פורסם 2007 ביולי 118 שנים http://www.youtube.com/watch?v=46V-6rZt_tkנראה ממש מצוין רק לפי הטריילרלי אישית אין סבלנותמה דעתכם?
פורסם 2007 ביולי 118 שנים לאדע, נראה לי כמו עוד מסחטת כסףחוץ מזה, השחקן הראשי (47) לא נראה לי כזה badass. יש לו פרצוף של תינוק כזה : :-*
פורסם 2007 ביולי 118 שנים באמת מוזר שעוד לא היה על זה דיון פה... הנה משהו שכתבתי בפורום אחר. טימותי אוליפנט פשוט לא נראה כמו היטמן... ולפני הכתוביות בסרטון יש לי תחושה שהמפיקים בפוקס כפו על התסריט כמה שינויים כמו שעשו לדום הסרט (שד"א גרם לו להיות אחד הסרטים הגרועים ביותר שידעה האנושות). בסרטון כתוב ככה: "It has been said that a man will walk this earth with the power to strike down evil wherever it hides" נוצר הרושם כאילו 47 הוא איזה רובוקופ שנוצר כדי לטפל בכל הרשע שבעולם. איזה בולשיט. במשחק שמים דגש חזק מאוד על כך שהיטמן רוצח, אפילו חפים מפשע, רק בשביל הכסף. הולך להיות סרט גרוע-ממוצע במקרה הטוב.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים בתור אחד שטחן את הסדרה 20 פעם, אני מקווה שהסרט הזה יהיה מצוין. הלוואי ולא יפשלו בו.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים בקשר לדום- לאדע, אולי אני יחיד במינו, אבל דווקא היה סרט פסדר. אתם יודעים - חיילים VS מפלצות עם סיפור על הנדסה גנטית או w\e, על מאדים. לא בדיוק חומר של אוסקר אבל סרט נחמד להעביר תזמן.
פורסם 2007 ביולי 118 שנים היו כמה בעיות עם הסרט הזה...גם בהתחלה וין דיזל היה אמור לשחק כHITMANאם אתם שואלים אותי התפקיד תפור עלJason Statham
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר אם אתם שואלים אותי התפקיד תפור עלJason Statham גם הקול שלהם קצת דומה, בהחלט מתאים
פורסם 2007 ביולי 118 שנים אני לא חושב שיש שחקן שדומה באמת ל47... צריך להתפשר ולקחת את זה שנראה כמו רוצח שכיר (דיזל או ג'ייסון... לא הקקה שלקחו לתפקיד)
פורסם 2007 ביולי 118 שנים Jason Stathamבאמת יושב בולמיזה הפוץ הזה שהולך לשחק בסרט הא? ניראה כמו כדור באלוניג לא יוצלח
פורסם 2007 ביולי 118 שנים מחבר http://www.imdb.com/name/nm0648249/טימוטי אוליפנטאתם בטח תזכרו בו מהסרט "איזו מין שכנה"
פורסם 2007 ביולי 118 שנים וין דיזל? איך הוא בכלל קשור? הוא לא דומה בכלל ל 47.... הוא ההפך שלו מבחינת מבנה גוף ופנים, זה שהוא קירח , לא מספיק במקרה הזה.בכל מקרה ניראה כמו סרט טוב. לפחות בטריילר השתמשו במוזיקה מהמשחק. בכל מקרה ה teaser עשה את שלו, אני רק מקווה שלא יפשלו בסוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.