פורסם 2007 ביוני 2918 שנים שלום יש לי את המחשב כ3 שנים , ולאחרונה הפסיק לעבוד, לא נדלק בכלל.בדקתי את המחשב הבעייה הייתה בספק כוח .החלפתי ספק המחשב נדלק אבל לא עולה מסך שחור לגמרי .הוצאתי את כל הרכיבים מהלוח אחד אחד ושום דבר לא מצפצף .יכול להיות הבעעיה בלוח אם ? אך אני אמוא לבדוק אם לוח תקין או לא ?תודה מראש.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים כנראה הבעיה בזכרונות, כמה זכרונות יש לך? אם אחד, תנסה להיליף עם זכרון אחר, עם כמה זכרונות [בין 1-4] אז תוציא את כולם ותשאיר אחד - אם לא עבד, תחליף לסלוט אחר [למקום אחר בתאים של הזכרונות]
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר יש לי רק סטיק אחד של 512 . ניסיתי שמתי בכל הסלוטים עדיין לא עולה .המנורה בלוח דולקת הלוח מקבל מתח אבל לא עולה .אבל למה שאני מוציא זכרונות או כרטיס מסך הלוח אמור לתת צפצופים לא ?תעזרו בבקשה .
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר בדקתי את הזכרון במחשב אחר הזכרון תקין לגמרי .אז הבעעיה לא בזכרונות משהוא יכול לעזור לי לפתור את הבעייה?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים ככל הנראה הבעייה היא בלוח, במידה והלוח לא מזהה כי חסר לו זיכרון / כרטיס מסך
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר תודה על התגובה תגיד לי בבקשה אם אני מחליף לוח צריך לעשות איזשהוא הגדרות או מרכיבים את כל הרכיבים וזהוא?
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים החלפת הלוח היא דבר מאוד פשוט כל עוד עוקבים אחרי ההוראות שמצורפים עם הלוח, הבעייה היחידה שאולי תיתקל בה היא התקנת ה Windows מחדשמכייון ש WindowsXP "מוגן" כאשר מתבצע רכיב חומרה כלשהו.תבדוק סופית כי הבעייה היא בלוח , לפני שאתה רוכש חדש, תבדוק האם הלוח מצפצף כאשר אף רכיב לא מחוברותבדוק את שאר הרכיבים אצל מישהו בעל מפרט דומה
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים מחבר בדקתי את זכרון, כ. מסך ודיסק קשיח במחשב אחר הכל עובד הדלקתי את הלוח אם המעבד בלבד לא מצפצף המאוורים עובדים ולוח מקבל מתח.הוצאתי גם את הסוללה ועשיתי ריסט לביוס הוא לא מגיב.
פורסם 2007 ביוני 3018 שנים אז אני בטוח שהלוח הלך כל עוד הוא לא מגיב כאשר לא מחובר אליו זיכרון / כרטיס מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.