עבור לתוכן

זדורוב: "תאיר דמתה לנערה שהתעללה בי בצעירותי".

Featured Replies

פורסם

אני לא מאלו שיוזמים- אבל אני כן מאלו שמשתתפים.

אם אני אשמע על הפגנה מסוימת בעלת מטרה שבעיני צריכה להתממש, גם לקצרין אני אגיע.

רציתי ללכת למצעד הגאווה בירושלים בשביל להביע תמיכה

אבל יצא שהייתי תקוע בעבודה באותו יום.

• תגובות 88
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יכולה לשאול אותך למה אתה לא יוצא להפגין ורק מדבר?

בוא נודה בזה, אנחנו אנשים קשי יום ומוכי צרות, כמו הנאשם, וזאת בדיוק הסיבה שאנו נעדיף לעסוק בצרות שלנו במקום לחטוף אלות בראש מחבורה של יס"מניקים שלא ראו מנוש כבר 8 חודשים. לפחות עד שיתפסו אותנו ויתפרו לנו תיק על דבר מה שלא עשינו...

וזאת בדיוק הבעיה שלנו .....שכל אחד דואג לעצמו ובסופו של דבר כולנו מדפקים

פורסם

זה ישן, וזה גם לא חדש שהמשטרה בוחרת להתעלם מראיות מחשידות ומוצקות יותר. הרי מי יותר הגיני לדעתם שירצח ילדה תמימה? איזה רוסי (עם כל הסטיגמות שאפשר להדביק עליו), או ילדים "תמימים" ו"בני טובים", "חבריה" לספסל הלימודים? אף אחד לא יבלע את הגלולה המרה שילדים רצחו ילדה. אבל שפועל בניין רוסי, הם חשבו שכל אחד יקנה את זה. הפרקליטות, מסתבר, קנתה.

פורסם
אני יכולה לשאול אותך למה אתה לא יוצא להפגין ורק מדבר?

בוא נודה בזה, אנחנו אנשים קשי יום ומוכי צרות, כמו הנאשם, וזאת בדיוק הסיבה שאנו נעדיף לעסוק בצרות שלנו במקום לחטוף אלות בראש מחבורה של יס"מניקים שלא ראו מנוש כבר 8 חודשים. לפחות עד שיתפסו אותנו ויתפרו לנו תיק על דבר מה שלא עשינו...

המון אנשים חושבים שהוא זכאי

97% מהציבור רוצים שאולמרט יעוף

המון חושבים שבמיקרה קצב צריך להיות משפט רציני בפועל כמו שאת אמרת

אנשים פה עובדים המון יחסית להרבה ארצות מפותחות הילודה פה גם יותר גבוה מהרבה ארצות

ובין טיפול בילדים עבודה וסידורים למי כבר יש כח

הסטודנטים היו אמורים לקחת את האחריות החברתית אבל במדינה שלנו גם להם אין זמו\כח

לרוב ההורים במדינה אין תקציב מספיק גדול לתת לסטודנטים שהם לא יצתרכו לעבוד חוץ מהלימודים

אני בכלל מכיר איזה רופא מתחיל שניראה לי שהוא על סף אישפוז במוסד לחולי נפש מרוב עבודה :lol: :lol: :lol: :'( :'( :'(

וזה בישביל גרושים

גם לי לדוגמה אין כח אחרי עבודה לצאת להפגין

תנסי אחרי יום של מאבק בשיחים לצאת מהבית :'( :'( :'(

פורסם

אני אישית לא שולל מעורבות של זדורוב ברצח הזה.

אם הוא לא הרוצח, אז או שהוא יודע מי הרוצח או שלפחות

יש בידיו מידע/כיוון בנושא.

פורסם

כן שרלוק, על סמך אתה מסתמך ?

אם האמא של הילדה לא מאמינה לשוטרים ,ולה יש גישה לחומר שאתה עוד לא שמעת עליו מהחקירה , אתה טוען אחרת ?!

פורסם

זה ישן, וזה גם לא חדש שהמשטרה בוחרת להתעלם מראיות מחשידות ומוצקות יותר. הרי מי יותר הגיני לדעתם שירצח ילדה תמימה? איזה רוסי (עם כל הסטיגמות שאפשר להדביק עליו), או ילדים "תמימים" ו"בני טובים", "חבריה" לספסל הלימודים? אף אחד לא יבלע את הגלולה המרה שילדים רצחו ילדה. אבל שפועל בניין רוסי, הם חשבו שכל אחד יקנה את זה. הפרקליטות, מסתבר, קנתה.

נו באמת, יש גבול לציניות.

כותרות מהיום:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3419969,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3420157,00.html (לא קטין, אבל מזעזע אפילו יותר).

ומה עם הרציחות בארה"ב בבתי הספר, השמרנית הרבה יותר מאיתנו? והתעללות שם של כמרים בילדים קטנים?

מה שלי נראה זה שהמשטרה בחרה לה קורבן ושיש מישהו שאחראי לתפיסתו. אז הבכיר הזה במשטרה ממש לא מוכן שיחשבו שהוא טעה ושהוא סתם האשים מישהו חף מפשע, אז עושים הכל כדי להוציא אותו אשם. הגאווה שלהם תיפגע יותר מדי אם הם יגידו שהם אולי טעו. אני בספק אם הם מתחשבים קודם כל בתחושות הציבור. יצא שאני גם ציני :smile1:.

פורסם

כן שרלוק, על סמך אתה מסתמך ?

אם האמא של הילדה לא מאמינה לשוטרים ,ולה יש גישה לחומר שאתה עוד לא שמעת עליו מהחקירה , אתה טוען אחרת ?!

אמא של הילדה גם לא מאמינה לדזורוב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3362026,00.html

פורסם

הדיווח הזה לא מספיק, קראתי את הכתבה המלאה.

אילנה ראדה התפרצה, ובאמת קבעה שזודורוב לא חף מפשע- אבל בנוסף לזה שהאשימה אותו בהעלמת פרטים, היא גם ציינה (בקביעה די חד משמעית) שהוא לא הרוצח.

היא מאמינה שהוא לא רצח אותה

היא לא מאמינה שהוא 100% נקי

זה די קביל לדעתי, אבל כולנו פה יודעים שהוא לא רצח אותה.

פורסם

היא האמינה בהתחלה שהוא לא הרוצח

היום היא חושבת אחרת

אבל כולנו פה יודעים שהוא לא רצח אותה.

באמת נחמד שאתם יודעים

כרגיל בפורום אקטואליה ותרבות כולם יודעים הכול, אין ספק שהפורום הזה מלא באנשים מדהימים :-X

פורסם

עומרי אנחנו אולי לא יכולים לדעת

אבל אני ישאל אותך את זה

לפי מה שכן פורסם בציבור אם הייתה שופט הייתה מאשים אותו?

אני לפי מה שפורסם בכלל לא

יש מאת ראיות וגם אז זה ראיות מפוקפקות

פורסם

מזל שפושעים לא נשפטים רק על סמך מה שפורסם בציבור

פורסם

אני לא שופט

ואין לי את כל הפרטים

אבל מה שכן יש לא עושה טוב לזדורוב

הוא נכשל בבדיקות הפוליגרף מספר פעמים

הוא הודה ברצח מספר פעמים (וצריך הרבה יותר מ20 שעות בלי שינה בשביל לגרום לאדם להודות ברצח כזה)

יומיים לפני הרצח הוא גלש לאתרים שמסבירים איך לשסף גרון "בשיטה של הק-ג-ב" והדוח הפתולוגי קבע שבשיטה זאת היא נרצחה

ויש עוד דברים שלא מציגים אותו באור חיובי

פורסם

יש לך לינקים לדברים?

כי לפי מה שהבנתי זה מה שהמשטרה פירסמה אבל בפועל

אין הוכחות לזה חוץ מההודעה שנילקחה אחרי חוסר שינה וטירטורים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים