עבור לתוכן

זדורוב: "תאיר דמתה לנערה שהתעללה בי בצעירותי".

Featured Replies

פורסם

לא הוא לא

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

המשטרה רק חשפה ת-הודה הראשונה בבית המשפט זה הכל

אין אף דבר חדש ואין הודה חדשה

• תגובות 88
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

so read it and start weeping already...

פורסם

מסכים עם דריה זה נראה יוצר כמו מעשה "בני טובים", ובקשר להודאה של זדורוב(מישהו ראה את הפרקים של פמילי גאי שבהם פיטר היה כושי או אם הואן המשטרתי החדש?) והמבין יבין.

פורסם
  • מחבר

אני מתנצל על ההודאה הראשונה, הכותרת תוקנה לרלוונטית.

באופן גורף בחדשות שבו והדגישו את המשפט הודאתו של רומן זדורוב ברצח הנערה תאיר ראדה... כך שזה נשמע כמו הודאה חדשה ברצח.

העדפתי שלא להכניס את דעתי האישית כאן לת'רד אך נראה לי שבמקרה הזה המשטרה בישלה משהו מאוד מסריח ועכשיו היא לא יודעת איך לאכול את זה.

מאוד מוזר ותמוהה שרק פעם אחת ויחידה הוזכר הנושא שנמצאות תמונות פדופיליה במחשבו של זדורוב ואז פתאום הוא גלש באתרים שבהם מתואר חיתוך ורידי הידיים... למה לא מדברים על זה יותר, הרי זה נותן מגמה מאוד ברורה לאישיותו.

מאוד מוזר!

פורסם

בעניין חומר פדופילי אני יכול להגיד לך שחומר כזה דוחה אותי לגמרי

ואני מחפש רק פורנו סטנדרטי אבל הרשת מוצפת בהרבה מאוד זבל ויצא לי כמה פעמים שגלשתי לאתרי פריצות בכלל

ליראות חלון קופץ אם חומר דוחה כזה

תן לאקר רציני לחפש לך במחשב ובקלות הוא ימצא לינקים של גועל במחשב

או לפחות ימצא טונות של גועל בהרבה מאוד מחשבים

השאלה הגדולה זה אם שמרתה חומר או שיש שרידי חומר רק בגלל חלונות שקפצו לך

כל עוד הוא לא שמר חומר זה מגוחך גם אף אחד לא אומר שאנסו אותה

פורסם

לא מאמינה. אנשים, שכביכול התנכלו להם בנות בצעירותם ויש להם מעין שנאה לנשים, בד"כ יכו את האישה שלהם לפני שהם ינסו לרצוח ילדה תמימה בבי"ס. לא מאמינה לאף מילה של המשטרה. עצרו לפני זדורוב עוד 2 "חשודים" על סמך כלום, פרסמו את תמונתם ושמותיהם בציבור עוד לפני בירור. פשוט נתפר תיק ואני לא אאמין לסיפור הזה גם בעוד 20 שנה כשהוא ישתחרר. בטח ישתחרר בעוד 11 שנה, אחרי שיפתחו את התיק מחדש ויוציאו אותו זכאי כמו במספר מקרים קודמים.

אני לא מבין את הטמטום של המשטרה

הבנדאם (כמה שאפשר לקרוא לו ככה) הודה ברצח, ותיאר הכל

אז עכשיו זה לא הוא?

WTF?!

קרירין, אני לא יודע מה אתה מוריד ומה הסטיות שלך, אבל אצלי אין שום גועל :P

פורסם

יתכוונתי לשאריות של חלונות קופצים

נגיד אתה גולש לאתר וקופץ לך חלון פורנו בהרבה מיקרים הוא ישאיר שאריות במחשב

אם לא תימחק אותם אקר יכול לגלות את זה

פורסם

Signatures של אתרים. עשיתי פעם "נקיון פסח" על המחשב ומצאתי חותמת של מה שלא בא לכם.

על אותו עקרון, המפקד שלי בצבא האשים אותי שגלשתי באתרים של "כת השפן" במחשב הצבאי שזה בולשיט כי הכל חסום שום מלבד לאתרי חדשות. גלשתי לאתר של MANOWAR אז הם החליטו שאני סוגדת לשטן. גם לי תפרו תיק בצבא, אני יודעת מה זה.

ולא, לזדורוב היתה תלונה קודמת במשטרה על תקיפה של בת משפחה אבל לא דיברו על זה כמעט. עדיין אני לא חושבת שזאת אינדיקציה לרצח. בטח שלא הוכחה.

פורסם
  • מחבר

בטח עכשיו איזה פקד משנה צורח על השוטרים שלו "אידיוטים אמרתי לכם שעדיף להפיל את זה על אתיופי" :s07:

איזו מדינה, איזו משטרה.

