עבור לתוכן

זדורוב: "תאיר דמתה לנערה שהתעללה בי בצעירותי".

Featured Replies

פורסם

זה ישן, וזה גם לא חדש שהמשטרה בוחרת להתעלם מראיות מחשידות ומוצקות יותר. הרי מי יותר הגיני לדעתם שירצח ילדה תמימה? איזה רוסי (עם כל הסטיגמות שאפשר להדביק עליו), או ילדים "תמימים" ו"בני טובים", "חבריה" לספסל הלימודים? אף אחד לא יבלע את הגלולה המרה שילדים רצחו ילדה. אבל שפועל בניין רוסי, הם חשבו שכל אחד יקנה את זה. הפרקליטות, מסתבר, קנתה.

צודקת 100 אחוז אבל למה את דומה לעורב?

• תגובות 88
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נוקיה 63, הגיע הזמן לצאת לפנסיה כי בקצב הזה אתה תחטוף באן מהר מאד.

פורסם

נו באמת, יש גבול לציניות.

כותרות מהיום:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3419969,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3420157,00.html (לא קטין, אבל מזעזע אפילו יותר).

ומה עם הרציחות בארה"ב בבתי הספר, השמרנית הרבה יותר מאיתנו? והתעללות שם של כמרים בילדים קטנים?

מה שלי נראה זה שהמשטרה בחרה לה קורבן ושיש מישהו שאחראי לתפיסתו. אז הבכיר הזה במשטרה ממש לא מוכן שיחשבו שהוא טעה ושהוא סתם האשים מישהו חף מפשע, אז עושים הכל כדי להוציא אותו אשם. הגאווה שלהם תיפגע יותר מדי אם הם יגידו שהם אולי טעו. אני בספק אם הם מתחשבים קודם כל בתחושות הציבור. יצא שאני גם ציני :smile1:.

הציניות היא לא שלי, הפעם, אלא של המשטרה. הם מאמינים שהציבור שלנו עדיין חושב שהנוער שלנו הוא מלח הארץ ולא ייתכן שילדים יעשו את זה, אנחנו (עוד) לא אמריקה. אז זהו, שכן. אפילו יותר גרוע. כשילדים אונסים ילדה באונס קבוצתי, כל כמה שבועות שומעים על מקרה כזה, ויש עוד רבים שאינם מגיעים לתקשורת, משהו אומר לך שהנוער שלנו פשוט דפוק (לא לקחת אישית, יש גם ילדים טובים).

צודקת 100 אחוז אבל למה את דומה לעורב?

כי אמא שלך דומה לשימפנזה. אם אין לך משהו קונסטרוקטיבי לומר, אולי פשוט תעיף את הידיים מהמקלדת.

בשורה התחתונה, זה לא משנה למי אנחנו מאמינים, משנה שהמשטרה התעלמה מהנערים עם הדם על הידיים והחולצה מגועלת דם שהושלכה ליד תחנת אוטובוס (קראתי כתבה על זה לפני כמה חודשים) ובחרה בדרך הקלה של לקחת את האדם הכי קרוב לשם ופשוט להפיל עליו את הכל.

פורסם

פשוט לא בסדר, כל המקרה הזה.

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

הציניות היא לא שלי, הפעם, אלא של המשטרה. הם מאמינים שהציבור שלנו עדיין חושב שהנוער שלנו הוא מלח הארץ ולא ייתכן שילדים יעשו את זה, אנחנו (עוד) לא אמריקה. אז זהו, שכן. אפילו יותר גרוע. כשילדים אונסים ילדה באונס קבוצתי, כל כמה שבועות שומעים על מקרה כזה, ויש עוד רבים שאינם מגיעים לתקשורת, משהו אומר לך שהנוער שלנו פשוט דפוק (לא לקחת אישית, יש גם ילדים טובים).

אני לא קונה את זה שהוא לא קשור לרצח הזה בכלל.

אולי הוא לא הרוצח, אבל זה לא אומר שהוא לא יודע כלום.

הוא מתכוון להחליט באיזשהו שלב האם הוא כן רצח אותה או לא?

כי כבר מתחיל להמאס שהוא כל יומיים מודה ואז נסוג מהודאתו(עצום

ככל שיהיה הלחץ עליו מצד המשטרה).

לדעתי אם כבר יש עליו לחץ, אז הלחץ הוא מגורמים אחרים.

פורסם

הרמן גרינג הסגיר את עצמו לצבא ארה"ב והסכים להשפט במשפטי נירנברג, למרות שהאמין שלא ביצע פשע. למה? כי היטלר, לפני התאבדותו, הוציא הוראה לפיה הוא פוקד על אנשיו למצוא את גרינג ולהוציאו להורג באשמת בגידה, אחרי שזה תפס את השלטון ופשטו שמועות שהוא רוצה להכנע כדי למנוע אבידות נוספות בנפש. אך לא רק אותו היטלר הורה לחסל, אלא גם את אישתו ובתו שהיתה אז בת פחות מ-10. ההיסטוריה מלמדת (אותי לפחות) שצרייך לחץ ממש משמעותי כדי לגרום לאדם חף מפשע (או כזה שמאמין שהוא חף מפשע, כמו במקרה של גרינג) להודות בהאשמות ממש חמורות, בידיעה שיהיו לזה תוצאות הרות אסון - מאסר ממושך, או במקרה של גרינג - הוצאה להורג (לבסוף הוא התאבד בתאו).

כן, יכול מאד להיות שהוא יודע משהו ולא מספר כי פוחד או/וכי יודע שעדותו תיפול על אוזניים ערלות.

פורסם

אני גם לא מבין למה את שוללת ב-100% את האפשרות שאולי

הוא בכל זאת הרוצח.

פורסם

למה? כי ההתנהלות של המשטרה ביחס למקרה דיי קיבעה את דעתי על הדיעה שהמשטרה לא יודעת לעשות את העבודה שלה. לפניו הם עצרו 2 חשודים שלא קשורים לכלום, פרסמו את שמותיהם ותמונותיהם בציבור עוד לפני שבכלל נערך להם כל שימוע, ואח"כ הם התעלמו מהמקרה עם הילדים בטרמפ עם החולצה המוכתמת בדם.

פורסם

הרמן גרינג הסגיר את עצמו לצבא ארה"ב והסכים להשפט במשפטי נירנברג, למרות שהאמין שלא ביצע פשע. למה? כי היטלר, לפני התאבדותו, הוציא הוראה לפיה הוא פוקד על אנשיו למצוא את גרינג ולהוציאו להורג באשמת בגידה, אחרי שזה תפס את השלטון ופשטו שמועות שהוא רוצה להכנע כדי למנוע אבידות נוספות בנפש. אך לא רק אותו היטלר הורה לחסל, אלא גם את אישתו ובתו שהיתה אז בת פחות מ-10. ההיסטוריה מלמדת (אותי לפחות) שצרייך לחץ ממש משמעותי כדי לגרום לאדם חף מפשע (או כזה שמאמין שהוא חף מפשע, כמו במקרה של גרינג) להודות בהאשמות ממש חמורות, בידיעה שיהיו לזה תוצאות הרות אסון - מאסר ממושך, או במקרה של גרינג - הוצאה להורג (לבסוף הוא התאבד בתאו).

כן, יכול מאד להיות שהוא יודע משהו ולא מספר כי פוחד או/וכי יודע שעדותו תיפול על אוזניים ערלות.

בקשר למה שאמרת, הוא השערה היא שהרוצח או אנשים הקרובים לרוצח מאיימים על זדורוב שלא יספר מי הרוצח ויסגיר את עצמו בתור הרוצח, אחרת הם יהרגו את האשתו ובתו הפעוטה.

נשמע הגיוני לא?

פורסם

מי נראה לך רצח את הילדה? הקוזה נוסטרה?

כן, זאת כנראה הסיבה

היא הסתכסכה עם העולם התחתון, הם חיסלו אותה והוא במקרה היה עד

עכשיו הם מאיימים עליו שאם הוא לא יודה יחסלו את המשפחה שלו :screwy:

פורסם

למה? כי ההתנהלות של המשטרה ביחס למקרה דיי קיבעה את דעתי על הדיעה שהמשטרה לא יודעת לעשות את העבודה שלה. לפניו הם עצרו 2 חשודים שלא קשורים לכלום, פרסמו את שמותיהם ותמונותיהם בציבור עוד לפני שבכלל נערך להם כל שימוע, ואח"כ הם התעלמו מהמקרה עם הילדים בטרמפ עם החולצה המוכתמת בדם.

עזבי את ההתנהלות.

זה עדיין לא שולל את זה שייתכן והוא כן הרוצח.

בנוסף, יכולים לסחוט אותו ע"י איומים על בני משפחתו.

למה לבסס התנהגות אנושית בסיסית על היסטוריה ועוד של בנאדם אחד?

פורסם

זה מה שקורה כשהתקשורת מתערבת. אם היא לא היתה מתערבת, שמם של החשודים לא היה מפורסם ולציבור, כמו גם לי, לא היתה דיעה בנושא ההתנהלות של המשטרה וזה לא היה מפנה את דעת הקהל לכיוון של פיקפוק בכך שהרוצח הוא באמת הרוצח.

למה לבסס? אתה אמרת את זה בעצמך. יכול להיות שסוחטים אותו ע"י איומים על בני משפחתו. כשאדם יודע שאין לו לאן לברוח הוא רוצה להגן על היקר לו מכל, גם במחיר חייו או החופש שלו, והיקר לו מכל זאת המשפחה.

מי נראה לך רצח את הילדה? הקוזה נוסטרה?

כן, זאת כנראה הסיבה

היא הסתכסכה עם העולם התחתון, הם חיסלו אותה והוא במקרה היה עד

עכשיו הם מאיימים עליו שאם הוא לא יודה יחסלו את המשפחה שלו :screwy:

לאו דווקא התסריט הזה, אבל דומה.

נניח ונערים רצחו אותה, אותם נערים על הטרמפ. נניח ויש להם הורים מקושרים ומקומבנים. לך תדע. המציאות עולה על כל דמיון. אולי הרוצח הוא קרוב משפחה של אישיות בכירה במשטרה. הכל יכול להיות.

פורסם
לאו דווקא התסריט הזה, אבל דומה.

נניח ונערים רצחו אותה, אותם נערים על הטרמפ. נניח ויש להם הורים מקושרים ומקומבנים. לך תדע. המציאות עולה על כל דמיון. אולי הרוצח הוא קרוב משפחה של אישיות בכירה במשטרה. הכל יכול להיות.

את באמת לא רואה את האבסורד בלחפש קונספירציות והסברים שונים ומשונים ולשלול על הסף את ההסבר הקל והפשוט?

:nixweiss:

פורסם

המשטרה חיפשה את "ההסבר הקל והפשוט ביותר", במקום לחקור ולעבוד קשה, וכך הגענו למצב הזה מלכתחילה. וכן, לפעמים דברים הם לא מה שהם נראים והמציאות נוראה בהרבה מכל תסריט הוליוודי/סרט אימה סוג ז'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים