פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אז ככה, אני לפני גיוס, ואני מפנק את עצמי בחופשה "קטנה" לטורקיה כמה שאלות תכל'ס, חוץ מבגד ים, (שגם הוא יהיה עלי חלק מהזמן ), אני לא חושב שצריך עוד דברים יש לי כמה שאלות 1.לפטופ? שווה את זה, או שזה יהיה נטל? (כלומר, להסחב איתו ממקום למקום.. יש שם נקודות חמות בכלל?) 2.חשמל? - כמו בארץ? (מתח וסוג שקע) 3.יש דברים שכדאי לקנות שם? (או יותר נכון, על מה מומלץ לשפוך שם כסף?) 4. מה כדאי להביא מהארץ? 5. מה כדאי לרכוש בדיוטי פרי? דברים חריגים? תגידו כל מה שיש לכם..
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים לקנות בעיקר זיופים- חולצות וכו' (בלי חלקי חומרה), לא נראה לי שצריך עוד משהו...
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר תודה על העצות בכל אופן אני יהיה באנטליה.. עריכה: אגב , האם התיירים היחידים הם הישראלים, או שיש סיכוי לפגוש כמה "שוודיות"?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מה לפטופ תגיד לי מה אתה רציני?גומי לעיסה, גומי לאישה, בגד ים, כרטיס סיפריה בעברית שתוכל להגיד שזה רשיון לאופנוע ו.... זהו נראה לי.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים תודה על העצות בכל אופן אני יהיה באנטליה.. עריכה: אגב , האם התיירים היחידים הם הישראלים, או שיש סיכוי לפגוש כמה "שוודיות"? לא שוודיות אבל המון גרמניות. במלון שהייתי בו רוב התיירים היו גרמנים.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים קודם כל תהנה!ולא נראה לי שבטורקיה תמצא שוודיות!אם אתה מחפש כאלה תבטל את טורקיה ותטוס לאיי נאפה אנשים באים לשם מכל העולם רק כדי לעשות XXX
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים תגידו אם אני לוקח קונדומים בתיק צריכים לעשות לי בעיות או שזה דורש בדיקה מיוחדת כי אני טס עם ההורים ואני בן 17..
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים כל עוד הקונדומים לא תקועים לך בתחת ומלאים הרואין \ קוקאין (מכוניות צעצוע)ושאר חברים.למה שיעשו לך בעיות?
פורסם 2007 ביולי 118 שנים בערך באותו נושא: אני וכמה חברים תכוונים ליסע לבודרום בסוף בחודשמישהו יודע אם יש איזה מגבלות לעלות ם שתייה חריפה למטוס? (חישתי ברשות שדות התעופה והיה רשום רק על מדינות האיחוד האירופאי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.