פורסם

אני לא מבין את הטמטום של המשטרה

הבנדאם (כמה שאפשר לקרוא לו ככה) הודה ברצח, ותיאר הכל

אז עכשיו זה לא הוא?

WTF?!

המשטרה לא מצאו חשוד אפשרי אמיתי, אז הם חיפשו על מי להפיל את התיק

הם הפילו אותו על הראשון שמצאו שהיה קרוב לזירת הרצח קרוב לזמן הרצח

ישבו עליו ולא נתנו לו לישון מעל 15 שעות (15 שעות מרגע אסירתו, כלומר, כנראה יותר מ 20 שעות בכלליות)

השיגו ממנו הודאה מזויפת ו "שחזור" רצח שבכלל לא קרוב לתרחיש הרצח האמיתי (חסרים פרטים, הוא לא ידע בכלל על דברים חשובים שנמצאו לאחר מכן, והתיאור שלו מתנגש עם הרבה דברים שנמצאו בזירת הרצח)

אפילו המשפחה השתכנעה לגמרי שזה לא הוא

בדיקות DNA שערכו במעבדות שונות בחו"ל קובעות חד משמעית ששערות שנמצאו בזירת הרצח (ולא שייכות לתאיר)

לא שייכות גם לזודורוב. גם טביעת הנעל שנמצאה על החולצה של תאיר לא תואמת לנעליו של זודורוב באותו היום. לפי ההאשמות, הוא החליף נעליים לאחר הרצח (למרות שזה תירוץ עלוב להמשיך להטריד את המסכן, הנעליים אפילו לא באותה מידה)

למעשה, אין שום דבר שמפליל אותו חוץ מההודאה המזויפת שהושגה בסוג מסוים של עינוי (בעיקר מנטלי, לא פיזי)

ומקרה אחד של התפרצות במשפחה (שלא אומר כלום על האופי שלו. אפילו טוביה צפיר התפרץ פעם אחת בגלל ששיגעו אותו מספיק, זה לא אומר כלום)

אנשים בשכונה ובאיזור טענו שהוא אדם טוב ולעולם לא יעשה דבר כזה.

המשטרה נכנסים בכל הכוח- באדם חף מפשע.

במקום ההפגנה המפגרת נגד קצב, כל ארגוני הנשים והמפגרים האחרים בארץ היו צריכים לארגן הפגנה שאולי תעזור לשמור אדם חף מפשע מחוץ לכלא.

פורסם

גם לדעתי הוא זכאי כמו לדעת רוב הציבור בארץ ואפילו הורי הילדה לא מאמינים למשטרה שהאו הרוצח!!!

אז למה לא רואים ולא שומעים על הפגנות נגד המשטררה ? למה לא עשוים רעש ליד בתי המשפט ?

זאת אחת הסיבות למה שוטר שמן חסר כל השכלה עושה מה בזיין שלו ,כי הציבור שלנו אדיש להכל ולא איכפת לו שחיי אדם חף מפשע יהרסו.

אפילו לפריס הילטון עשו הפגנות ליד בית המשפט ,ומה יצא מזה? חתכו לה חצי מתקופת המאסר.

זה ממש עצוב לאן המדינה שלנו מדרדרת בתחום אכיפת החוק ובתחום המשפטי :s07:

פורסם

במקום ההפגנה המפגרת נגד קצב, כל ארגוני הנשים והמפגרים האחרים בארץ היו צריכים לארגן הפגנה שאולי תעזור לשמור אדם חף מפשע מחוץ לכלא.

למה? אפשר להרוג 2 ציפורים במכה אחת ולהפגין על 2 הדברים. אחרי הכל, גם בזה וגם בזה, אפשר להאשים את המשטרה ומערכת המשפט שמכופפים את החוקים בשביל מי שקרוב לצלחת ודופקים את החלשים ואת הקורבנות.

אז למה לא רואים ולא שומעים על הפגנות נגד המשטררה ? למה לא עשוים רעש ליד בתי המשפט ?

אני יכולה לשאול אותך למה אתה לא יוצא להפגין ורק מדבר?

בוא נודה בזה, אנחנו אנשים קשי יום ומוכי צרות, כמו הנאשם, וזאת בדיוק הסיבה שאנו נעדיף לעסוק בצרות שלנו במקום לחטוף אלות בראש מחבורה של יס"מניקים שלא ראו מנוש כבר 8 חודשים. לפחות עד שיתפסו אותנו ויתפרו לנו תיק על דבר מה שלא עשינו...

פורסם
  • מחבר
:goodposting:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים