פורסם 2007 ביולי 218 שנים סמוך עלי אני תימני (כמו כל השרשור הזה)שים בסיר גדול פרוסות לחם פרוס, אם יש לחם פרוס שהוקפא גם טובשים קצת מרגרינה על הג'חנון אפשר גם ביצים בצד.את הסיר לשים בתנור לא על התחתית של התנור אלא על רשת שלא יגע בפלטה התחתונה .את העוצמה לכוון לעוצמת אפיה רגילה (יש תנורים שיש גם עוצמת טורבו,ממש אבל ממש לא מומלץ לג'חנון) בחום של 100~ מעלות אם אתה רוצה את הג'חנון מוכן פחות או יותר בתשע בבוקר שים אותו בין 20:45 ל- 21:30 יוצא לך אחלה של ג'חנון.כל מה שהוא אמר פה רק תמרח על 2 פרוסות הלחם למטה דבש לטעם מתוק וטוב יותר של הגחנונים בשכבה הזאתבגלל זה תמיד אני אוכל את האחרונים כי הם הכי טעימים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.