פורסם 2007 ביולי 118 שנים בדיוק כמו זה: http://bp1.blogger.com/_cxmptAPYR-s/Rnx6FF0TfuI/AAAAAAAABIQ/8GgekYIHOnU/s1600-h/jb-015.jpg
פורסם 2007 ביולי 118 שנים נחמד, בטח קשור למיקוד של העיניים במרחקים שונים עוד אשליה אופטית מגניבה: אחריי 5 דקות של התבוננות מזוויות שונות, הדבר היחיד שהצלחתי לשים לב אליו ולא ראיתי בהתחלה זה שהפטמות שלה זקורות
פורסם 2007 ביולי 118 שנים אחריי 5 דקות של התבוננות מזוויות שונות, הדבר היחיד שהצלחתי לשים לב אליו ולא ראיתי בהתחלה זה שהפטמות שלה זקורות זו חלק מהאשליה. בכל מקרה, זו אשליה אמיתית. אני וחברים שלי התבוננו באנימציה מספר דקות וכל אחד מאיתנו ראה שהיא מסתובבת לכיוון שונה באותו זמן. תנסה להתבונן בתמונה, אחר כך תסיט את מבטך למטה, ואז תישיר לתמונה בחזרה לאחר מספר שניות.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים זו חלק מהאשליה. בכל מקרה, זו אשליה אמיתית. אני וחברים שלי התבוננו באנימציה מספר דקות וכל אחד מאיתנו ראה שהיא מסתובבת לכיוון שונה באותו זמן. תנסה להתבונן בתמונה, אחר כך תסיט את מבטך למטה, ואז תישיר לתמונה בחזרה לאחר מספר שניות. אוי זה כל כך מגניב. עכשיו אני כבר מצליח לשלוט על הכיוון שבו היא מסתובבת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.