עבור לתוכן

האם קיים LCD ביחס של 4:3 עם פאנל איכותי יותר מ-TN?

Featured Replies

פורסם

ה-CRT שלי התחיל להראות בעיות חדות, ומכיוון שהוא כבר בן איזה 5 (VIEWSONIC G75F-3, היה מסך מעולה, בזמנו), אני מתחיל לשקול ברצינות קניית מסך חדש, עכשיו, מכיוון ש-LCD זה ה-דבר, אני כנראה קונה LCD, מה שמדאיג אותי זה בעיקר הרזולוציה הטבעית יחסית לכוחו של כרטיס המסך בשנתיים הקרובות, הייתי קונה את ה-DELL 2007WFP, שהרזולוציה הטבעית שלו מקבילה לזאת של המקסימאלית של המסך הנוכחי שלי, אבל אז אולי הכרטיס מסך עלול שלא להחזיק עליה בעוד שנתיים, כשאני אתגייס ולא באמת אצטרך מחשב.

מה אתם אומרים? האם שווה לקחת מסך ברזולוציה טבעית נמוכה יותר, או ללכת על הדל וגמרנו? כשאני מגדיר שהמחשב יחזיק על רזולוציה מסויימת, אני מתכוון שהוא מסוגל להראות עליה קצב FPS סביר, אפילו שכל הפילטרים כבויים. זאת התלבטות די סבוכה, מכיוון שיש פה הרבה גורמים בעד ונגד, באופן אבסולוטי אבל, אני לא רוצה מסך עם פאנל TN, כי הם מיושנים, והדל נשמע לי כמו אחלה אופציה.

פורסם

יש לך מחשב מעולה ויחזיק לך את הדל...אז אל תשים פילטרים וכל הפינוקים ....

פורסם
  • מחבר

כלומר, גם בשנתיים הקרובות (ללא פילטרים), סביר להניח (אי אפשר להיות בטוח) שהמחשב שלי יחזיק ברזולוציה הטבעית של הדל?

עריכה : שכחתי לציין, הכרטיס מסך באוברקלוק למספרים הזהים לגרסאת ה-XTREME של LEADTEK (לא כרגע, אבל וידאתי שהוא יכול להגיע לשם ולהשאר יציב).

פורסם

אם יש לך אפשרות לך על הדל.

פורסם

לך על הדל: יחזיק לך לאיזה 5-6 שנים גם כרטיס המסך וגם המחשב שלך יתיישנו. השקטה טובה לטווח ארוך.

חוץ מזה משחקים זה לא הכל בחיים ולכל השימושים האחרים תהנה יותה מהדל גם עם כרטיס מסך לא הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

אני לא עוסק בעריכה גראפית, אבל אני בהחלט אוהב לראות כל מני סדרות (ולפעמים גם 720P) על המחשב, ולזה הדל יהיה מעולה, בקיצור, ברגע שיהיה לי כסף, אני יכול ללכת על הדל?

פורסם

אני לא עוסק בעריכה גראפית, אבל אני בהחלט אוהב לראות כל מני סדרות (ולפעמים גם 720P) על המחשב, ולזה הדל יהיה מעולה, בקיצור, ברגע שיהיה לי כסף, אני יכול ללכת על הדל?

כן :)

פורסם

שים לב ש2007WFP הוא מסך רחב 10:16

2007FP הוא מסך מלבני (לא רחב) 3:4

ההחלטה במה לבחור תלויה משימושים ובהעדפות שלך בשאר הבחינות המסכים זהים.

פורסם
  • מחבר

באופן כללי, העולם זז בכיוון ה-WIDE SCREEN, ולכן אני בהחלט מעדיף את ה-WFP על ה-FP :smile1:תודה לכולם על העצות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים