עבור לתוכן

האם שווה לקנות בEBAY?

Featured Replies

פורסם

אף פעם לא קניתי משהו מחוץ לארץ והזמנתי לארץ אבל אולי כדאי לנסות שמעתי אפשר למצוא אחלה דילים..

עוד משהו כדאי לקנות מחשב קומפלט או בחלקים?

האם כדאי בכלל לקנות? אולי אני יפול על רמאי... ואם הכל בסדר איך האחריות מתבצעת?

תודה רבה, ומצטער אם טעיתי בפורום... פשוט לא ידעתי איפה לשאול. ::)

פורסם

תלוי מה אתה רוצה לקנות, מחשב ממש לא כדאי לקנות באיביי.

פורסם

אבל כול מיני שטיות שלא מוצאים בארץ, בכיף (לייזרים,דברי אספנות,סתם גימיקים)

פורסם

אבל כול מיני שטיות שלא מוצאים בארץ, בכיף (לייזרים,דברי אספנות,סתם גימיקים)

מחזק את דבריו

נמשל אפשר שם למצו אחלה מחירים על לדרמנים ,סוללות לסלולרי,אביזרים לסלולרי

וכל הדברים הקטנים שבארץ עולים הרבה כסף

פורסם

יש בעיה עים לדרמנים

הם עולים יותר מ50$ ואז משלמים מעמ

פורסם

תלוי ממי אתה קונה, אם מצהירים על החבילה כפחות מ50$ הסיכוי שתצטרך לשלם מכס הוא נמוך.

פורסם

חוץ מזה, אפשר לחשוב כבר מה זה 15.5% מ 50 דולר...... אוי לא, אז תשלמו עוד 7 דולר S:

הנקודה היא שיש שם דברים שזולים מהמחירים בארץ במאות שקלים, ואז גם אחרי מע"מ זה שווה.

פורסם

תראה, כיעקרון אני הבאתי משם כמה סכינים, לאוסף שלי, מטבע מפורסם שאני מחפש הרבה זמן גם לאוסף, כמה גימיקים שתופסים חלל ריק שהיה צריך למלא על השידה, אני עכשיו שוקל להזמין לייזר של 150mw, כמה ספרים קניתי, ועוד כמה שטיות שאי אפשר להשיג בארץ.

פורסם

ועוד איך שווה...כל מה שבא לך במחירים מעולים. מה עוד אתה יש לבקש?

פורסם

אבל מה רמת הבטיחות של הקנייה?, לך תחפש איזה מוכר באירלנד שלא שלח לך את המוצר...

פורסם

אם יש לך פירפוקס ותרצה לראות את כול הפידבקים השלילים (ולא לעבור 20 עמודים ו"ללקט" פידבקים) תוכל להשתמש בתוסף ebay negs,או לכתוב את שם המשתמש כאן ולקבל את כול הפידבקים השלילים.

אבל אחוז הפידבקים השלילים בהתאם לכמות המכירות חשוב יותר מאשר פידבקים ספציפים לרוב.

פורסם

אבל מה רמת הבטיחות של הקנייה?, לך תחפש איזה מוכר באירלנד שלא שלח לך את המוצר...

בנקודה זו אני מבקש מכל מי שלא מכיר את איביי ולא יודע איך זה פועל-

אל תגיבו

90% מהמכירות באיביי רשומות עם פאיפאל. אם מוכר לא שולח לכם את המוצר- פותחים נגדו Dispute בפאיפאל. תוך שבועיים או פחות, אם המוצר עדיין לא הגיע, פאיפאל יכניסו את שניכם לצ'אט עם פקח של פאיפאל ויצפו בשיחה. אם מתברר שהלקוח אכן לא רמאי, המוכר יחויב להחזיר ללקוח את הכסף.

אם המוכר מסרב- פאיפאל מושכים את הכסף היישר מהחשבון שלו בחזרה לחשבון שלכם

מי שקונה משהו שלא נרשם עם פאיפאל- הוא פשוט אידיוט.

לרמאים יש דפוס קבוע- מבקשים תשלום דרך Western union, אסור בהחלט.

מכירות בטוחות זה או דרך פאיפאל או דרך Bidpay.

כמובן שיש גם את הפידבקים וכו'. חשוב לקנות ממוכר עם פידבק של מעל 90%, מומלץ 95 ומעלה, וכמה שיותר מכירות.

פורסם

יש לי שאלה.

מה קורה אם מוכר מכר מוצר, ושלח אותו, והקונה שילם בעד המוצר שנשלח אך המוצר לא הגיע בגלל בעיות בדואר וקורה מה שקורה, עושים שיחה עם הפקח הזה של פיפאל והמוכר נאלץ להחזיר לקונה את הכסף. אבל אחרי נניח שבועיים המוצר מגיע לבסוף אל הקונה. מה קורה אז? זה כאילו הוא לא שילם על מה שהוא קנה.

איך בכלל המוכר יודע אם המוצר הגיע אל הקונה?

פורסם

המוצר לא הגיע? אם שילמת על ביטוח אז אין בעיה ותקבל את הכסף בחזרה וכך גם המוכר. אם לא שילמת על ביטוח אז זב"שך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים