עבור לתוכן

מחפש שם של סרט משנות ה-80 שאני בטוח שאנשים פה מכירים

Featured Replies

פורסם

לאחרונה נזכרתי בסרט הזה והייתי רוצה לראות אותו שוב, הסרט הוא על משפחה עם 2 אחים (בן ובת) באותו הגיל (כנראה) והם עושים מבחנים כדי לקבל רישון בביה"ס, קודם יש להם את התאוריה עם המחשבים הישנים האלה עם המסכים הקטנים (רקע שחור, טקסט ירוק) והנער נלחץ מהשאלות והוא כל הזמן מסתכל על אחותו והוא רואה אותה מצליחה במבחן ואח"כ הם יוצאים החוצה למבחן המעשי והוא נכנס לרכב עם המדריך שהוא בנאדם עצבני והא שם כוס מלאה קפה על לוח השעונים והוא אומר לו שאם טיפה אחת תישפך אז הוא יפסול אותו ואז הוא מסתכל מעבר לכביש וראוה את אחותו בתוך האוטו עם המדריך שלה ואיך היא כזה צוחקת איתו והוא נחמד. הם חזרו הביתה אח"כ והוא לא קיבל רשיון והוא אמר להורים שלו שהוא כן קיבל רשיון ואז הם רוצים שהוא יצטלם עם הרשיון אז הוא נלחץ ומוציא איזה תעודה אחרת עם התמונה שלו ופותח אותה וסוגר אותה מהר משהו כזה. באמצע הסרט ככה אני זוכר שהוא יצא עם החברים שלו עם האוטו ושתו ועשו חיים והיתה איזושהי הפגנה והם עברו ליד כל האנשים ואז צילמו אותם בחדשות ואז ההורים (נראה לי) ראו אותו בטלויזיה ואז הם רדפו אחרי איזה שיכור מסומם ברכב (או ההיפך) וזרקו עליו דברים והיה איתו בלגן.

זה בערך מה שאני זוכר, אם מישהו יודע את שם הסרט אז בבקשה שירשום פה, תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

אז מישהו מכיר?

פורסם
  • מחבר

זה נראה זה, תודה רבה.

פורסם

אני זוכר את הסרט הזה, כולו עבר בצחוקים :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים