עבור לתוכן

מישהו אולי יודע ,מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה מזגן?המלצות?טענות?

Featured Replies

פורסם

אני כבר לא יכול ליסבול החדר שלי מול השמש כל היום חוץ בשעות הלילה וחדר נהיה תנור 37 מעלות בפנים! סיוט לא יכול להיכנס לחדר עד 12 שהוא מיתקרר

אז האם יש לכם המלצות למזגנים? עד 1 כ"ס לא יותר מ1900 שקל

• תגובות 35
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפנה לטכנאי מזגנים מוסמך

הוא כבר יכול לעזור לך בצורה הכי טובה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל תיודע זה ישראל ולכל טכנאי שאני יתקשר יהיה לו מניע לימכור לי את וזה... לכן אני שואל פה אנשים מניסיון פרטי

ולא מישהו שיש לו מניע לימכור לי מוצר

פורסם

אייל, אומנם אני לא מתיימר להיות טכנאי מזגנים ואין לי את המזגן הנ"ל אבל כפי הנראה הוא מתאים לצרכיך.

כמו כן הביקורות חיוביות ביותר.

תתחדש, גם אני רוצה מזגן :-[

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=360504

פורסם

האייל ,

אני יגיד לך את דעתי לפי התגובה שלך למה שכתבתי

אומנם צודק אנחנו ישראלים,

אבל אבא שלי הוא גם טכנאי מזגנים

בחיים לא פירסמנו מודע שלו בעיתון או משהו

כל המידע על שהוא טכנאי מזגנים עובר בעפ"י (ולאבא שלי יש המון לקוחות)

לאבא שלי חשוב מאוד האמינות והרצון של הלקוח.

אכפת לו מאוד ממה שהבן אדם אומר ,

אז תידע שיש אנשים שגם אכפת להם.

ועם כבר אתה קונה ככה אני יגיד לך אותו הדבר שהוא אומר

תקנה מזגן של אלקטרה / אלקו (אותו חברה)

בגלל שלהם יש תמיכה , יש למי לפנות במקרה של תקלה..

תהנה

פורסם

אתה הולך להתקין לבד? אם לא אז תוסיף 500 שקל לתקציב.

פורסם

דבר ראשון אתה צריך לדעת כמה BTU המזגן מפיק.

שנית, תברר מחיר של המזגן ומחיר ההתקנה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני לא יכול להתקין לבד אני לא גר בקומת קרקע

Placebo , בישראל יש צדקים כמו שבסין יש יפנים:|

למרות שזה לא הרבה אבל יש ....

וקשה לימצוא אותם

אני ילך לחנויות כמו ענק המזגנים ננסה להיתמכח על המחירים ניראה כבר

אז אוקיי

תפוקה גבוה

ולברר שיש תמיכה

עוד משהו?

פורסם

תקנה מזגן של אלקטרה / אלקו (אותו חברה)

לא ידעתי שאלקו קשורים אלקטרה...

המזגנים של אלקטרה מעולים, אי אפשר להתווכח עם זה.

אבל השירות שלהם (מהניסיון הקצר שלי) בונקר טילים,

המזגן הראשון שהרכיבו לי בא לא תקין מהאריזה (קורה בכל חברה אין מה לעשות), הבעיה היא שהם משכו אותי עם שנה שלמה של טכנאים שניסו להחליף רכיבים עד שמישהו באמת בא והביא לי מזגן חדש.

זה היה שנה של סבל, כי התקלה במזגן היתה רעש ממש חזק שבא והולך.

בכל מקרה בסופו של דבר כן החליפו לי את המזגן, וראו שהם משקיעים (בתכלס היה אצלי טכנאי כל חודש-חודשיים במשך השנה הזאת).

אבל זה היה יכול להגמר הרבה יותר מהר ויותר טוב מאיך שזה היה.

פורסם

יש לנו בבית 5 מזגנים של אלקו, וגם בבית הקודם היה לנו אחד

לך על זה :xyxthumbs:

פורסם

אלקו ואלקטרה חרא של מזגנים, ואת זה אני אומר מניסיון... יש לי אלקו אחד בחדר שהוא כולה בן שנתיים או קצת יותר וכל הזמן יש איתו בעיות - מטפטף מים, מוצא כל מיני דברים שחורים מוזרים כאלה למרות שניקיתי אותו בצורה יסודית והחלפתי פילטרים ומה לא עזר!! אותו הדבר עם מזגן אלקטרה חדש חדש שהיה במקום עבודה הקודם שלי, מזגן 2.5 כח סוס או 3.5 כל הזמן היה מטפטף מים בצורה מעצבנת ויורה כדורי קרח שהיו מתפזרים בכל האיזור.

לעומת זאת באותה חנות שהייתה קיימת עשר שנים, מפתיחת החנות התקינו מזגן של מיצובישי שתקלה אחת לא הייתה איתו, אחלה של מזגן אני פעם הבאה יקנה כזה, וגם לי המליצו מזגן של אלקו לחדר וזה סתם חרטא.

פורסם

תבדוק את הBTU וכמה אתה צריך, תבדוק את הדירוג צריכת החשמל שלו, A הכי טוב F הכי גרוע.

לא לקנות מתחת לB אחרת תקנה מזגן חדש כל קיץ רק מעלות ההפעלה שלו...

כוח סוס לא אומר כלום, כבר אמרתי לך תבדוק את הBTU, תוודא שיש במזגן מערכת סינון טובה(היפואלרגית רצוי) ותוודא שקל לנקות את המסננים שלו..

תבדוק כמה מטר צינורות אתה מקבל עם המזגן ואם זה מספיק, כמו כן תבדוק איזה סוג צינורות המזגן דורש(קוטר ומחברים, כיוון שאם תצתרך לקנות צינורות נוספים הדבר הזה יכול לעלות את המחיר בכמה מאות שקלים).

אל תקנה חברות קבר, תדווא שעל המזגן יש אחריות מלאה, ולא חצי שנה זה חצי שנה זה, פחות מ3 שנים למאייד(מה שיושב בחדר) ו4 שנים למדחס לא רצוי לקנות.

פורסם

איך אני בודק את רמת ה BTU אצלי? איפה זה אמור להיות?

פורסם

תבדוק את הBTU וכמה אתה צריך, תבדוק את הדירוג צריכת החשמל שלו, A הכי טוב F הכי גרוע.

לא לקנות מתחת לB אחרת תקנה מזגן חדש כל קיץ רק מעלות ההפעלה שלו...

כוח סוס לא אומר כלום, כבר אמרתי לך תבדוק את הBTU, תוודא שיש במזגן מערכת סינון טובה(היפואלרגית רצוי) ותוודא שקל לנקות את המסננים שלו..

תבדוק כמה מטר צינורות אתה מקבל עם המזגן ואם זה מספיק, כמו כן תבדוק איזה סוג צינורות המזגן דורש(קוטר ומחברים, כיוון שאם תצתרך לקנות צינורות נוספים הדבר הזה יכול לעלות את המחיר בכמה מאות שקלים).

אל תקנה חברות קבר, תדווא שעל המזגן יש אחריות מלאה, ולא חצי שנה זה חצי שנה זה, פחות מ3 שנים למאייד(מה שיושב בחדר) ו4 שנים למדחס לא רצוי לקנות.

איזה חברה נותנת 4 שנות אחריות ???

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!:=]

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים