עבור לתוכן

שאלה בנוגע למסך Dell 2007WFP

Featured Replies

פורסם

יש לי שלושה שאלות בנוגע למסך Dell 2007WFP:

1. קראתי באיזשהו אתר שמישהו כתב שיש לו בעיות עיניים לאחר כמה ימים עם השימוש במסך, ועוד מישהו הסכים איתו.

האם זה נכון?

2. האם במשחקים המסך יכול לעשות לי בעיות?

למשל מריחות?

3. קראתי הרבה מאוד אשכולות בפורום הזה, ופתחתי בעצמי, ולא קיבלתי אף פעם תשובה חד משמעית:

איזה מסך יותר טוב לסרטים ומשחקים, Dell 2007WFP, או LG 1970HR.

תודה מראש על העזרה, והמשך ערב מעולה.

פורסם

איפה ראית ת'רד שגרם לך לפקפק בעליונות המוחלטת של ה-Dell על ה-1970HR?

פורסם
  • מחבר

קראתי מאמרים באנגלית, שאומרים חד וחלק מסכים עם פאנל TN הם טובים למשחקים וסרטים ומסכים כמו דל, עם פאנל IPS מתאימים לגרפיקה.

האם יש לך את הדל ואתה יכול להגיד לי האם הוא עושה איזשהים בעיות בעיניים?

והאם במשחקים לא יהיו לי בכלל מריחות או איכות ירודה?

וקראתי בת'רד של משתמש פה, שעשה סקירה על הדל, שכשהוא קיבל את המסך הצבעים והבהירות והוא היה חייב לשנות את ההגדרות בתפריט של הטכנאים...

אז כל זה גרם לי קצת לפחד חח.

אתה יכול להגיד לי שכל מה שכתבתי כאן בכלל לא נכון?

פורסם

כל מה שכתבת כאן בכלל לא נכון. אין ל-TN שום יתרון על IPS במשחקים, בטח שלא מבחינת איכות תמונה, וגם לא מבחינת מריחות.

ה-1970HR ושאר מסכי ה-TN המקבילים נחותים מכל בחינה מה-Dell. אם היית מתלבט בינו לבין מסך "22 בגלל עניין הגודל, עוד איכשהו הייתי מבין. אבל מול מסך "19 שהוא עלוב גם יחסית למסכי "19?

פורסם

הדל מסך מעולה ויתאים לצרכים שלך

לך עליו בעיניים עצומות ( רק לפקוח אותם כדי לבדוק פיקסלים שרופים) ;D

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי...

נשארתי עם שני שאלות לפני שאני מחליט (ואני צריך להחליט דחוף כי הזמנתי כבר את המחשב עם 1970HR ואם אני רוצה לשנות אני צריך להגיד מחר )

1. האם אתה יודע אם זה עושה בעיות עיניים? (קראתי ששני אנשים כתבו את, וממש נבהלתי חח)

2. האם יהיו לי בעיות כשאני אקבל אותו עם הצבעים ובהירות, ואני אצטרך לכוון את זה בתפריט שם? (כי ראיתי שמישהו פה מהפורום כתב את זה, ואני ממש לא רוצה להתחיל להתעסק עם ההגדרות שם, ואני מפחד שהצבעים לא יהיו טובים. :(

פורסם

כדאי לקחת בחשבון גם את ("19) VP930 של viewsonic, הוא אומנם לא רחב, אך נמכר ב 1615שח לעומת 2300שח לדל הרחב.

הבדל של 42% במחיר!!! לתוספת של פחות מ-5% תאורתית בשטח הצפייה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי...

נשארתי עם שני שאלות לפני שאני מחליט (ואני צריך להחליט דחוף כי הזמנתי כבר את המחשב עם 1970HR ואם אני רוצה לשנות אני צריך להגיד מחר )

1. האם אתה יודע אם זה עושה בעיות עיניים? (קראתי ששני אנשים כתבו את, וממש נבהלתי חח)

2. האם יהיו לי בעיות כשאני אקבל אותו עם הצבעים ובהירות, ואני אצטרך לכוון את זה בתפריט שם? (כי ראיתי שמישהו פה מהפורום כתב את זה, ואני ממש לא רוצה להתחיל להתעסק עם ההגדרות שם, ואני מפחד שהצבעים לא יהיו טובים. :(

מישהו יכול לענות לי בקשר לזה בבקשה?

פורסם

1. בעיות עיניים לא אבל כדאי לך לנקוט באמצעים הנכונים לכל מסך: לעבוד ברזולוציה הטבעית בלבד, לא לשבת בחדר חשוך לגמרי, מדי כמה דקות להסתכל על משהו אחר הכי טוב להביט רחוק מבעד לחלון.

2. לכמה אנשים הבהירות שהמסך מגיע איתה גבוהה מדי. מה שעושים זה מכוונים באמצעות הורדת העוצמה של הצבעים הבסיסיים. כל זה אישי ותלוי בעיניים שלך ובתנאי התאורה בחדר. אי אפשר לדעת איך אתה תרגיש עם הבהירות.

אם אתה חושש מהדל אז אתה צריך לחשוש הרבה יותר מהLG.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי בסוף את הדל! ;D

תודה רבה לכל מי שעזר לי בהחלטה!

המסך כולל המחשב עצמו והציוד ההיקפי יגיע ביום שני הקרוב:)

פורסם

תתחדש, אחלה בחירה עשית :xyxthumbs:

מאיפה קנית את המסך?

פורסם
  • מחבר

קניתי את הכל (המחשב+מקלדת,עכבר ורמקולים+מסך) מפנדה.

אה ועוד שאלה שרציתי לשאול, כשאני אקבל את המסך, יש משהו שצריך לעשות?

איך אני בודק אותו והכל?

סוג הפאנל פיקסלים צבעים והכל...

פורסם
Bagheera

1.כבה את המסך (אם הוא לא כבר מכובה)

2.לחץ על כפתור "תפריט" וכפתור "פלוס" בו זמנית.

3.בזמן שאתה לוחץ על שני הכפתורים בו זמנית הדלק את המסך ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה.

4.ברגע שהמסך נדלק הפסק ללחוץ על כל הכפתורים.

5.לחץ לחיצה קצרה על לחצן "מינוס"

אם מופיע לך המסך הנ"ל ובראשו כתוב SAM WSXGA LTM201M1 מדובר בפאנל PVA אשר פחות מומלץ מ IPS.

אם רשום בחלק העליון של המסך LPL WSXGA LM201W01 מדובר בפאנל IPS.

borsood

אם המסך מגיע ממקסיקו יש סבירות יותר גבוהה (אבל לא וודאית) למסך IPS,

אם המסך מגיע מסין הסבירות הגבוהה יותר למסך PVA.

מקום היצור והגרסא כתובים על הקרטון של המסך

maphisto324

לגרסאותREV (A03)

RT803 הוא 2007WFP פאנל SIPS

PM330 הוא 2007WFP פאנל SPVA

HN210 הוא 2007FP פאנל SIPS

UW473 הוא 2007FP פאנל SPVA

מתחתיו אין קוד אלא שם הפאנל המיוצר ע"י LG.philips /SAMSUNG

-LM של LG - פאנל IPS

-LT שלSAMSUNG - פאנל PVA

*גם גרסא A02 יכולה להיות PVA.

יש פה כמה שציינו שגרסאות A04 הם IPS - לא יודע עד כמה זה נכון.

תגיד לנו מה קבלת בסוף- אם אני לא טועה פאנדס מתחייבים באתר שלהם לSIPS

פורסם
  • מחבר

יש פה כמה שציינו שגרסאות A04 הם IPS - לא יודע עד כמה זה נכון.

תגיד לנו מה קבלת בסוף- אם אני לא טועה פאנדס מתחייבים באתר שלהם לSIPS

סבבה, מה לגבי פיקסלים שרופים והאם צריך לערוך עוד איזשהים בדיקות לגבי הצבעים וכל מיני כאלה דברים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים