עבור לתוכן

מחשב נתקע בכניסה לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

המחשב שלי עובד כמו שצריך עד הכניסה הראשונה לאינטרנט - לאחר דקה שתיים המחשב נתקע והאפשרות היחידה לעבוד איתו לאחר שהוא נתקע היא דרך Safe Mode. לאחר שהמחשב נתקע, גם פירמוט מלא של הכוננים הקשיחים לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה - כל עוד אינני נכנס לאינטרנט, המחשב עובד כמו שצריך (גם במשך לילה שלם), ושוב, כניסה ראשונה לאינטרנט והמחשב נתקע.

לאחר שהמחשב נתקע, גם Alt+Control+Delete לא עוזר והיציאה היחידה היא באמצעות כיבוי של המחשב. הפעלה של המחשב והוא נתקע שוב, הפעם עוד לפני הכניסה לאינטרנט.

וחוזר חלילה - לאחר פירמוט ניתן לעבוד עם המחשב ללא שום בעייה עד הכניסה הראשונה לאינטרנט.

מה יכולה להיות הבעייה?

פורסם

ווירוסיים??

פורסם
  • מחבר

"ווירוסיים??"

אינני יודע.

יחד עם זאת, אם המדובר בווירוס איך הוא שורד את הפירמוט? מה גם שלאחר הפירמוט הרצתי מספר תוכניות אנטיוירוס ולא נמצא אף וירוס.

הכיוון שלי הוא לבעיית חומרה.

פורסם

אתה מתקין WIN עם SP2?

אם לא יכול מאד להיות שזו הבעיה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמעט הכל: כניסה לאינטרנט לאחר התקנת חלונות xp בלבד; כניסה לאינטרנט לאחר התקנת חלונות + Service pack 2; כניסה לאינטרנט כשברקע תוכנת אנטיוירוס מעודכנת וכד'. כלום לא עוזר - בכל המקרים המחשב נתקע.

פורסם

איך אתה מתחבר לאינטרנט? (כבלים,ADSL, סוג מודם, חייגן)

פורסם

תנסה בכל זאת לסרוק את ההרד דיסק לבדיקת וירוסים, וסרוק לאיתור תוכנות ריגול באמצעות Spybot - Search & Destroy וגם באמצעות Ad-Aware SE Personal.

אם אתה מחובר לרשת באמצעות כרטיס רשת ומודם רשת, הייתי בודק את תקינותם. אם אתה מחובר ע"י USB הייתי עובר לחיבור רשת ובודק.

פורסם
  • מחבר

"תנסה בכל זאת לסרוק את ההרד דיסק לבדיקת וירוסים, וסרוק לאיתור תוכנות ריגול באמצעות Spybot - Search & Destroy וגם באמצעות Ad-Aware SE Personal.

אם אתה מחובר לרשת באמצעות כרטיס רשת ומודם רשת, הייתי בודק את תקינותם. אם אתה מחובר ע"י USB הייתי עובר לחיבור רשת ובודק."

המחשב נסרק לפני ואחרי פירמוט באמצעות תוכנות אנטי וירוס ותוכנות לאיתור רוגלות ולא נמצא דבר.

המודם נבדק מול הספק ונמצא תקין. החיבור לאינטרנט נעשה הן דרך כרטיס רשת והן דרך usb במטרה לעקוף את כרטיס הרשת - שום דבר לא עזר. המחשב נתקע.

פורסם

תרשום את המפרט המלא של המחשב...

ניסית להחליף כרטיס רשת אחר? וכשבדקת בעזרת מודם USB הכרטיס רשת היה מחובר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים