עבור לתוכן

מישהו אולי יודע ,מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה מזגן?המלצות?טענות?

Featured Replies

פורסם

אין חברה שנותנת 4 שנות אחריות למיטב ידיעתי. הכי הרבה נותנים אקון טק 3 שנים מלאות בהתקנה מורשית בלבד למזגני Mitsubishi electric. יש עוד חברות שנותנות לכאורה 3 שנים אחריות אבל זה בעצם 1 מלאה + 2 חלקיות. יש לי מזגנים של אלקו ואלקטרה עוד מהתקופה שיוצרו בישראל וגם אחד מודל אינוורטר של מיצובישי בן שנה ושליש. אמינותם בהחלט טובה חוץ ממקרה שבו באלקו נשרף PC Board בגלל רטיבות שנזלה לשקע ואחרי שהוחלף שום דבר בעייתי לא קרה.

היום אלקטרה מייצרת את המזגנים שלה ושל אלקו בשנזן בסין תחת השגחתה אבל זה כבר לא מה שהיה פעם, כך אני מקבל רושם מתלונות שונות של צרכנים בכל מיני פורומים - כמו שפעם היו מכונות כביסה גרמניות מעולות והיום כבר לא (חוץ מ-Miele כמובן). אבל הם עדיין עדיפים על המזגנים של טורנדו וסאגה.

מה שכן מזגני מיצובישי נחשבים למעולים מסוגם מבחינת ביצועים, אמינות, איכות ייצור פנומנלית ושקט מוחלט - הם אמנם יקרים מאוד במיוחד בדגמי האינוורטר, שנותנים תמורה טובה למי שמפעיל מזגן שעות רבות היות שניתן לחסוך עימם הרבה קוט"ש של חשמל תוך מתן יציבות גבוהה של הטמפרטורה המורגשת בקיץ ובחורף מבלי לייבש יתר על המידה את האוויר.

דבר אחרון מזגן לרוב יעבוד באופן המיטבי ביותר ויקבל אורך חיים גדול בתנאי שהותקן ע"י מתקין מנוסה ואחראי (ומנוסה לא תמיד דורש מחיר זול).

• תגובות 35
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבדוק את ה-COP - ככל שהמספר יותר גבוה כך המזגן יותר חסכוני מבחינת צריכת החשמל. זה חשוב מאוד, בהנחה שהמזגן הולך לעבוד נגיד 1500 שעות בשנה, ההבדלים בין מזגן שעולה להפעילו שקל לבין אחד שעולה להפעיל שני שקל לשעה יהיו מהותיים ביותר. על אחת כמה וכמה אם אתה הולך להחזיק בו כמה שנים, ואז החלטה טובה יכולה לחסוך לך כמה אלפי שקלים לפחות. תקנה רק צריכת חשמל A, קניית B למשל יכולה לעלות לך עוד כמה עשרות שקלים בשנה, וחבל. קנייה לא שקולה של F או G נגיד תביא למצב שהבאתי בדוגמה פה (לעומת A).

פורסם

במקום להתחיל לעבוד קשה נסה להשתמש במערכת באתר הבא:

http://www.barrabi.com

ככה תוכל לקבל תמונה מדויקת של איזה מזגן אתה צריך.

פורסם

ראיתי בשופרסל דיל מזגנים ב-1,100 שקל

עילי

פורסם

לקנות מזגן בסופר זה כמו לקנות צבע מאכל בחנות לחומרי בניין.

פורסם

קשקשן

ליד המזגנים מוכרים מסכים של DELL אז גם לא בסדר?

דווקא לקונים הכי טוב לקנות בסופר

יש לך 30 יום להתחרט ואתה מקבל את הכסף בחזרה

נראה אותך מקבל כסף בחזרה בחנות לחומרי בנין

פורסם
  • מחבר

ראיתי בשופרסל דיל מזגנים ב-1,100 שקל

עילי

ואללה אני ילך ליבדוק תודה!

פורסם

קשקשן

ליד המזגנים מוכרים מסכים של DELL אז גם לא בסדר?

דווקא לקונים הכי טוב לקנות בסופר

יש לך 30 יום להתחרט ואתה מקבל את הכסף בחזרה

נראה אותך מקבל כסף בחזרה בחנות לחומרי בנין

מזגן (שמתקינים) ולא מרוצים ממנו זה לא כמו קומקום או מיקרוגל שלא מרוצים מהם, ושאפשר להחזיר אותם לשופרסל.

נראה אותך מקבל כסף בחזרה בשופרסל על מזגן שהותקן.

פורסם

זה לא רק זה, במקומות כאלו שלא מתמחים במה שהם מוכרים ב99.99% אחוז מהמקרים תמצא רק 100% זבל טהור טרי מהמפעל, גם אם המפעל הוא DELL ::)

פורסם

הלוואי וכל מה שרציתי יכלתי להשיג בשופרסל דיל

אלה לא מעניין אותם כלום

יש לך 30 יום להתחרט ולהחזיר את המוצר יחד עם האריזה

חצי פיקסל שרוף, 2 פיקסלים שרופים, סתם שמעת קראק שלא רצית לשמוע

אתה מחזיר לחנות ומקבל את הכסף חזרה בלי שום שאלה

בדוק!

פורסם

אני ממליצ לך על טורנדו GOLD PLAZMA זה מה שאני רוצה לקנות לחדר שלי גם

היעילות האנרגטית הטובה ביותר שראיתי עד כה בארצ

פורסם

ומה הערך המספרי של ה-COP של הטורנדו שמצאת בקירור וגם בחימום?

פורסם

אני ממליצ לך על טורנדו GOLD PLAZMA זה מה שאני רוצה לקנות לחדר שלי גם

היעילות האנרגטית הטובה ביותר שראיתי עד כה בארצ

אבל למה "טורנדו"? זה לא שזה יצרן או משהו, אלא מזגן שבסה"כ מדביקים לו מדבקה של טורנדו.

כול שאר המזגנים של החברות הגדולות (בפרט אלקטרה) יתנו שרות הרבה יותר טוב.

ד.א: הוא גם לא כ"כ יעיל, ע"פ רשימת המזגנים המאושרים למכירה[קובץ PDF] של משרד התשתיות יש מזגנים יעילים יותר, גם של "טורנדו".

פורסם

אתה צודק בקשר למזגנים הסיניים הזולים גם אם יש להם COP גבוה, מכיוון שהם בדרך כלל מרבים יותר להתקלקל תדירות. כל תיקון והזמנת טכנאי יהפוך את המזגן הזול ביותר גם ליקר יותר.

הדגם הראשון שמופיע ברשימה (המיצובישי) הוא הדגם שיש ברשותי, ואני לא מצטער ולו לרגע אחד על עלותו, במיוחד לאור העובדה שעם 21 דציבל הוא שקט יותר מהמחשב. יש לו מדחס אינוורטר יעיל בתפוקה הרגילה (או הנומינלית כמו שמקובל בעגת ענף המיזוג). בתפוקת המדחס המינימלית, שבה הוא עשוי לעבוד ברציפות של עד 90% מזמן עבודתו, הוא צורך רק 185 וואט תוך שהיעילות עוד יותר גדולה COP=4.86 בקירור (כל מזגן מסוג אינוורטר שעובד בתפוקה חלקית על בסיס הקטנת כמות הגז המסוחררת במערכת כפונקציה של העומס החלקי מעלה את הניצולת האנרגטית בצורה משמעותית ביותר היות וגודל סוללות המעבה והמאייד קבוע).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים