עבור לתוכן

המלצה חמה על מסך מצוין

Featured Replies

פורסם

אני לא גיימר וגם לא גרפיקאי, סתם אחד שעובד קצת בערב מהבית מערבב קצת אינטרנט מוסיף תמונות של הילדים ומקנח לעיתים בקינוח אסור של משחק אסטרטגיה.

בעבודה יש לי צג TN של MAG מדגם 700P ועד לאתמול לא הבנתי עם איזה זבל אני עובד.

קראתי את המאמר שפורסם ב HWZONE על מסכי LCD (ותודה לכל להנוגעים בדבר) והחלטתי להשקיע מעט יותר ולקנות לבית את ה 2007WPF של DELL.

קיבלתי אותו אתמול, הוא מציוד בפאנל S-IPS שך LG SIEMENS (תפריט חבוי) ומה אני אומר לכם המסך הזה מדהים!!!!!...

אני אפילו לא יודע איפה להתחיל!!?? הצבעים מדהימים! מלאי חיים ונעימים לצפיה, התמונה חדה וזויות הצפיה מדהימות.

כשאני צופה בתמונות של התינוק שלי אפשר ממש להרגיש את מרקם העור שלו (וגם להריח את החיתול), התמונה קונטרסית ועם זאת רכה ומפנקת.

רכשתי את המסך מאדם שאני סומך עליו ב 2200 שקל ובהתחלה חששתי שאני אולי מעט מגזים וההוצאה מיותרת.

היום אני חושב שזו אחת הקניות הטובות ביותר שעשיתי ושהמסך הזה שווה כל שקל.

שוב אני רוצה לציין אני לא אדם מקצועי ואין לי מניות ב DELL, סתם אדם שפתאום נזכר איך תמונת מחשב צריכה להראות אחרי ששכחנו את האכויות של ה CRT והתרגלנו לתמונות באיכות נמוכה.

אני לא מתיחס לשאר התכונות הרבות של המסך (חיבורים וכאלה) כי זה לא מה שחשוב (למרות שגם פה לא חסכו).

כמו שאומרת ג. יפית

"DELL 2007WPF" הבחירה שלי!.

פורסם

מה לגבי משחקים? ניסית איזה משחק במסך? מה ההתרשמות שלך ממנו בזמן משחק?

אודה לך אם תענה לי(מעוניין גם לרכוש אחד כזה)

פורסם

גם אני בעל מסך זהה שנקנה לאחרונה. לא הרגשתי שום בעיות מיוחדות בסרטים ולא במשחקים. אין שום Ghosting והכול זורם יפה. ואם המסך תומך ב-Widescreen, מה טוב. רואים פשוט מדהים.

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא רואה שום בעיה בסרטים.

לגבי משחקים נכון לעכשיו נראה מצוין ואין שום מריחות (למרות שאני חייב לאמר שהמשחקים שלי ישנים והם לא פונקציה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים