עבור לתוכן

בדיחה: כמה שווים 8 מקרי אונס, איומים לרצח, התעללות, הפרת צו מניעה ותקיפה?

Featured Replies

פורסם

סתכך מה קורה עם נשיא והוא כנראה לא מקבל כלום...עצובה מערכת המשפט שלנו.

פורסם

פשוט כל-כך הרבה מקרי אונס במדינה אחת קטנה....שבבית המשפט כבר רגילים,וגם אחרי מה שקרה עם הנשיא...הנשיא של מדינת ישראל! מה כבר יתנו לאיזה מישהו מישהו שלא מכירים אותו.

ומה כבר ילדה בת 13 תעשה עם 15 אלף ש''ח?תקנה שוקו ובמבה?

בבית המשפט חושבים שהכסף יפתור את הבעיה? היא תקבל את הכסף,ותישכח מהכול?הכל יעבור?היא תחזור אחורה בזמן ולא תידבר עם הדפוק הזה בצ'ט?

בושה וחרפה :pissed:

פורסם

אחד המקרים המוזרים שיש

לבן אדם כבר הוצא צו הרחקה ממנה לאחר שתקף אותה וביצע בה מעשי סדום ואלימות והוא הצליח לשכנע אותה להיפגש איתו שוב ושוב עשה לה את אותם מעשים.

אני לא מבין מה אתם רוצים מבית המשפט,קראתם בכלל את הסיפור?הילדה בכלל לא רוצה להעיד ולכן די קשה להאשים אותו בכל סדרת המעשים שהוא עשה.

מה לעזעזאל הילדה נפגשת איתו שוב אחרי המעשים האלו ועוד נסעה איתו לת"א,כנראה משהו אצלה לא בסדר.

פורסם
  • מחבר

:bash: תומך girl love הזוי :bash:

פשוט כל-כך הרבה מקרי אונס במדינה אחת קטנה....שבבית המשפט כבר רגילים,וגם אחרי מה שקרה עם הנשיא...הנשיא של מדינת ישראל! מה כבר יתנו לאיזה מישהו מישהו שלא מכירים אותו.

ומה כבר ילדה בת 13 תעשה עם 15 אלף ש''ח?תקנה שוקו ובמבה?

בבית המשפט חושבים שהכסף יפתור את הבעיה? היא תקבל את הכסף,ותישכח מהכול?הכל יעבור?היא תחזור אחורה בזמן ולא תידבר עם הדפוק הזה בצ'ט?

בושה וחרפה :pissed:

אני אומר שצריך לעשות דבר כזה: או סירוס כימי + 16 שנות מאסר ו800,000 ש"ח פיצויים או מאסר לכל החיים וכל הרכוש שלו יועבר לזכות הנאנסת(במידה והוא לא מגיע ל800,000 ש"ח, גם כל הרכוש שיהיה לו בעתיד).

פורסם

אחד המקרים המוזרים שיש

לבן אדם כבר הוצא צו הרחקה ממנה לאחר שתקף אותה וביצע בה מעשי סדום ואלימות והוא הצליח לשכנע אותה להיפגש איתו שוב ושוב עשה לה את אותם מעשים.

אני לא מבין מה אתם רוצים מבית המשפט,קראתם בכלל את הסיפור?הילדה בכלל לא רוצה להעיד ולכן די קשה להאשים אותו בכל סדרת המעשים שהוא עשה.

מה לעזעזאל הילדה נפגשת איתו שוב אחרי המעשים האלו ועוד נסעה איתו לת"א,כנראה משהו אצלה לא בסדר.

זה שמשהו אצלה לא בסדר, זאת לא הצדקה לאנוס אותה. גם נכים שכלית ופקאצות צומי לא צריכים להיות הפקר. ובמקום צו הרחקה, היה צרייך מיד לתת לו כלא, אז הוא לא היה עושה מה שעשה. הילדה לא רוצה להעיד? בוא נאנוס אותך עכשיו בתחת ונעמיד אותך על דוכן עדים! אתה אפילו לא מתאר לך אילו טראומות קשות זה יכול ליצור אצלה, בנוסף לאלו שכבר יש לה. חקירת נאנס/ת זה חתיכת סיפור - זה לפתוח מחדש את הפצע ולחפור בפנים. הילדה הזאת, כמו אלפים כמותה, לא תוכל לישון בשקט עוד הרבה זמן בלילות. הנאשם הזה, בטח ינוכה לו שליש על התנהגות טובה והוא יחזור לסורו.

פורסם

vitnir זוכרת ושומרת :-X

כנראה לא הבנת מה אני רוצה להגיד פה,

אני פשוט אומר שאין ממש צדקה להאשים את בית המשפט כי אין דרך להוכיח את המעשים שבוצעו בה לכן המעשים המועטים שיכלו הם סגרו על זה עסקת טיעון.

פורסם

זוכרים את קורבן האונס הקבוצתי בנשר?

היא הייתה ידידה טובה שלי. מישהו פה רוצה לדעת מה זה חקירת אונס?

זה לפתוח את הפצע, לחפור בפנים, ועם החוקרים (אני מדגיש חוקרים, לא חוקרות) הסקרנים עד כדי סטיה של משטרת ישראל, זה למעשה כמו לעבור אונס שני. ושלישי. ורביעי.

למישהו יש מושג כמה קורבנות אונס מתאבדות בשלב מסוים בחקירה? אחוז מפחיד.

ברוב המקרים לוקח מעל שנה עד שהקורבן מסוגל/ת להעיד בחקירה, חצי שנה זה באמת לא הרבה במקרה הזה.

אוזלת היד של משטרת ישראל ומערכת המשפט כבר הגיעה למצב מגוחך

זה כל כך מגוחך שאפשר להגיד שבישראל משתלם לאנוס. ובכלל, הפשע משתלם.

אני בעד לפרק את אימפוטנצית ישראל שנקראת "המשטרה", ולהקים מליציות מקומיות שיפעלו תחת איחוד מסוים וקוד מסוים. בחלק מהישובים כבר אימצו את הרעיון (חוץ מהקטע של האיחוד) והיעילות שבה נמנעו מקרי פשיעה נסקה לשחקים.

אה, אגב, ידעתם שבקופת המדינה יש כרגע 15 מיליארד דולר עודפים, ואולמרט עדיין מתכנן קיצוץ?

מעניין אותי לאן כל הכסף הזה הולך אח"כ.

פורסם

נקוטה והילדה טענו במהלך המשפט כי הם ניהלו מערכת יחסים רומנטית, אולם על פי האישום - בו הודה נקוטה במסגרת עסקת הטיעון - הוא איים על הילדה במטרה להביא אותה להפגש עמו, חנק אותה באחת הפעמים וביצע את המעשים תחת איומי אקדח בפעם אחרת.

אולי היה שם אונס.

ברצינות גמורה זה נשמע לי כמו מערכת יחסים סאדו-מאזוכיסתית :\

תודה לה' שאני לא שופט על ישראל.

פורסם

זוכרים את קורבן האונס הקבוצתי בנשר?

היא הייתה ידידה טובה שלי. מישהו פה רוצה לדעת מה זה חקירת אונס?

זה לפתוח את הפצע, לחפור בפנים, ועם החוקרים (אני מדגיש חוקרים, לא חוקרות) הסקרנים עד כדי סטיה של משטרת ישראל, זה למעשה כמו לעבור אונס שני. ושלישי. ורביעי.

למישהו יש מושג כמה קורבנות אונס מתאבדות בשלב מסוים בחקירה? אחוז מפחיד.

ברוב המקרים לוקח מעל שנה עד שהקורבן מסוגל/ת להעיד בחקירה, חצי שנה זה באמת לא הרבה במקרה הזה.

אוזלת היד של משטרת ישראל ומערכת המשפט כבר הגיעה למצב מגוחך

זה כל כך מגוחך שאפשר להגיד שבישראל משתלם לאנוס. ובכלל, הפשע משתלם.

אני בעד לפרק את אימפוטנצית ישראל שנקראת "המשטרה", ולהקים מליציות מקומיות שיפעלו תחת איחוד מסוים וקוד מסוים. בחלק מהישובים כבר אימצו את הרעיון (חוץ מהקטע של האיחוד) והיעילות שבה נמנעו מקרי פשיעה נסקה לשחקים.

אה, אגב, ידעתם שבקופת המדינה יש כרגע 15 מיליארד דולר עודפים, ואולמרט עדיין מתכנן קיצוץ?

מעניין אותי לאן כל הכסף הזה הולך אח"כ.

כל כך נכון ועצוב.

והנה עוד מקרה של נאנסת, הפעם ילדה, ע"י סבא שלה שביצע בה מעשים מגונים, ולא יירצה זמן מאסר. יצא בזול: עבודות שירות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3420430,00.html

פורסם

הסיבה לזה היא פשוטה עוד יותר. קיים הבדל מבחינת העונש המקסימלי בין אונס, מעשה סדום(מין אנאלי או אוראלי) ומעשה מגונה.

העונש במקסימאלי על מעשה סדום הוא 3 שנים מאסר בפועל. על מעשה מגונה הוא בכלל מגוחך. כמוכן ישנם סעיפים שונים של בעילה בהסכמה, בעילת קטינה בהסכמה, בעילה תוך ניצול יחסי מרות וכו' .

בדרך כלל בוחרים את הסעיף היותר משמעותי, כלומר א היה אונס וגם מעשה סדום, בדרך כלל מאשימים רק באונס ( או אונס ומעשה סדום, והעונש על מעשה סדום חופף אם אונס).

במקרה וקיימת איזו שהיא בעייה להאשים ו/או להוכיח אונס... בחרים את העברות "הנחותות" יותר, ועבורם העונש הוא מגוחך.

פורסם
  • מחבר

לשם שינוי אני חושב שזה עונש ראוי. מסריח, אבל כל עוד אין הוכחות שהוא עשה משהו מעבר לכך - אין הצדקה לתת לו יותר מחצי שנה.

פורסם

ישנו דבר אחד שאינך מתחשב בו - העובדה שאלו הצורכים פורנוגרפיית ילדים, צורכים אותה מאיפשהו. היא לא צומחת על עצים. ילדים, עוברים התעללות מינית בשביל שהם יוכלו להקרים את המכנסיים. אז אולי הם לא עושים להם כלום בפועל באותו רגע, אבל מישהו כן עושה, בשביל שהם יוכלו לראות ולהינות מזה.

פורסם
  • מחבר

את צודקת, אבל זה פשוט לא רלוונטי. את לא יכולה להאשים מישהו בדבר שהוא לא עשה, גם אם עשו את זה בשבילו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים