עבור לתוכן

הבוס שלי עשק אותי, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

איזה חוזה ואיזה נעליים? גם לבגירים לא תמיד נותנים חוזה. תופס 101 וגמרנו. בלי התופס הזה אין לכם מה לעבוד באמת.

פורסם

איזה חוזה ואיזה נעליים? גם לבוגרים לא תמיד נותנים חוזה. טופס 101 וגמרנו. בלי הטופס הזה אין לכם מה לעבוד באמת.

טופס 101 ונעלי הליכה ספורטיביות, הכי טוב!

הפיתרון הכי טוב וזה עובדתי, אם היה לידך חבר/ידיד ששמע שהוא אמר 18 ש"ח הוא אוכל אותה.

פורסם

אופס! אבל למה ליתפס לקטנות?

פורסם

אם לא חתמת ומליאת טופס 101, זה אומר שהחנותה עסיקה אותך שלא כחוק ואם תנסה לברר אם שילמו עליך מס הכנסה+מס ביטוח בריאות ויתברר לך שלא ואפילו אם לא, תבוא אליהם לחנות ותאיים עליהם שהתייעצת עם עורך דין שהוא חבר של אבא שלך והוא אמר לך שאם העניינים לא יסתדרו, הוא ואתה אישית תתבעו אותם על העלמת מס, העסקה שלא כחוק, עשיקת קטין והלנת שכר.

תאמר להםש אתה רוצה החזר נסיעות על כל יום שעבדת אצלם - שזה 21 שקל ו14 אגורות כל יום.(ע"פ החוק) בנוסף, אתה רוצה את ההפרש שנגרע ממך - 3 ש"ח על כל שעת עבודה.

ד"א, מי שחילק פליירים בשכר כזה פשוט פראייר. חילקתי מגנטים מדלת לדלת (איזה 170 מגנטים בשעה), קיבלתי 20 ש"ח לשעה וגם 5.5*2 ש"ח(הלוך וחזור) כל יום נסיעות אפילו שלא הצטרכתי בכלל נסיעות כי עבדתי בשכונה שלי... עבדתי 3 שעות ביום בחופש הגדול שעבר. עשיתי ככה איזה 1200 ש"ח... וכשרציתי להתפטר, הציעו לי העלאה ל22 שקל לשעה, אך סיבות ההתפטרות היו כי מצאתי עבודה אחרת עם שכר מינימום, אבל עבודה פי 3 יותר קלה ויותר מהנה וגם 8 שעות ביום וגם נסיעות 20 שקל ביום....

עכשיו כסעמק 3 שבועות אין עבודה כי יש תשעה באב ואין חתונות.. :(

פורסם

GOMOBILE1) ...אני מניח ...אתה יכול לרשום מה שאתה רוצה אגב על החברה אתה קטין ותביעת דיבה ...לא תתאפשר

2) בקשר לטופס 101 ...זה משהו שהיתה צריך לעשות כבר בהתחלה ..זה החוק...אם המעביד נתן לך לעבוד בלי החוזה הזה ...זה לא חוקי ...

3) הכי חשבו אל תתבעס ...זה לא נורא ...העיקר שניסיתה ...במקום לבוא ולהצטער

א) למדתה מהניסיות ...וזה שווה המון !

ב) תמיד תוכל למצוא משהו טוב יותר ...

*ברור שכול מה שאני רושם בא מנסיוני האישי בלבד ..

פורסם

אני עובד כמלצר, 20 ש"ח ליום רגיל ולשבתות וחגים 29 ש"ח.

רוב האנשים במלון הם מאירופה וארה"ב, איזה כוסיות בלונדיניות יש שם פאק!!!!

פורסם

לפנות לגובה כספים?

סתם, אין צדק בעולם שלנו אז אולי בשביל מאתיים ש"ח עדיף לך לוותר על הכסף ורק תספר לכל העולם שהם רמאים או כבר תמצא איך להתנקם בשביל הכיף האישי שלך..

בכל מקרה:

א. דבר עם הנוער העובד והלומד

ב. הפורם שנתנו לך בתפוז באמת מעולה

ג. תבדוק תנושא של בית משפט לתביעות קטנות, אם תוכל להוכיח את הסיפור שלך (תדע שתצטרך לעשות את זה ואיזה 20 איש יקשיבו לך) תקבל כסף אני חושב על רוב מה שרשמתה פה ונראה לי גם על הזמן שהשקעתה בלהכין תתביעה

לעומת זאת םא תפסיד יש סיכוי שתשלם כסף למעביד שלך (על הזמן שלו)

בכל מקרה א+ב מאוד יעזור לך

פורסם

GOMOBILE1) ...אני מניח ...אתה יכול לרשום מה שאתה רוצה אגב על החברה אתה קטין ותביעת דיבה ...לא תתאפשר

ניסו לתבוע אותך תביעת דיבה?

פרט.

פורסם
  • מחבר

2) בקשר לטופס 101 ...זה משהו שהיתה צריך לעשות כבר בהתחלה ..זה החוק...אם המעביד נתן לך לעבוד בלי החוזה הזה ...זה לא חוקי ...

3) הכי חשבו אל תתבעס ...זה לא נורא ...העיקר שניסיתה ...במקום לבוא ולהצטער

א) למדתה מהניסיות ...וזה שווה המון !

ב) תמיד תוכל למצוא משהו טוב יותר ...

לא שמעתי על דבר כזה טופס 101 מעולם.

שהיא התקשרה אלי מהנהלת חשבונות היא שאלה אותי אם יש לי 101 ואמרתי שלא.. כי אין לי מושג מזה

אבל יש לי פנקס עובד, זה לא אותו דבר?

דריה התקשרתי כבר ולא ענו, אני אנסה מחר מוקדם יותר.

אני מחפש עכשיו עבודה בעוד חנויות, אם מישהו מכיר מקום שמחפש עובדים באזור המרכז אני אשמח.

בכל אופן אם אני אמצא מקום עבודה חדש אני מביא מעורך דין חוזה שמגדיר כמה אני מקבל לשעה.

פורסם

אל תתקשר, יש שם אפשרות למלא תופס תלונה. מלא פרטים אישיים ופרט בפניהם את המקרה והם יחזרו אליך.

פורסם

זה מילה שלך נגד מילה שלו.

אם אתה תובע אותו זה פחות או יותר תלוי באיזה הוכחות הוא "ימציא" לך או מה המצב רוח של השופט.

לך אין כלום חוץ מהמילה שלך (ובניגוד לאונס) זה בעייתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים