עבור לתוכן

"צריך להקליט אותן ולקחת אותן לעורך דין כדי שיחתמו שהן רוצות"

Featured Replies

• תגובות 70
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק באתי לשים פה לינק.

אני במקומו הייתי תובע את המשטרה על 7K עוגמת נפש, נגדה הייתי מגיש תלונה במשטרה(ועדיין לא ברור לי למה אין נגדה תביעה פלילית על עדות שקר ותלונת שווא) ותובע אותה באזרחי על הוצאת לשון הרע ב100K.

מה שכן, הוא מטומטם. מילא אתה נשוי ואתה בוגד באשתך, אבל הבחורה אמרה לך שהיא לא מעוניינת לעשות את חבר שלך רק כי הוא נשוי - אז גם אתה נשוי והיא לא יודעת את זה, אז למה לנצל את זה?! :s07:

ולזה שמעלי: אתה מגזים לחלוטין. היא עשתה משהו חמור מאד, אבל מפה ועד אונס?! :bash: :bash: :bash:

פורסם

לדעתי, מגיע לו על מה שהוא עשה.. הוא לא היה כזה תמים.

פורסם

נכון... לכל אחד מגיע להיגרר לתחנת משטרה, לעבור חקירות ולשבת שבוע במאסר בית אל זה שהוא שכב אם בחורה בהסכמה . צודק :xyxthumbs:

האם אתה יכול להיות יותר מפגר?!

פורסם

החלק הכי מעניין שגם לבחורה במקרה הזה קוראים "א" , נראה לי שבפעם הבאה שמישהו יוצא אם מישהי אז צריך לבדוק קודם באיזה אות השם מתחיל...

החבר שלו גם דיי דפק אותו ויכול להיות שהוא זה שעיצבן את הבחורה בגלל הקנאה שלו , בכל אופן היא חייבת לחטוף כהוגן על זה...

הנשים פשוט יורות לעצמן ברגל עם כל התלונות שב האלה, שמעתי כבר על מלא עסקים וחברות שלא מעסיקות נשים בכוונה רק בגלל הבעיה הזו

פורסם

נכון... לכל אחד מגיע להיגרר לתחנת משטרה, לעבור חקירות ולשבת שבוע במאסר בית אל זה שהוא שכב אם בחורה בהסכמה . צודק :xyxthumbs:

האם אתה יכול להיות יותר מפגר?!

קודם כל, אל תקרא לי מפגר ותתקן את השגיאות כתיב שלך לפני שאתה קורא למישהו מפגר. אני מקווה שהנהלת הפורום תטפל בכך בהתאם.

וכן, מגיע לו על כך שהוא שיקר על בחורה כדי לשכב איתה וגם בגד בחברה שלו. בקיצור, הוא לא בדיוק תלית שכולה תכלת.

אני מקווה שהוא למד את הלקח. פעם הבאה שלא ינסה לרקוד על שתי חתונות.

ושיהיה ברור, אני לא לא תומך בתלונות שווא. אבל אתם מציגים את זה כיאלו הבחורצ'יק הזה צדיק, וההיא פושעת. עכשיו אפשר להגיד שהם במצב שווה.

פורסם

אלו לא הנשים שיורות ברגל לעצמן, אלא נשים אשר בודות תלונות (שים לב להפרדה) אשר יורות ברגליהם של כל קורבנות האונס, ללא קשר למינם. לא רק נשים נאנסות, גם גברים וגם ילדים. מה שהזונות הללו עושות זה לפגוע באמינות של נפגעי התעללות מינית באשר הם ומכניסות אותם "לארון" כי הם מפחדים להגיש תלונה בגלל הפחד שלא יאמינו להם, ואז האנסים האמיתיים ממשיכים להסתובב בחוץ.

אפשר להבין שהבחורה נפגעה, תחילה בגלל שה-2 ציפו שהיא תשכב עם שניהם, אח"כ בגלל שחשבה כי הבחור שאיתו שכבה הוא נשוי ואב לילד, בגלל שהנדחה לא קיבל מנוש. שרמוטה שרמוטה, אבל עם ערכי משפחה. מה עוד, שהבחור היה בקשר ונראה כי הישיבה במעצר העבירה בו שינוי לטובה.למי שלא קרא את הכתבה, החלק הבא יכול להסביר הכל:

לאחר שהצעירה עזבה אותו, נפגש שוב עם חברו ושמע אותו מנהל ויכוח טלפוני עם הצעירה. "בדיעבד התברר כי החבר שלי כעס עליה, על כך שקיימה איתי יחסי מין, ואמר לה שגם לי יש בת זוג וילד. נראה לי שזה מה שהביא אותה להגיש תלונה במשטרה".

זה החלק האהוב עליי:

"אני עצמי כבר לא מסתכל על בחורות. מפחד אפילו להגיד להן מלה ומוריד את העיניים, כמו שהחרדים עושים. ביקשתי סליחה מהחברה שלי, והסברתי לה שזאת הייתה טעות. קיבלתי את העונש שלי, ואני מוכן לחזור אליה, להתחתן איתה ולהבטיח שדבר כזה לא יקרה שוב לעולם".

פחחח, מי תרצה אותך עכשיו, יא כלב? קודם בוגד, ואז בוכה.

מעט מאד בחורות מעלילות. לרוב זה בגלל שהן נפגעות בצורה כזאת או אחרת (הוא לא התקשר, הוא נשוי, בלה בלה), כנקמה או כי הן מופרעות בנפשן. אני חושבת שהגיע לו איזה עונש על חוסר נאמנותו (מוסרית, אם לא חוקית), אבל לערב בזה את המשטרה ולהגיש תלונה כוזבת זה פשע בפני עצמו. גם היא צריכה להעינש, גם מוסרית וגם חוקית.

פורסם

שיקר לבחורה? בגד בחברה שלו? פעם אחרונה שבדקתי זה עדיין חוקי, מתן עדות שקר לא.

הוא אולי מנייק אבל היא כאן הפושעת.

פורסם

במדינה מתוקנת היא הייתה יושבת בכלא שנתיים על עדות שקר ובזבוז כספי ציבור.

פורסם

שיקר לבחורה? בגד בחברה שלו? פעם אחרונה שבדקתי זה עדיין חוקי, מתן עדות שקר לא.

הוא אולי מנייק אבל היא כאן הפושעת.

רק אל תבוא לבכות כשבחורה תבגוד בך. כן, זה חוקי, אבל מוסרית זה מאד מאד לא בסדר.

קשה לתת אמון במישהו שבוגד בחברה שלו. ומה יהיה מחר? הוא ירמה את מס הכנסה? ימכור סוד מדינה?

זה שזה חוקי אז זה אומר שזה מותר?

פורסם

חייבים לחוקק חוק, שיקבע שכדי להלונן במשטרה חייבים הוכחות...

אחרת זה עומד לקרות עוד ההרבה פעמים, הבעיה היא שזה מילה של מישהו נגד מילה של מישהו אחר,

וזה המקרה היחיד שבו אדם יכול להמצא אשם גם אם אין שום הוכחות שאכן עשה את המעשה.

פורסם

ממש לא!

אנסו אותך, איך תוכיח?

פורסם

החובה למציאת הוכחות אינה מוטלת על הקורבן. לקורבן אין מעבדה בה הוא יוכל להשוות DNA.

אתה הילד של אמא שלך? תוכיח!

חוצמזה, קורבנות רבים מתלוננים אחרי שמרבית הראיות הביולוגיות כבר אינן כי לא מסוגלים לאזור אומץ. אונס זה אירוע מאד טראומטי שיכול להשאיר בבנאדם צלקת עמוקה ולמנוע ממנו לתפקד כראוי. תשאל את החברה' שנאנסו בכלא המצרי לפני 30 שנה.

פורסם

רק אל תבוא לבכות כשבחורה תבגוד בך. כן, זה חוקי, אבל מוסרית זה מאד מאד לא בסדר.

קשה לתת אמון במישהו שבוגד בחברה שלו. ומה יהיה מחר? הוא ירמה את מס הכנסה? ימכור סוד מדינה?

זה שזה חוקי אז זה אומר שזה מותר?

תעשי לי טובה דיי עם הפאנטיות אני בטוח שגם את לא תלית שכולה תכלת

תגידי אתה משווה סטוץ לבגידה במדינה? נו באמת.. אם כל אחד שהיה מזדיין מהצד אחרי זה היה הופך לוענונו מזמן כבר לא היינו קיימים תעשי לכולנו טובה ותשמרי על דברים בפרופורציות.

פורסם

טלית שכולה תכלת - לא. נאמנה - כן. זה שאתה היית רוצה לדעת שאני משתרללת עם כל דבר עם דופק, בלי קשר למחוייבות לאדם אחר, זאת בעיה שלך. זה לא הופך את זה לנכון.

ומה, באמת אתה חושב שכולם במדינה מזדיינים מהצד? אז אתה חיי בעולם מאד מאד עצוב שאי אפשר לתת בו אמון באדם, בטח לא בבן/בת זוג. אני רק מאחלת לך חיים ארוכים, ריקים מתהייה, חוסר וודאות, חוסר אמון ופאראנויה, שכן, דברים אלו הם ה-spoil של כל מערכת יחיסים בינאישית, בין אם רומנטית לבין עסקית או אחרת. מה שגורם לי לחשוב, אם אתה חושב שכולם מזדיינים מהצד, אז בטח גם אתה עושה את זה, כי אתה גם בטוח שבת זוגך עושה את זה (או לא רוצה לחשוב על זה). פששש, ממש דוגמא אישית, הא? מצד אחד זה חוקי להזדיין מהצד, מצד שאני "אני אפתח לה את התחת בבין דין לגירושים". ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים