עבור לתוכן

"צריך להקליט אותן ולקחת אותן לעורך דין כדי שיחתמו שהן רוצות"

Featured Replies

פורסם

לא תמיד

אם יש ילדים אז כן

אבל אם אין ילדים מתחת לגיל 18 אז עוד אפשר לצאת בסדר

בכל מיקרה אם הוא בוגד והאישה תופסת ואז מיתגרשים ויש עוד ילדים

הבן אדם גמר את הקרירה

כבר עדיף ליפרד לפני ואז ליתפרפר

הדבר הגרוע בטבע זה ניקמת אישה

• תגובות 70
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן תמיד בלי קשר לדמי מזונות, כדי לצאת כמעט חצי חצי הוכח כבר סטיסטית שהבעל יצתרך לקחת עו"ד פי 4 יותר יקר מהאשה.

פורסם

לפי איזה חוק שיצא בשנים האחרונות-לא זוכר שנה מדויקת

אם יש גירושין בלי ילדים ובלי הסכם ממון אז כל אחד יוצא פחות או יותר אם מה שהוא הביא איתו

לפני החתונה

ובמה שהורווח במהלך החתונה מיתחלקים חצי חצי

כמובן שזה חוק כללי ויבש ואם יש גירושים אם אפקט "נקמת הכלבה"

יחוררו לך תכיס

אבל אם הגירושים זה בהסכמה מלאה ובדיבורים בלי נקמות

אפשר לצאת בסדר

פורסם

כן תמיד בלי קשר לדמי מזונות, כדי לצאת כמעט חצי חצי הוכח כבר סטיסטית שהבעל יצתרך לקחת עו"ד פי 4 יותר יקר מהאשה.

יותר פשוט, לקחת עו"ד שהוא במקרה גם אישה.

תראה, זה גם תלוי באיזה בית דין מוחלט על חלוקת הרכוש והמזונות - ברבני או באזרחי.

אם ברבני, אז אישה שנגיד עבדה כל הזמן שהיו נשואים, אז כאילו תוכל להתקיים גם בלי הבעל ולא יופסקו לה מזונות או מזונות מאד נמוכים (זאת במידה ואין ילדים או שהם נשארים בחזקת האב). לעומת זאת, כמה שזה מפתיע, אישה אשר לא עבדה כל הזמן שהיו נשואים וחיה על חשבון בעלה (חוץ ממקרים יוצאי דופן של עקרת בית ממש מסורה, לא תפוד ספה עם עוזרת בית), דווקא כן תקבל מזונות, לעיתים אף גבוהים, כי בתקופה שהחוקים שהרבנות חיה על פיהם נכתבו כשאישה היתה רכוש של גבר ולא התפרנסה בזכות עצמה (המסורת אסרה עליה והטילה את אחריות הפרנסה על הבעל - לפעמים פמניזם זה דווקא טוב), מה שאומר שהיא כאילו לא תוכל לשרוד והיא צריכה את המזונות של הגבר.

הפסיקות בנושאי הגירושים הן אחד הדברים הכי מכוערים שקיימים. זה אנשים שלפני זמן מה התמסרו אחד לשני, ועכשיו רוצים לקרוע אחד לשני את הצורה. לרוב בגלל שהאחד פגע בשני והשני כבר לא שם זין על הראשון וזה עצוב שבעתיים כאשר יש ילדים בתמונה שצריכים לראות את אבא ואמא מתכסחים ככה או לשמוע שאחד ההורים אכל מהצד. זה מאד טראומטי לילד, בין אם הוא בן 13 או 30.

ועניין חזקת הילד, בכלל מכוער. הרבה פעמים פוסקים את החזקה לטובת האם פשוט כי היא האם. כולנו מודעים ליתרונות הברורים שיש לאישה על הגבר כאשר מדובר בדאגה לילדים (ציצים - חלב אם, הורמונים נשיים עם האינסטינקטים האמהיים שלהם), אבל היתרונות הללו אינם אבסולוטיים ואינם חלים על כל אישה. מה לעשות? יש "קוקיות" ויש שרמוטות ויש זבל שמזניחות או סתם חולות במוח ומדהים עד כמה לפעמים שרותי הרווחה ובתי המשפט לענייני גירושים לא משתפים פעולה, מה שהרבה פעמים גורם לילד להשאר אצל אמא מזניחה, או אמא שמבזבזת את דמי המזונות על בגדים ובילויים במקום על דברים חיוניים לילד.

אבות רבים שמתכסחים על חזקה בשביל לא לשלם מזונות ולבקר על "תנועת הכסף", אך יש כאלו שהעקרון שהילדים ישארו אצלם וישנאו את אמא שלהם הוא יותר חשוב.

הכי עצוב, שבכל הטראראם הזה, ההורים המתגרשים, בתי הדין השונים ושירותי הרווחה יחדיו, שוכחים את טובתו ורצונו של הילד. לדעתי גם ילדים צריכים לקבל ייצוג בנושאים האלו היום.

פורסם
זה מאד טראומטי לילד, בין אם הוא בן 13 או 30.

בכלל לא תמיד

אני דווקה רציתי שהורים שלי יתגרשו -כי הם רבו כל הזמן

וצעקות של טריפולטיות זה עונש מהגיהנום :lol: :lol: :lol: :'( :'( :'(

הבעיה מבחינתי היתה כלכלית -זה הדבר שבאמת הפריע לי

וכרגע אף אחד מהם לא יכול לעזור לי בשיט מבחינה כלכלית חוץ מהמגורים עצמם שזה הרבה

אבל כמובן לא מספיק לחיים בוגרים

ככה שאני חושב שאחת מהבעיות הגדולות בגירושין לפחות בהרבה מהן זה בעיה כלכלית

בלי זה היה הרבה יותר קל ליתגרש

אבל בכלל המוסד הזה איך שהוא מיתנהל היום לא מתאים לתקופה הנוכחית

יש מעל 50% גרושים

חתונות כמו שציינתי בדיון מסוים אפך לשואו ולא באמת לדבר רומנטי

בכלל זה כמו עסק שהדביקו עליו לוגו של אהבה (אני צריך להיות משורר ;D)

ככה שאנשים מיתגרשים הרבה פעמים זה נאפך לתביעה עסקית

ולא דבר ריגשי בעיקרו וחבל

פורסם

אז מתי אתה מתגרש מאמא שלך סופסוף? ;D

פורסם

בתיקווה עוד כמה שנים :-\

תגידי האחות הצעירה של החברה השוודית שלך תחפש שותף לשכירות עוד כמה שנים? ;D

פורסם

אתה פתאטי ואתה תגרום לעוד דיון להינעל עוד שניה.

פורסם

קריקין, קיבינימט, תצא כבר מהבית של ההורים, אתה בן 30 (31?) לעזאזל, וזה לא שאתה נשוי עם תינוקת ואין לך כסף כרגע או שאתה סטודנט. צא מהבית אפילו אם תצטרך לחלוק דירה עם עובד זר...

פורסם

חחח זה מזכיר לי את אחד החברים שלי... הבנאדם אשכנזי בורגני חי בבית של ההורים עם LCD 47' אחרי הצבא החליט שהוא רוצה לעבוד במלונות באיילת... בקיצור

התחיל לעבוד שם לפני שבועיים ושמו אותו במגורים עם עוד שלושה אתיופים :smile1: באותו בית... וזה עוד לא הכל, איך שהם שמעו שיש עוד עבודה אז באו עוד לשם

פתאום הוא מוצא את עצמו כאילו שהוא גר בהרלם , למרות שהוא מספר שהם אחלה חבר'ה אבל עדיין

וקרירין... לפי התגובות שלך זה נראה כאילו עברת באיזה שלב בחיים התעללות קשה ביותר מהמין הנשי, תשקול אולי להיפגש עם פסיכולוג\פסיכיאטר

התגובות שלך נגד נשים ובמיוחד כלפי אימא שלך הן נורא קיצוניות

פורסם

בכלל זה כמו עסק שהדביקו עליו לוגו של אהבה (אני צריך להיות משורר ;D)

ותוציא ספרים שקוראים להם "החת ואונשו"

תלמד לכתוב קודם...

ושמתם לב שכל האשכולות נגמרים סביב קרירין? הוא ממש אטרקציה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים