עבור לתוכן

המופע של שון פול

Featured Replies

פורסם

רפארים זה הגירסא האמריקאית לאבי ביטר.

בוכים על החיים בסגנון שחוזר על עצמו ומדברים על סמים ועוני ונוסעים להם במרצדס.

אני לא חושב שיש מוזיקה יותר עמוקה ממטאל (לא, אני לא מתכוון לכל להקות הגראולי)

• תגובות 37
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שיש מוזיקה יותר עמוקה ממטאל (לא, אני לא מתכוון לכל להקות הגראולי)

:lol: :lol: :lol:

פורסם

תעשה לי טובה, לך תשמע את המזרחית בשקל שלך.

אוי אין לי חיים אני הולך לגהנום כמו כלב מסתובב ברחובות והשכלה בשקל גם אין.

מה אני עושה לא יודע מה, הפרחה שלי זרקה אותי, איזו כלבה.

וואי וואי וואי איזה חיים נשמה.

חבלז, מוזיקה כ"כ עשירה, אני מתפלא למה רק בארץ שומעים את זה

פורסם

A perfect circle... זו להקה עמוקה. כל אלבום נכתב עם מסר(ים) ובצורה עמוקה.

לא ולא מסר של ראפרים מסכנים - "אנחנו האמת וכל השאר זיוף", "אנחנו מחתרתיים" בלא בלא... יאללה כמה אפשר.

זו לא הגרסה האמריקאית למוזיקה מזרחית - אבל זה לא הרבה פחות גרוע.

ויש לי את slim shady ep... מה לעשות - אנשים מתבגרים.

פורסם

אמינם בכלל רמה אחרת.

כל שיר מיוחד ושונה מהשני, עם טקסט עשיר מאוד ולא 2 מילים כמו אצל שון פול.

תשמעו את האלבום של אמינם משנת 2000 עם הלהיט THE REAL SLIM SHADY ותבינו איזו איכות זו לראפר.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אהמ.. הצחקת אותי לרגע.

נכון שלאמינם יש שיריפ יפים (והם ספורים) אבל תבינו איזו איכות זו לראפר גמרה אותי.

תעשה לי טובה, לך תשמע את המזרחית בשקל שלך.

אוי אין לי חיים אני הולך לגהנום כמו כלב מסתובב ברחובות והשכלה בשקל גם אין.

מה אני עושה לא יודע מה, הפרחה שלי זרקה אותי, איזו כלבה.

וואי וואי וואי איזה חיים נשמה.

חבלז, מוזיקה כ"כ עשירה, אני מתפלא למה רק בארץ שומעים את זה

אתה חי בסרט משלך הא?

ילד.. לך תישן על האף....

זה כמו שאני אגיד מטאל זה רק לפריקים נאצים ששרים על שנאת היהודים וכול בנאדם שהוא לא שומע אותם.

מה לעשות שהערסים בארץ שומעים AKON ואתה נקלעת למצב בו אתה שומע ממוטורולות מכול כיוון I WANNA FUCK U.....

זה לא ככה.

תשמע קצת מDEAD PREZ ותבין מה זו להקה איכותית.

פורסם

זה כמו שאני אגיד מטאל זה רק לפריקים נאצים ששרים על שנאת היהודים וכול בנאדם שהוא לא שומע אותם.

ברכותיי, התווספת למשפט המטומטם של החודש.

פורסם

אתם לא באמת פתחתם עכשיו דיון על מי יותר מגניב בגלל סגנון המוזיקה שהוא שומע ואיזה סגנון עמוק יותר... נכון? :kopfpatsch:

אז יש לי "מבזק" בשבילכם: כל הסגנונות שאתם שומעים נחותים מוזיקלית ולירית, הסגנון הכי עמוק ושמראה על אישיות מיוחדת הוא אוונגרד פיוז'יון אתני בשילוב מלודיות קלאסיות וליווי בלוזי.

עכשיו, זו מוזיקה! :smile1:

:screwy:

פורסם

ברכותיי, התווספת למשפט המטומטם של החודש.

לא , ועד עכשיו הת'ראד הזה היה גאוני מבחינת התגובות.

ובאמת אין סגנון שיכול להתחרות במוזיקה קלאסית

פורסם

וואי, לא חשבתי שמישהו, פרט לפאקאצה אחת בעבודה שלי, ידבר על זה בכלל. זה כמו לדבר על להקת בנים. :-\

פורסם

מה זה פאקאצה ? חחח סליחה אני לא מעודכן (פרחה?O.o)

אתם יודעים מה עצוב? מה שעצוב אלה האנשים שמסוגלים לאהוב רק סגנון אחד..תשמרו על ראש פתוח יא פאקאצות ן

חוץ מזה יש הרבה חרא

בכל סגנון בוא נגיד 90% מהיצירות לא איכותיות ולצערי זה בכלל בלי הגזמה (ומי שמגיב אחרת :nono: )

ומי שאוהב את כל המוזיקה של אותו סגנון..ואני מתכוון כל מה שיוצא באותו סגנון...הוא חייזר

פורסם

אז יש לי "מבזק" בשבילכם: כל הסגנונות שאתם שומעים נחותים מוזיקלית ולירית, הסגנון הכי עמוק ושמראה על אישיות מיוחדת הוא אוונגרד פיוז'יון אתני בשילוב מלודיות קלאסיות וליווי בלוזי.

:screwy:

מה הקשר בין מה שאמת לליריקה...?

וזה פיוז'יון היא מוזיקה קשה שקשה להתחבר אליה... גם אני אוהב לשמוע chick corea מידי פעם. אבל לא הייתי משתמש במושגים נחות לגבי סגנונות אחרים. [br]פורסם בתאריך: 30.06.2007 בשעה 18:09:17

ובאמת אין סגנון שיכול להתחרות במוזיקה קלאסית

יש את הספקטרום של הקלאסית ויש את הספקטרום של הג'ז... והרבה אנשים יגידו שהם מתחרים אחד בשני.

אני אומר שאין אמת אחת והויכוחים האלה די חסרי טעם.

פורסם

מה זה פאקאצה ? חחח סליחה אני לא מעודכן (פרחה?O.o)

אתם יודעים מה עצוב? מה שעצוב אלה האנשים שמסוגלים לאהוב רק סגנון אחד..תשמרו על ראש פתוח יא פאקאצות ן

חוץ מזה יש הרבה חרא

בכל סגנון בוא נגיד 90% מהיצירות לא איכותיות ולצערי זה בכלל בלי הגזמה (ומי שמגיב אחרת :nono: )

ומי שאוהב את כל המוזיקה של אותו סגנון..ואני מתכוון כל מה שיוצא באותו סגנון...הוא חייזר

פקצ"ה - פריחה קרציה צעקנית הסטרית

פורסם

אני הייתי ציני... אני מנסה להראות לכם שכל השטויות של "ראפ אחלה מוזיקה ומראה על עומק ומטאל זה חרא נאצי" והפוך זה פשוט טימטום... פשוט תשמעו מה שבא לכם ותעזבו אותנו בשקט.

אני אישית לא כ"כ מסמפט היפ הופ ולפי דעתי שון פול הוא מעפן, אבל זה לא אומר שמי שכן אוהב אותו הוא אידיוט... פאק...

"אין סגנון עמוק יותר ממטאל" - WTF? מה ז"א עמוק יותר? מאיזו בחינה? לירית? מוזיקלית? ואיזה מטאל? אתה מודע לעובדה שהמטאל מחולק למאות תת - ז'אנרים? בסופו של דבר, זה משפט פשוט מטומטם שמראה על אנוכיות והרגשה של עליונות רק בגלל ש אתה שומע סוג מסויים של מוזיקה, אתה חושב עצמך עליון לאחרים... אתה מגניב! :xyxthumbs:

::)

אה והראשי תיבות של פקצה הן:

פקידה צבאית ה' (פק = פקידה, צ = צבאית, ה' = סיומת נקבה).

פורסם

ממש לא.

ואני גם לא שומע רק מטאל, מאיפה הנחת את זה?

אין לי בעיה לשמוע גם היפ הופ (לא ביוזמתי מהסיבה שאין לי בפלייליסט) או ישראלי, וגם רוק פאנקי.

ומצטער שלא הייתי מדויק, שאמרתי מטאל התכוונתי ללהקות האולד סקול כמו Iron Maiden,Metallica,Megadeth וכדומה...

פורסם

THE DOM, צחק עד מחר, אני לא מתכוון להתווכח איתך, אני אגיד את זה ברור:

EMINEM הוא אחד הראפרים הטובים והמוכשרים מעולם.זו עובדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים