עבור לתוכן

Kid Zeppelin ...crushing...

Featured Replies

פורסם

טוב, אני לא יודע לנגן :silly:

עוד בהתחלה שהוא שיחק עם המוזיקת רקע.... אז בכלל...

פורסם

מה קשור? הוא שם באקינגטראק כדי שזה יהיה יפה ומלא ולא סתם הוא מנגן את הסולו בלי קשר לכלום. גם ג'רי סי שכולם מלקקים לו מנגן את הקאנון רוק המפורסם שלו עם באקינגטראק.

פורסם

דווקא הקטע עם המוזיקת רקע אפילו "מוכיח" שזה באמת הוא מנגן... שים לב שבשנייה שהוא מפסיק לנגן על הגיטרה, יש סאונד(של הגיטרה מן הסתם) שפשוט נעלם.

ואני מנגן כבר שנה וחצי בערך(אבל אין לי שמיעה אבסלוטית) והאיצבוע שלו נראה לי נכון, אבל אני לא יכול לומר ב100%.

וזה בטוח לא ההקלטה המקורית של הסולו, כי הסאונד שונה מאוד ולקראת הסוף הבנדים נשמעים די רע.

פורסם

דווקא הקטע עם המוזיקת רקע אפילו "מוכיח" שזה באמת הוא מנגן... שים לב שבשנייה שהוא מפסיק לנגן על הגיטרה, יש סאונד(של הגיטרה מן הסתם) שפשוט נעלם.

ואני מנגן כבר שנה וחצי בערך(אבל אין לי שמיעה אבסלוטית) והאיצבוע שלו נראה לי נכון, אבל אני לא יכול לומר ב100%.

וזה בטוח לא ההקלטה המקורית של הסולו, כי הסאונד שונה מאוד ולקראת הסוף הבנדים נשמעים די רע.

הקלטה של המקור זה בחיים לא. כמו שאמרת כמעט כל הבאנדים נשמעים רע (הגיוני בהתחשב בזה שיש לו אצבעות מאד קצרות ואני מאמין שגם חלשות יחסית), ויש כמה פספוסי קצב (לא שאני בא לרדת עליו או משהו כן? הוא תותח).

מה שכן זה יכול להיות הקלטה של מישהו אחר מנגן, אבל לא נראה לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים