עבור לתוכן

מנסה לעשות סדר בבאלגן...

Featured Replies

פורסם

קראתי את המדריכים לגבי LCD באתר ורק התבלבלתי עוד יותר.

הבנתי שפאנלים מסוג TN הם גרועים למדי, לכן הE228WFP - Dell הוא לא מציאה (1900) ולא פלא שהוא זול כ"כ

הבנתי גם שהסיבה ש Dell 2007WFP שגודלו הוא 20" יקר יותר מE228WFP - Dell שגודלו 22" הוא בגלל שהפאנל שלו טוב יותר IPS

הבנתי גם שהמסך Samsung SyncMaster 226BW טוב יותר מהדל 228 למרות ששניהם TN.

אבל לא הבנתי בתכלס... מה עדיף?

לשלם יותר על 20 או פחות על 22? האם אני ארגיש שינוי כ"כ גדול במסכים?

האם האיכות של מסכי ה22 שציינתי כ"כ נמוכה או שהיא מצוינת אך פשוט הדל 20 מצוין יותר?

האם למסכים הנל יש חיבור VGA? כי בינתיים אין לי DVI במחשב

פורסם

בסופו של דבר זה איכות על פני כמות, חלק יטענו שמסך 22" מפצה על האיכות בגלל גודלו, לדעתי זה בולש*ט אבל אתה מוזמן

לחשוב כמוהם. בכל מקרה לפי מה שכתבת נראה שדווקא הבנת את מה שרשום במדריך, מסכי ה 20" בעלי הפאנלים איכותיים

עדיפים על פני ה 22" הזולים יותר בגלל הפאנל, ההבדל הוא הבדל גדול בייחוד למי שרגיל לעבוד עם TN, הרזולוציה זהה

אך האיכות של מסכי ה 20" הרבה יותר טובה לעבודה רגילה של טקסט/גלישה, סרטים ובדיעבד גם משחקים תהנה יותר

אם תראה אותם כמו שצריך. זויות הצפיה, כמות הצבעים וכיול הבהירות של מסכי ה 20" עדיף על אלו של ה 22".

לכל המסכים הללו יש חיבורי DVI וחיבורי VGA, לדל 2007 יש גם כניסות טלויזיה מסוימות.

הדל 226 לא טוב בהרבה מה E228, בסופו של דבר שניהם דיי דומים כפי שנרשם בביקורת של Behardware.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר.

הבנתי, אז אתה אומר שכדאי לשלם יותר ולהתפשר על ה20"...

חבל, פשוט הלכה לי הטלוויזיה וחשבתי לראות טלוויזיה במחשב, ואהבתי את הרעיון של ה22"...

אבל יש לי כמה שאלות:

1. איך זה בWS? ז"א הטקסט והתוכנות לא נמתחות? הסרטים? משחקים? תמונות?

2. יש לדל חיבור RCA? זה יתאים לי לפלאפון...

3. האיכות של צפיה בטלוויזיה במסך מספקת? אם אני עובר מטלוויזיה רגילה 21" למסך אני אהיה מרוצה יותר/פחות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים