עבור לתוכן

צריך עזרה קצת מוזרה מחברי הפורום :| בקשר לאיזה מאכל...

Featured Replies

פורסם

חחחח

אחי לא עדיף כבר לשאול את אמא? :screwy:

פורסם

סמוך עליי גבר, סוכר עושה את זה טעים ביותר.

פורסם

סמוך עלי אני תימני (כמו כל השרשור הזה)

שים בסיר גדול פרוסות לחם פרוס, אם יש לחם פרוס שהוקפא גם טוב

שים קצת מרגרינה על הג'חנון אפשר גם ביצים בצד.

את הסיר לשים בתנור לא על התחתית של התנור אלא על רשת שלא יגע בפלטה התחתונה .

את העוצמה לכוון לעוצמת אפיה רגילה (יש תנורים שיש גם עוצמת טורבו,ממש אבל ממש לא מומלץ לג'חנון) בחום של 100~ מעלות

אם אתה רוצה את הג'חנון מוכן פחות או יותר בתשע בבוקר שים אותו בין 20:45 ל- 21:30

יוצא לך אחלה של ג'חנון.

כל מה שהוא אמר פה רק

תמרח על 2 פרוסות הלחם למטה דבש לטעם מתוק וטוב יותר של הגחנונים בשכבה הזאת

בגלל זה תמיד אני אוכל את האחרונים כי הם הכי טעימים

פורסם

אני אוהב את ינון..

DAMN כמה שזה טעים.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים