוון אני רק מראה לכם את זה כי הבורג שלכם לא חושב כמוני אבל הגיע הזמן לחשוב וזה רק דוגמא היאכטה הזאת.

נישמע כאילו שיש לך תוכנית לטווח ארוך. בהצלחה.

פורסם

הוא כולה בן 16 :kopfpatsch:

טוב שיש לו חלומות בגיל הזה, אבל הכי חשוב זה להיות בנאדם טוב, לתת ולקבל.

פורסם

כן אבל למה הוא חושב שהוא היחיד שחולם על דברים כאלה?

פורסם

נראה לי הוא ראה את הסרט "הסוד" פעם אחת יותר מדי :)

אני דווקא חושב שזאת גישה נכונה ובריאה.

כן אבל למה הוא חושב שהוא היחיד שחולם על דברים כאלה?

ההבדל בינו לבינך ועוד מלא אנשים (כולל אותי) זה שהוא באמת מאמין שיום אחד זה יתרחש. שאר האנשים לעומת זאת אולי חולמים על זה אבל הם "מציאותיים" ולא באמת מאמין שיגיע יום שבו זה יתגשם.

פורסם

איך הוא יכול לחשוב על דברים כאלה כשאפילו להמיר מטבעות הוא לא יודע? :nixweiss:

פורסם

בסוף הוא יבוא לפה אחרי כמה שנים

יצלם לכם את הכוסיות שלו

את האוטו שלו

את הבית שלו

את המודינג שהוא עשה לסופר קומפיוטר שלו

ואז תקנאו.

פורסם

NOT!

פורסם
  • מחבר

ובאיזו עבודה מכניסה במיוחד אתה עובד כך שאתה יכול להרשות לעצמך כאלו דברים?

אני בסך הכל בן 17 בעוד 4 ימים זה לא רק אני אלא כל המשפחה זה רק בזכות ההכנסה הגבוהה של אבא שלי .

בינתיים הכסף נאסף השכרנו וילה ליפני שבועיים אנחנו לאט לאט מיסתדרים אבל אני בסך הכל מנסה לתת מין קו כזה שכולם ינסו ליפרוח בצורה הזאת והם לא רוצים להקשיב.

אבא שלי קבלן עם הכנסה חודשית של 30 40 אלף בחודש ואני עובד איתו בעבודה וגם אחי. ככה אבא שלי לא לוקח פועלים והכסף נישאר במשפחה אני הולך ליהיות בנאדם כזה של יוקרה פאר ואיכות אבל מה איתכם אני רוצה שגם אתם תיהיו בכיוון הזה..

דרך אגב אבא שלי היה שכיר לפני שנה ואנחנו היינו באמת לפני שנה במצב לא טוב עד שהוא נהיה עצמאי,קבלן משנה והחיים יסתדרו והיום אנחנו בעליייה מתמדת הוא צריך ליהיות בקרוב קבלן רשום במס הכנסה(כלומר ליפתוח תיק במס הכנסה) ואז כבר המשכורת לא תיהיה 30 40 אלא הרבה יותר !

Born2kilL - בדיוק ישר ולעיניין יש לך גישה טובה. :)

Just a Car - קלעת בול, תמיד לטווח ארוך.. תודה.

אני לא יודע מה איתכם אבל אני כל כך מאושר מזה שאני הולך להיסתדר בחיים ברמות יוקרתיות הייתי קורא לזה כך. אבל בתכלס אחרי הצבא אני יהיה מסודר עד הגג

אני בחור טוב מנומס בחור איכותי רק היוקרה והרכוש חסרים לי בקרוב אבא שלי קונה רכב יוקרתי. שנה הבאה כבר יהיה לנו וילה משלנו. וניראה כבר יש הרבה מה לעשות.

זה כל כך כיף להרגיש יוקרה בגיל צעיר ואני הולך להרגיש את זה על בשרי בקרוב.

יצלם לכם את הכוסיות שלו

את האוטו שלו

את הבית שלו

ואז תקנאו.

זה לא יפה מה שאתה אומר כלפי הפורום כי לכולם מגיע שיהיה להם ככה. אני לא יודע אם לקחת את זה בתור מחמאה אבל שיהיה.

בקשר למודינג אני יסתפק במארז מהדגמים היוקרתיים של LIAN LI . :P

פורסם

קודם כל אין שום פסול בגישה שלו.

נכון, הוא עוד קטן והוא קצת חולם בגדול אבל עדיף שתיהיה לך תיקווה למשהו ואת המרץ להשיג אותו ולהגיע לרמה גבוהה שכזו מאשר לחשוב רק רע ולהיות נטול חלומות ותיקוות לחלוטין.

דבר שני, בקשר למחיר..

כמו שאמרתי כבר מקודם אין שום פסול בדרך הראייה שלך וזה אפילו טוב, אבל אתה צריך להתבגר קצת ולחשוב בצורה יותר ראלית ומציאותית..

המחיר הזה הוא מוגזם ליאכטה.. מעל חצי מיליון יורו.. ברגע שהחלטתה שאתה רוצה דבר כזה מתישהו בחיים שלך אז תעשה בדיקה מקיפה ואל תלך הדבר הראשון שמושך לך את העין.

באירופה יש כנס כזה (שככחתי את שמו) פעם בשנה ומראים שם כמה סוגי יאכטות ועוד כל מיני דברים חדשים במחירים סבירים ללקוח הפרטי.

כשאני הייתי שם ראיתי עם אח שלי כמה וכמה יאכטות והגדולה ביותר עם כל המוטרות עלתה 150.000 יורו.

- אתה לא צריך את כל זה! עדיך ואפילו כדאי כמעט מכל בחינה לקנות יאכטה במחיר סביר ואז לעשות לה "רמונט" למשהו מפואר יותר ועם יותר תוספות

אז ככה אני זוכר שראיתה יאכטה אחת שהפנים שלה דומה מאד לפנים של היאכטה שאתה הבאתה אני רק לא יכול להיות בטוח בקשר לגודל.. והיא עולה רק 60.000 !!! עכשיו תעשה חשבון (ראלי) בעצמך, תקנה אותה תעשה לה "רמונט" ויצאתה בן אדם ראלי חכם ומדויק.

הייתה באפשרותנו (המשפחה) לקנות את היכטה הנ"ל.. אבל היה מדובר או ביכטה או בבית.. אז.. היינו ראלים והחלתנו על היאכטה!! חחח סתם.. מן הסתם על הבית ;)

ככה שזה לא "בלתי אפשרי" צריך לרצות ולעשות, וכמובן תמיד לחשוב על היתרונות והחסרונות שבדבר, ולהיות עם ראש פתוח.

"Open your main" ;)

פורסם

יצלם לכם את הכוסיות שלו

את האוטו שלו

את הבית שלו

ואז תקנאו.

:lol: :lol: :lol:

מי יודע, אל תזלזל בערכו/חוזקו של חברך. ובמיוחד לא באוייב.

עצה שלי, עוזר מאוד, אני קצת מבין בתחום המניות (אני בנוסף לומד תעשייה וניהול): "קנה כשכל השאר מוכרים, והישאר עד שכל השאר קונים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים